2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742033 بازدید | 44756 پست
سلام 😍 صبح زود بیدارشدم شروع کردم پایین کمددیواری که لوازم خیاطی وکلی چیزمیزدارم کردم  خروجی ...

میبینم که یه نفر مثل من تو این تاپیک اومده 😅

برای ما بچه دار ها نگهداری از وسیله خیاطی خیلی خیلی سخته 

من که جرعت ندارم یه قرقره دم دست بچم بزارم.وگرنه هلاکش می‌کنه 

همه چیو گذاشتم بالای کمد و اکثرا باید برای یه وسیله کوچیک همه رو زیر و رو کنم.

چون دور از دسترس بودن مساوی است با نظم بهم خورده 🤕

من امتحانی برداشتم حسم بهتر شد  شما هم امتحان کن بزار تو کمد اگر دیدی اون خلوتی حالت رو بهتر ک ...

دقیقآ منم چندتا مگنت کوچولو رو در یخچال بود برداشتم چند وقت پیش،هر وقت اونجا رو میبینم حس میکنم چه تمیز و مرتبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی.

یه دسته شکسته تی که در مکانی غیر قابل افشا بود پیدا کردم رفت بازیافت. 

یه دستمال گردگیری که خراب شد رفت خروجی

یه تی شرت کهنه خودم رفت تا بسه دستمال گردگیری،(بچه ها قبلا گفتم اینجا یکسری از همین تی شرتها رو با قیچی ببرین و بزارین تو صندوق  ماشین، خیلی لازم میشه گاهی ماشبن خیلی کثیفه و یا میخوای چیزی رو سریع پاک کنی،با اونا پاک کنین بعد بندارین دور.)

یکبار کیک رو با کارتن خریدم کبکها تموم شدن ولب کارتن رو نگه داشتم تو کابینت هر وقت واسه بچه ها خوراکی میگرفتم وایه خونه با مدرسه میزاشتم تو اون،ولی امروز اونم گذاستم بازیافت  حس کردم انقدرم واجب نیست و بزرگه بهرحال

چقدر این تاپیک پیش رفته.دلم میخواد یه روز کامل بیکار باشم فقط اینجا رو بخونم  این چند وقته اصل ...

به به ماهی تنگ طلا😍❤️

به نظرم ورودی ها کنترل نمیشه که خونه شلوغتر میشه

❌لایک❌
سلام روال این تاپیک چه جوریه؟  هر کسی تجربیات و ایده های خودش را درباره مینیمالیست شدن میگه ی ...

سلام گلم 

خوش اومدی 

اول پست ها و تمرین های اولیه تاپیک رو بخون بیا گزارش بده 

اگه عکس هم بدی که عالی و البته اگه با لینک باشه که دعای یه ملت پشت سرته😁

در عین حال از تجربیاتت و ایده هاتم بیا مطرح کن، دوستان همراهی میکنن عزیزدل

❌لایک❌
به به ماهی تنگ طلا😍❤️ به نظرم ورودی ها کنترل نمیشه که خونه شلوغتر میشه

به به به روی ماهت 😘 

راستش به اون صورت که خریدی داشته باشم ندارم 

مثلا لباس همونایی بوده که عید خریدیم و ....

اکثرا پدرم حداقل ماهی دوبار به بچم اسباب بازی میاره 

خب ایشون هم که نهایت یه هفته بتونه سالم نگه داره 

از اون طرف هم خراب بشه من میندازم بازیافت که واقعا اینم اسراف میدونم 

هرچی هم بهش میگم الان که طلب نمیکنه براش اینا رو نخر اصلا 

گوش نمیده 

فقط گاهی بعضیاشو کلا میزارم طبقه بالا که بعدها بهش بدم 

کار دیگه از دستم برنمیاد

بیشتر به هم ریختگی ها را بچم داره.وگرنه تا وقتی وسایل  خودمون داخل کمد و مرتب باشن شلوغی محسوب نمیشه  

با این حال میدونم که باید همون وسایل دم دستی رو هم کمتر کنم .چه خروجی باشه چه کنار گذاشتن یا بخشیدن

به به به روی ماهت 😘  راستش به اون صورت که خریدی داشته باشم ندارم  مثلا لباس همونایی بود ...

پس نکته ش پیدا شد 

که تو خونه ماهم هست😁

خداحفظشون کنه الهی

بهم ریختگی بچه ها رو دیگه باید باهش کنار اومد❤️

❌لایک❌

,سلام دوستای گلم صبح همگیتون بخیر و خوشی

خروجی های اول صبحیم  :

دو تا مانتو 

یه شلوار

یه شال

یه لباس مجلسی

یه جفت کفش اسپرت

یه تاب

ورودی هم دیروز یه زنجیر طلا داشتم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
عزیزم عکسش باز نمیشه.میشع توضیح بدی چیه؟.ممنون🙂

سلام ،قبلا عرض کردم ،من تخت و سرویس نخریدم میخواستم باکس بخرم اونم منصرف شدم ،تشک  رو،روی کفی تخت انداختم دیدم اطراف کفی تخت بدنما دیده میشه،اومدم اطراف کفی رو با پارچه چرم که تو خونه داشتم گرفتم ،الان شبیه باکس هتلی شده ،هرکی دیده خوشش اومده 

به به به روی ماهت 😘  راستش به اون صورت که خریدی داشته باشم ندارم  مثلا لباس همونایی بود ...

بنظرم با پدرتون خیلی منطقی صحبت کنید که هم این کار زیاده روی و هم بچه بدعادت میشه

بنظرم ازش بخواید هزینه اسباب بازی رو به یه کارت پس انداز برای پسرتون واریز کنه

یا بیمه عمر براش بریزید

خیلی بهتر از اسباب بازی🤗

و طبق تجربه خودم بهترین اسباب بازی لگو هست که باعث خلاقیت و شکوفایی ذهنشون میشه.

میدونم بخاطر عشق به نوه اینکارو میکنن اما ماهی دوتا اسباب بازی خیللی زیاده

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

سلام خانم های عزیز خوبین وقتتون بخیر باشه ❤️

یه سری لباسهای زیر همسرم رفت خروجی و چون چند دست نو داشت دیگه ورودی نخواهیم داشت .

با شروع فصل گرما اینکه لیوان های شربت خوری به مرحله خشک شدن و انتقال به کابینت نمی‌رسه رو اعصابمه 

آیا شما هم مثل من هستید 

سام به همگی 

اوایل آشنایی با تاپیک ی سری مانتو هام ک سایزم نبودن گذاشتم تو کمد تا فرصت بدم ب خودم سایزم برگرده 

امروز مانتو شلوار اداری م رو در آوردم اندازه م بود چون قصد داشتم اگر اندازه م نبود تهیه کنم الان خوشحالم حسابی اتو کردم ک امروز که برم سر کار مرتب برم 

خروجی دو‌تا ظرف در دار شیشه ای یکم درشون بد بسته میشه گذاشتم کنار بدمشون به خواهرم 

مینیمال