2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743016 بازدید | 44773 پست
عزیزم خوش اومدی تمرینات از صفحه ۸شروع میشه بنظرم بهتره شروع کنی از تمرین اول  تا بتونی در قد ...

میتونم در مورد امضاتون بپرسم؟

وزن اولیه تون چقدر بوده؟

والان کجای مسیر قرار داری عزیزم؟

❌لایک❌

برای من یکی از لذتبخش ترین زمانهای زندگیم وقتیه که یه بغل لباس از رو بند جمع میکنم 

انگار کلی لباس خریدم 

چون اون موقع همه لباسهام کثیف بوده و کمدم خالی خالیه و فقط یه دست لباس تنمه 

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  من خیلی خونم شلوغ شده چکار کنم کمک کنید خونم بزرگه تمام اتاقا و کمدا پره وسیله  ا ...

کم کم شروع کن از یک قفسه یا یک کشو. همه رو باهم نریز.فقط یک گوشه کوچیک.چون بچه کوچیک داری واقعا سخته.روزی نیم ساعت فقط.

میتونم در مورد امضاتون بپرسم؟ وزن اولیه تون چقدر بوده؟ والان کجای مسیر قرار داری عزیزم؟

عزیزم من پارسال بهمن ماه به سایز دلخواهم رسیدم

اما برگشتم سرکار و با مشکلاتی که برام پیش اومد بازم برگشت 

اما از ۲۰فروردین دوباره پیاده روی و ورزشمو شروع کردم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

یه منقسم کشو خریده بودم یه مدت استفاده کردم واقعا چقدر چیزای بیخودی ان این ارگانیزرا و اینطور چیزا.  به زور میخواستم یه جایی ازش کار بکشم. دیدم نههه فایده نداره. بالاخره دیروز گذاشتمش خروجی 

عزیزم خوش اومدی تمرینات از صفحه ۸شروع میشه بنظرم بهتره شروع کنی از تمرین اول  تا بتونی در قد ...

چرا هستن تو تاپیک  تازگی پیام گذاشتن 😍

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

سلام خانوما

ببخشید بی ربط به موضوع تاپیک هست.

کوچولوی من به دنیا اومد لطفا براش دعا کنین زودتر از بیمارستان مرخص بشه🙏🙏🙏🙏

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

دوستان برای عضویت تو گروه ایتا درخواست های زیادی داشتیم.از ابتدا تشکیل گروه عزیزان زیادی به جمع ما پیوستند که در ادامه راه بنا بر دلایلی گروه ترک کردند.مدتی تعداد کم وزیاد میشد وهمون طور که خودم پیش بینی می کردم تعداد از عزیزان ثابت در گروه موندند وکمافی سابق داریم به پاکسازی هامون ادامه می دیم.جو گروه به یک ثبات وپایداری رسیده بنابر بر نظر جمع تصمیم نداریم دیگه عضو جدید بگیریم.

خودم واعضای گروه هر پاکسازی که انجام بدیم گزارشش تو تاپیک هم‌ می ذاریم تا تاپیک بالا بمونه وعده زیادی این تاپیک ببینند.

شادی صدام کنید

سلام خانوما خسته نباشید

من حدود دوماهی میشه اینجا پست نزاشم،دوهفته قبل عید رفتیم شهرستان و چند روزه برگشتیم،همه صفحه های تاپیک و خواندم فقط نظر ندادم.خب از ورودی و خروجی ها بگم:

مامانم اینا تو حیاتشون ی اتاق دارن ک حکم انباری و داره،مواد غذایی اضافه ظرف و ظروف بزرگ و ریز..لباس و...خلاصه همه چی پیدا میشه توش.با خواهرم اونجا رو تمیز کردیم و ی گونی لباس،و کلی ظروف لب پر و قوری ترک برداشته و قالب ژله بلااستفاده و چندتا سینی،و فلاکسی ک شیشه اش شکسته بود...عووو انقد خروجیش زیاد بود ک یادم نمیاد

خلاصه اونجا رو ی صفایی دادیم و مرتب کردیم

راستییی اونجا انقد ب همه از مینیمالیست گفتم ب خواهرام و زنداداشم،زنداداشم کلی دکوری ریز و بزرگ داشت ک از خونه شوند جمع کرد و گزاشتم خروجی،،اندازه سه تا کارتن بزرگ برادرزاده اسباب بازی داشت ،کمدش داشت منفجر میشد،دو کارتن جدا کردم زنداداشم بزارم انباری هرماه عوضشون کنه با قبلیا

با حرفهای من رو فرشی شو جمع کرد خودشم اعتراف کرد روفرشی اثر چندانی بر کثیف نشدن فرش نداره،خلاصههههههه درسته خونه خودم نبودم پاکسازی کنم ولی اونجام بیکار نبودم

ورودی و خروجی هام از ۱۵اسفند تا امروز:

همزن برقی .شیرجوش مسی،نمکدان استیل(.سینی رویی و آبکش رویی هدیه)

زیر دکمه و بادی برای دخترم.دو جفت جوراب برای دخترم یکیش هدیه بود.دستمال سر برای دخترم.مانتو برای خودم.شلوار خونگی.و شلوارک خودم.سوتین (هدیه)چندتا قطره برای دخترم.

کره گیاهی و ماهی قزل تازه و یک کیلو آلو بخارا،دوتا بطری شربت آلبالو و یک بطری رب جو خرید خوراکی ها بود

خروجی:دوتا بلوز خودم،شلوار خونگی.دودست لباس دخترم،شلوار خونگی همسر،کلی شیشه مربا و ترشی،شلوار دخترم،دوتا جوراب دخترم ک لنگه شون گم شده بود ،جغجغه دخترم ،چندتا قطره و شربت دخترم .....فعلا همینا یادم بود،😁✨

دوسه روزه از شهرستان برگشتیم..کل خونه رو گرد گیری کردم.کابینتا رو مرتب کردم..کل کشو هارو مرتب کردم و ادامه لباس زمستونی هارو جمع کردم...و کمد دخترم و مرتب کردم.و همه لباس نوزادی ها و لباسایی ک دیگه تنش نمیشد و فینگیر و پستونکش و جمع کردم✨ببخشید پستام انقد طولانی شدن

سلام خانوما ببخشید بی ربط به موضوع تاپیک هست. کوچولوی من به دنیا اومد لطفا براش دعا کنین زودتر از ...

ای جوووونم قدمش مبارک باشه

انشااله صحیح و سالم و هرچه زودتر از بیمارستان ترخیص بشه

بلطف خداوند خوشقدم و خوش روزی و صالح و عاقبت بخیر باشن.

ورودی یه سطل بزرگ پلاستیک از محیط کارگاهی گذاشتیم داخل حیاط که ازین به بعد تمامی بازیافتی ها رو داخل اون بریزیم و تحویل بدیم.

تفکیک زباله خشک و تر در محیط زندگی رو به بچه هامون هم یاد بدیم😍🤗

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵