2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742642 بازدید | 44771 پست
سلام خانوما خسته نباشید من حدود دوماهی میشه اینجا پست نزاشم،دوهفته قبل عید رفتیم شهرستان و چند روزه ...

با این پست کللللی انرژی مثبت گرفتم

شاد باشی عزیزم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام خانوما ببخشید بی ربط به موضوع تاپیک هست. کوچولوی من به دنیا اومد لطفا براش دعا کنین زودتر از ...

عزییییزم 

قدم نوگلتون مبارک 

ان شاالله هرچه زودتر میاریدش خونه❤️

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی یه پشه بند که دیگه قابل استفاده نبود 

قصد خریدشو ندارم چون یکی دیگه داریم💫

یه پارچه کت، هدیه مادر همسرم بود چون دوسش داشتم دادم دوختن،گذاشتم برای مهمونی،الان لباسهای مهمونیم ۳ دست.دوتا شومیز و یه کت.💫

❌لایک❌
سلام خانوما ببخشید بی ربط به موضوع تاپیک هست. کوچولوی من به دنیا اومد لطفا براش دعا کنین زودتر از ...

سلام

قدم نو رسیده مبارک عزیزم،ان شاءالله سلامت باشه و زود ترخیص شه❤

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

با ارزوی سلامتی و شادی برای شما و فرزندتون 

مبارک باشه عزیزم 🥳💞

🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺

سلام بچه ها من خواننده خاموش بودم تا الان ولی با این تاپیک کلی کیف کردم و خیلی کمکم کردم ، من از اونایی بودم که همه چیز نگه میداشتم زیاد میخریدم مثلا از یه چیز ده تا داشتم حتی یکبارم استفاده نمیکردم خلاصه الان دارم یا میبخشم یا میریزم دور و خونه کلی خالی شده دارم رو خودم کار میکنم واقعا ممنونم از همه تون، دیروز یه عالمه کتاب که مدتها بود خونده بودم و نیاز نداشتم بخشیدم کتابخونه

کلا تو نی نی سایت تعداد کمی تاپیک خوب زده شده که این تاپیک یکی از اوناست، اسی جونم واقعا ممنونم گلم😘 بچه ها من کلی لوازم تحریر هم داشتم که استفاده نمیکردم اونا هم دادم رفت، باید برم سروقت لوازم ارایشی و لباس و کفشا حالا

شما حسابی اصل ورعایت میکنی آفرین خوشم میاد خب میگی کلا چن تا لباس داری؟؟ 

خواهش میکنم عزیزم 

۴ دست لباس تو خونه ای 

۲ دست مجلسی

۳ دست برای مهمونی  

۲تا شومیز هم برای زیر چادر که بیرون میرم 

۲تا هم بافت زمستونی نازک. هم زمستون میپوشم و هم تابستون که میریم مناطق کوهستانی و سرد.(لباس زمستونیام تو چمدون نمیره هیچوقت)

❌لایک❌