دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام خانوما ببخشید بی ربط به موضوع تاپیک هست. کوچولوی من به دنیا اومد لطفا براش دعا کنین زودتر از ...
سلام
قدم نو رسیده مبارک عزیزم،ان شاءالله سلامت باشه و زود ترخیص شه❤
حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
سلام بچه ها من خواننده خاموش بودم تا الان ولی با این تاپیک کلی کیف کردم و خیلی کمکم کردم ، من از اونایی بودم که همه چیز نگه میداشتم زیاد میخریدم مثلا از یه چیز ده تا داشتم حتی یکبارم استفاده نمیکردم خلاصه الان دارم یا میبخشم یا میریزم دور و خونه کلی خالی شده دارم رو خودم کار میکنم واقعا ممنونم از همه تون، دیروز یه عالمه کتاب که مدتها بود خونده بودم و نیاز نداشتم بخشیدم کتابخونه
کلا تو نی نی سایت تعداد کمی تاپیک خوب زده شده که این تاپیک یکی از اوناست، اسی جونم واقعا ممنونم گلم😘 بچه ها من کلی لوازم تحریر هم داشتم که استفاده نمیکردم اونا هم دادم رفت، باید برم سروقت لوازم ارایشی و لباس و کفشا حالا