2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست
عکسهای خیلی قشنگی از زمستون و برف داشتم .حیف همه رو پاکیدم .اتفاقا همینها که مونده بدهاش بودن .اینم ...

باز نشد 

ولی باز ساعتهای دیگه میام ببینم باز میشه یا نه گلم 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر همگی خروجی امروز لباس زمستونی های  دختر کوچیکه بود و چند تا لباس که رفت برای دستمال گردگیری سریع هم قیجی کردم دخترم نبینه ورودی هم یه لباس نخی برای دختر بزرگه و یه پد لاک پاکن برای خودم 

سلام دوستان امروز دست بکار شدم بالاخره دسته گل خواستگاریم گلاشو در آوردم گذاشتم تو یه گلدون

فوم و یه مقدار برگ تزئینی داشت انداختم دور فقط خود سبد موند که اونم گذاشتم تو کابینت اگه بکارم نیاد اونم میذارم خروجی

دیروزم یه شلوار خونگی که اصلا باهاش راحت نبودم گذاشتم خروجی 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

کار امروز من:

رفته بودم سرویس خواب بگیرم( قبلی رو رد کردم)

فقط یه تخت گرفتم و میزآرایش

پاتختی و فایل که قبل از آشنایی با این تاپیک قرار بود بخرم رو نگرفتم

البته دیگه خرت و پرت اضافی هم ندارم که بخوام داخل فایل یا کشو های پاتختی بذارم

کلی تو هزینه هام صرفه جویی شد.اتاقمم شلوغ نمیشه

قدم بعدی اینه که یه میزتحریر و کتابخونه کوچیک بگیرم. کتابخونه قبلی و کتابای اضافیش رو بدم بره

وای من قبل این تاپیک چجوری زندگی میکردم🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

سلام  من خیلی خونم شلوغ شده چکار کنم کمک کنید خونم بزرگه تمام اتاقا و کمدا پره وسیله  ا ...

عزیزم خوش اومدی

تمرینات از صفحه ۸شروع میشه

بنظرم بهتره شروع کنی از تمرین اول 

تا بتونی در قدم اول اضافات رو کنار بزاری

بعد کم کم میرسی به نظم دادن به وسایل دخترت

دوستان گروه ایتا رو @ترسو68     شادی جون راه اندازی کردن و چندوقتی هست بهمون سرنزدن

انشاالله بسلامتی و خوشی مشغول باشن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵