2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739476 بازدید | 44712 پست

وسایلایی که من دوماه پیش تو دیوار فروختم‌ ..یه جفت دستکش چرم و کلاه چرم برا همسرم بود مال موتورسواری ..یه کیف اداری چرم ....یه کاپشن .دوتا پادری ....بقیشون یادم نیس

👩‍❤️‍👨
من ایقدوسایل تو دیوار فروختم‌ که دیگه خبره شدم    

اره والا

من خیلی زرنگ نیستم،خیلی ها نون خشک رو تبدیل یه پول میکنن،اسباب بازی شکسته رو نگه میدارم میفروشن به اونایی که وسایل بازیافتی می‌خرن و حتی بطری نوشابه و ...یا کاغذ و کتاب های قدیمی و ...

ولی من اصلا نمیدونم چطور بفروشم.. یه کیف دارم الان که میخوام بذارم خروجی،واقعا خیلی شیوع و دوست دارم فروش بره و پس انداز کنم پولش رو ولی میدونم کسی نمیخره

دیگه هیچ چی آگهی نمیکنم میذارم جلو در که یکی برداره 

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید که اینقدر ریپلای میزنم .مثلا الان من برای رو رورویک ۳۵۰قیمت گذاشتم ..بعد پیام میدن میگن تخفیف ...

خواهش میکنم عزیزم

اتفاقا خیلی حرفات کمک کننده اس،من هم روروئک رو چون دیدم سر پسر دومم اصلا پسر بزرگم نذاشت این سوار شه و هرموقع میاوردم بیرون اون میومد و می نشست

دیگه پسر کوچیکم خود به خود پا شد و راه رفت،دیگه گفتم به دردم نمیخوره بذار بفروشم،که باز فروش نرفت و مجبور شدم آخر سر گذاشتم دم در

همش به این فکر میکنم چطور یه نفر از جلو در رد میشه و می بینه اینو لازم داره برمیداره،ولی هیچ آدم نیازمندی تو دیوار نمی بینه،خب تو دیوار هم مطمئنا کسی هست که جنس دست دوم بخواد،ولی نمیاد از من بخره😅😭

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
اره والا من خیلی زرنگ نیستم،خیلی ها نون خشک رو تبدیل یه پول میکنن،اسباب بازی شکسته رو نگه میدارم ...

اره من وختی مجرد خونه ی بابا بودم اینجور چیزارو جمع میکردم و می‌فروختم.اخه خونه ی پدرم حیاط دارن و میشه این وسایلارو یه گوشه نگهداشت ...اما من الان آپارتمان زندگی میکنم و نمیشه یه سوزن رو نگهدارم ...ببین اگه دوست داری عکس کیفتو بذار تا بگم چقد قیمت بذاری روش .مطمینم که ازت میخرن     

👩‍❤️‍👨
اره من وختی مجرد خونه ی بابا بودم اینجور چیزارو جمع میکردم و می‌فروختم.اخه خونه ی پدرم حیاط دارن و م ...

بنظر من دوستانی که می‌خوان وسایلهاشونو تو دیوار آگهی بزنن و بفروشن باید قیمتها رو مناسب بذارن ..مثلا نمیشه قیمت یه وسیله رو زیاد گذاشت چون اگه کسی بخواد پول زیادی رو صرف خرید این وسیله ی دسته دوم بکنه تو دلش میگه خب میرم این وسیله رو نوشو بازار میخرم ....من خودم اوایل که نمیدونستم قیمت یک فلاسک و زیاد گذاشته بودم بعد وختی مشتری پیام میداد برای خریدش .هرچی تخفیف میخواست من تخفیف نمی‌دادم   بعد خریدار گفت مگه عقل ندارم میرم بازار نوشو میخرم ...واینکه قیمتارم کم کم نذارین چون اینجوری ارزش وسیلتون پیش خریدار میاد پایین و هی تخفیف میخواد و آخر سر میگه اصلا نمیخرم 

👩‍❤️‍👨
خواهش میکنم عزیزم اتفاقا خیلی حرفات کمک کننده اس،من هم روروئک رو چون دیدم سر پسر دومم اصلا پسر ب ...

عزیزم می‌دونم شما چی میگین .چون باید یه مدت تو دیوار باشی و حساب کار دستت بیاد .باید برای آگهیی که میزنی تیتر خوب بنویسی .یه تیتری که جذب کننده باشه تاوسیله زود بفروش بره ....اما اصل کاری همون بحث قیمته رو هست که باید بدونی درچه حدی بذاری 

👩‍❤️‍👨
[QUOTE=285837036][/QUگلم عکس کیفتو گذاشتی ؟؟؟چرا برای من باز نمیشه 

سایت مشکل داره، الان آپلود میکنم و لینک میذارم

[QUOTE=285837036][/QUگلم عکس کیفتو گذاشتی ؟؟؟چرا برای من باز نمیشه 

اینه

چه خوشگله    خش و پارگی اینا نداره ؟چرمه ؟تمام زیپ و قفلهاش سالمه ؟چند وقته ازش استفاده ک ...

نه اصلا خرابی نداره،سالمه سالم

تقریبا ۲ سال میش خریدم ولی خیلی استفاده نکردم چون ۲ تا بچه دارم و هر سری مجبور میشدم واس اونا دستمال کاغذی و خوراکی بذارم تو کیفم،یه بزرگترش رو میبردم

بنظر من قیمتشو بذار ۱۳۰هزارتومان .بعد اگه کسی خواست بگو سی تمنش تخفیف .صد میدم .و دیگه تمام و حرفی ن ...

باشه ممنون ببینم فروش میره