2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739449 بازدید | 44712 پست
البته من فقط چشمی تو عکس دیدمش این قیمت و براش گذاشتم ...ببین چرم مصنوییه یا چرم اصله ؟اینارو‌باید ب ...

نه چرم مصنوعیه،نزدیک ۲۰ داده بودم،خودم به همون ۴۰،۵۰ تومن هم راضیم🤣🤣

ولی اینکه میذارم ۴۰ و دیگه فروش نمیره حوصله ام رو سر میبره

اینو میذارم ۱۳۰،ببینم چی میشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

[QUOTE=285841813]نه چرم مصنوعیه،نزدیک ۲۰ داده بودم،خودم به همون ۴۰،۵۰ تومن هم راضیم🤣🤣 ولی اینکه میذارم ۴۰ و دیگ ...[/QUOاز بس که قیمتشو کم گذاشتی براهمون کسی نبرده  امیدوارم که برات فروش بره و یه پس انداز کوچولو داشته باشی   

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استندهاتونو گذاشتین بیرون؟ خیالم راحت باشه؟ من کلا نداشتم و نخواهم داشت خیالتون از من راحت   ...

من استند قابلمه رو دادم 

استفاده هم میکنم 

چون مستاجریم و جا ندارم 

ان شاالله بریم خونه خودمون حتما اونو میذارم خروجی

❌لایک❌

سلام دوستای گلم خروجی امروزم: یه دست نمکدون شیشه ای که گذاشتم بدم مامانم چون لازم داره 

یه مانتو عروسکی خودم ،یه جفت کفش چرم پاشنه بلند که نمیتونم بپوشم

یه شلوار جینم که نمیپوشیدمش

یه جفت کفش دخترم که پاره شده بود هم براش کوچیک بود

یه سرهم بافت نوزادی دخترم دوتا بلوز که براش کوچیک بود 

دوتکه اسباب بازی پلاستیکی دخترمم رفت کیسه بازیافتی

لباسا اونایی که کهنه بود تبدیل به دستمال شد بقیه رو هم گذاشتم تو یه کیسه که بدم به یه نیازمند

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
کجا زندگی میکنین؟ شهر ما کوچیکه شایدم واس همون کسی نمیخره اتباع هم اینجا زندگی میکنه،بعضی ها ...

سلام 

این دوستمون ۱۳۷۰ تاجر خوبی میشه ، قبلا هم همین بحث شده بود که فقط ایشون میتونن سه سوته کالا رو تبدیل به پول کنن 😉😊

۱۳۷۰ عزیزم من بخاطر حرف تو خواستم تو کمدا یه مانتوی نو بفروشم ،هنوز اونجاست ،دیگه میخوام برم اگهیش روپاک کنم از من تاجر خوب در نمیاد ولی تو بنظرم اینده خوبی داری ،برو تو این کار حتما ،جدی میگم 🌹

تازه میتونی بری تو کار خرید و فروش دلار و سکه ،واقعا بعصی ها خوب می تونن تشخیص بدن کی بخرن ،چقدر بخرن ،کی بفروشن ، تو از اونایی .🥰😎

سلام  این دوستمون ۱۳۷۰ تاجر خوبی میشه ، قبلا هم همین بحث شده بود که فقط ایشون میتونن کالا رو ت ...

کمدا راستش زیاد اوکی نیست 

من تصمیم گرفتم وسایلی ک می‌خوام بفروشم ب اطرافیانم بفروشم با قیمت کم 

مثلا کیف و کفش ست چرم داشتم نو بود ولی کفشش پامو میزد فروختم ب خواهرم ۱۵۰۰ همون داخل بازار سه تومنه ولی خب فروشش هم برای من سخت بود بالاخره 

مینیمال 

پاکسازی امروز اعلان های نی نی سایت 😄 

جوراب های نوزادی دخترم چون خیلی استفاده کردم کهنه شدن و قابل استفاده برای بچه  بعدی نیس 

امروز کشوهای دخترم رو مرتب کردم دخترم هم کاملا مینیمال شده 

چهار دست لباس خونه داره در حال حاضر و دو دست بیرون 

یک جفت کفش و دو تا هدبند و دوجفت جوراب 

مینیمال 

قبلا کفش می‌خریدم تا مدتها جعبه ش رونگه میداشتم ولی پریشب ب محض این ک کفشای جدیدم رو داخل جاکفشی گذاشتم جعبه ش رو گذاشتم داخل تراس داخلش کفش‌هایی ک می‌خوام بفرستم برای خاله ام گذاشتم 

ی حسی می‌گفت لازم میشه نگهشدار اما مقابله کردم 

مینیمال 

خروجی های امروزم :

یه جفت کفش دخترم که دیگه کهنه شده بود رفت خروجی کفشای عیدش هست همون هارو می پوشه 

یه مانتو جلو باز داشتم که خیلی راحت بودم باهاش دریک اشتباه یهویی وایتکس ریخت روش رفت خروجی (احتمالن قسمت بوده)

چهار تا سس خوری بلوری ایرانی هم دادم مامانم استفاده کنه شش تا چینی دارم که کافیه 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil