2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739616 بازدید | 44717 پست
خروجی امروز من:  یخچالم یه کشوی کوچیک داشت که خیلی باریک بود و هیچی توش جا نمیگرفت. بازش کردم ...

سلام عزیزم خوبی؟

خیلی منتظر بودم انلاین بشین بلد نبودم تگ کنم

میشه از جا سیب زمینی پیازتون عکس بدین؟

یادمه یه عکس گذاشته بودین ولی از دور بود بعد همونم نمیدونم صفحه چنده؟

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این کیفم که دختر خاله م از بندرعباس برام سوغاتی آورد رفت خروجی .والبته گذاشتم دیوار .من هروسایلی رو که خروج میدم میذارم دیوار واینجوری یه پولیم دستم میاد خداروشکر 

👩‍❤️‍👨
وخروجی این کیف رمزدار دستی مال شوهرمه که اصلا استفاده نمیکنه نو هس واینم گذاشتم دیوار.منم وسایلایی ک ...

خوش به حالت

من سال ۹۵،یه کفش عروس گرفتم و ۹۰ تومن پولش شد

فقط ۲،۳ ساعت پوشیدنش و دیگه استفاده نکردم

تو دیوار چند سری به قسمت ۴۰ هزار تومن هم گذاشتم ولی کسی نخریده

انصافا ۴۰ تومن پولی نیس،کفشا هم نوئه،اگه بذارم کوچه ۲ دقیقه دیگه می بینیم بردن ولی میخوام ببرم واس یکی از آشناها که تو عروسیم خیلی از کفشای من خوشش اومده بود

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

کفش هام که گفتم واس عروسی گرفتم دقیقا همین مدل هست ولی رنگ سفیدش

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
یعنی اولین باره میرین خونه شون؟ چرا نمیشه پول داد؟ شما پیشقدم لاشین تا بقیه هم از شما یاد بگیرن. ه ...

نه دومین باره ولی کلا هیچوقت دست خالی نمیرم خونه کسی. الان چون ایده هام عوض شده نمیخواستم چیزی ببرم که با سلیقه میزبان جور نباشه. اره فکر خوبیه که خودم شروع کننده باشم

این کیفم که دختر خاله م از بندرعباس برام سوغاتی آورد رفت خروجی .والبته گذاشتم دیوار .من هروسایلی رو ...

کجا زندگی میکنین؟

شهر ما کوچیکه شایدم واس همون کسی نمیخره

اتباع هم اینجا زندگی میکنه،بعضی ها وضع مالی شون خیلی بده،بارها کلی وسیله که نیاز نداشتیم دیگه گذاشتیم کنار سطل زباله و زودی بردن

مثل روروئک و سه چرخه پسرم و بعضی ظروف کادویی که اصلا باب سلیقه ام نبوده و با اینکه نو بود گذاشتم بیرون و زود برداشتن

میخوام ببینم شما چطور میذارید که فروش میره،من ارزون تر از همه میذارم و انصافا چیزی که دیگه خیلی ازش کار کشیده شده نمی‌ذارم تو دیوار

میذارم جلو در

ولی همون وسیله در حد نو هم اصلا فروش نمیره

خوش به حالت من سال ۹۵،یه کفش عروس گرفتم و ۹۰ تومن پولش شد فقط ۲،۳ ساعت پوشیدنش و دیگه استفاد ...

درسته عزیزم .انصافا هم قیمت کمی گذاشتی .اما نباید اینقدر قیمت و کم می‌ذاشتی.چون وختی بقیه تو دیوار میبینن فکر میکنن واقعا این کفشا حتما مشکلی چیزی دارن یا از مد افتاده ان که شما با این قیمت گذاشتی دیوار ...باید قیمت رو یجوری گذاشت که مشتری اون جنس خیال بد نکنه و ازت دیگه نخره..گرفتی چی گفتم عزیزم ؟

👩‍❤️‍👨
کجا زندگی میکنین؟ شهر ما کوچیکه شایدم واس همون کسی نمیخره اتباع هم اینجا زندگی میکنه،بعضی ها ...

عزیزم من تهران زندگی میکنم .واشتباه شما این بوده که قیمت رو خیلی کم گذاشتی و برا همینم مشتری فکر کرده وسایلات مشکلی دارن که ایقد کم گذاشتی ...البته شهر کوچیک هم بی تاثیر نیست 

👩‍❤️‍👨
درسته عزیزم .انصافا هم قیمت کمی گذاشتی .اما نباید اینقدر قیمت و کم می‌ذاشتی.چون وختی بقیه تو دیوار م ...

اهوم

شایدم واس همین بوده

ولی من فقط میخواستم هرکی میخواد استفاده کنه بیاد ببره،من لازمم نمیشه دیگه

پاشنه بلند هم دوست ندارم و راحت نیستم،فقط واس عروسی گرفتم که جالب نیس با لباس عروس کفش اسپرت بپوشی🤭

کجا زندگی میکنین؟ شهر ما کوچیکه شایدم واس همون کسی نمیخره اتباع هم اینجا زندگی میکنه،بعضی ها ...

ببخشید که اینقدر ریپلای میزنم .مثلا الان من برای رو رورویک ۳۵۰قیمت گذاشتم ..بعد پیام میدن میگن تخفیف نداره ؟میگم بیا ۳۰۰بردار و بر میدارن....اگه مثلا قیمتشو بذارم ۱۰۰هزارتمن که کسی برنمی‌داره فکر میکنن خرابه یا مشکل زیادی داره .

👩‍❤️‍👨
اهوم شایدم واس همین بوده ولی من فقط میخواستم هرکی میخواد استفاده کنه بیاد ببره،من لازمم نمیش ...

درسته عزیزم .خوشبخت و خرم باشی ..اینم کار خیلی خوبیه که میخوای بدی به دوستان یا اقوامت ..اتفاقا من خیلی از وسایلامو هم می‌بخشم البته بعضی وقتا نه زیاد 

👩‍❤️‍👨