2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740085 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کتاب🙂

اصلا نمیدونم چه مدل کتابی میخونه واقعیت همون پارسیان  خودمم نظرم بود فقط  قیمت دستم نبود ممنون 😍

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
سلام دوست عزیز و سلام به همه ی خانمهای مینیمال ...اره عزیزم من نبودم چون درگیر لثه های دخترم شدم و ش ...

به به عزیزم چشم ما به جمال شما روشن شد ،دلمون تنگ شده بود ، چه خوب که پیام دادی عزیزم ،انشالله دخترت هم سلامت باشه .

به گازت هم سلام برسون 🤭 ،در چه حاله ؟روش فویل انداختی ؟ خیلی تا یه مدت کارت کمتر میشه ها .

🌹

سلام دوستان مینیمالیست. من دیروز رفتم سروقت کابینت ادویه ها و گیاهان دارویی و خلاصه دیدم که عطاری دارم واسه خودم. باورتون میشه ۱۶ عدد شیشه در سایزهای مختلف دور انداختم حیف که عکس نگرفتم . بعضیا رو شیشه شو عوض کردم و تر تمیز کردم ... کابینتم حسابی تمیز و مرتب شد یه نفس کشید . اکثرا مربوط به دوران کورونا بود که گیاه دارویی میخریدیم...راستی تصمیم گرفتم دیگه شیشه مربا و ترشی اینا رو به  هیچ وجه نگه ندارم. چقدر آب هدر میرفت تا من شیشه نوتلا یا کره بادام زمینی رو بشورم 

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست
سلام دوستان مینیمالیست. من دیروز رفتم سروقت کابینت ادویه ها و گیاهان دارویی و خلاصه دیدم که عطاری دا ...

دقیقا چقدر سخته شستن این شیشه های چرب ، منم نگه نمیدارم 🌹

اطرافیان من : 

اینم‌ نگه نمیداری ؟ برای ترشی و مربا خوبه ها ، عجبببببب ، حالا یکیش رو نگه دار 😵‍💫

سلان دوستان من تازه وارد تاپيك شدم و تا حدودي دارم مطالب رو دنبال ميكنم البته هنوز متوجه اصل ماجرا ...

سلام عزیزم. بنظرم خودتو از بند خاطرات و احتمالات (شاید لاغر شم، شاید ویلا بخرم و ...) رها کن بعد ببین چقد روحت سبک میشه و لذت میبری. من حتی وقتی میریم تفریح دیگه دلم نمیخاد عکس بگیرم میگم بجای عکس گرفتن لذت همین لحظه رو ببرم بهتره تا بعد بخام به عکسش نگاه کنم و خاطراتشو مرور کنم. اگه یه روز لاغر شدی و مجلسی دعوت شدین اینقد مدلای قشنگ تر میاد که شاید دیگه دلت نخاد از اون قبلی استفاده کنی. یا اگه انشااله ویلا خریدین، واسه خونه فرشای جدید بخر و فرشایی که الان استفاده میکنید رو ببرید ویلا. کلا منظورم اینه که ذهن خیلی فریبکاره و شاید اصلا هیچ کدوم از احتمالات ذهنیمون هیچ وقت اتفاق نیفته درصورتی که خیلیا در همین لحظه به وسایلی که شما جمع کردین نیاز دارن. حالا یا میتونید بدین خیریه یا حتی بفروشید و خودتونم از خلوتی خونه لذت ببرید.

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
به به عزیزم چشم ما به جمال شما روشن شد ،دلمون تنگ شده بود ، چه خوب که پیام دادی عزیزم ،انشالله دخترت ...

سلام عزیزم .زنده باشی و سلامت .والا منم دلم تنگ شده بود .منتها درگیر شب نخوابیدنای دخترم هستم .گازم هیییی بد نیس   بازم یخورده ای کثیف شده و نیاز به دوش آبگرم داره  .

👩‍❤️‍👨