2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740129 بازدید | 44731 پست
والا من ازوقتی که یادمه حتی نمیدونستم این کلمه چیه همیشع مامانم وسایل اضافی ازتوخونه برمیداشت این ...

من خودم روز اولی که اومدم تو این تاپیک احساس میکردم من یه مینیمال واقعیم 

در حالی که من یا بعضی از دوستان محیط و اطرافیان نزدیکمون وحشتناااااک ماکسیمال و مصرف گرا هستن در مقایسه با اونا ما مینیمال هستیم ( جسارت نشه من خودم همچین حسی داشتم و دارم )

بعدا یه سری موضوعات مطرح شد تو گروه من به شخصه دیدم خیلی طول می‌کشه تا به این سطح برسم 

و اینکه با دوستان موافقم بعد از فراگیری اینستا و سطح زندگی یه سری از بلاگر های هموطن مصرف گرایی های الکی به شدت رواج پیدا کرد 

بچا سلام  من مدت هاست که این سبک زندگی رو انتخاب کردم و بسیااار راحت شدم  ولی یه سوال&nb ...

اره منم از دیدن خونه های شلوغ و خونه های کثیف به شدت بدم میاد حس خوبی نمیگیرم ازشون .

نمیدونم چطور خودشون کلافه نمیشن از این همه انباشتگی.

شایدم کلاقه میشن ولی نمیدونن دلیل کلافگیشون چیه تا برطرفش کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان روزتون بخیر یه سوال دارم: الان با توجه به این سبکی که برای زندگی انتخاب کردیم اگر شما ...

واسه مادر خودم و مادرشهرم دقیقا میدونم که چه چیزایی توخونه کم دارن دقیقا همونو میبرم.

واسه خواهرام و خواهرشوهرام یا پول میدم یا لباس میگیرم چون سلیقه و سایزشونو میدونم.

من خودم روز اولی که اومدم تو این تاپیک احساس میکردم من یه مینیمال واقعیم  در حالی که من یا بعض ...

سلام منم فک میکردم همین که تو خونه م تابلو ندارم دکوری خیلی کم دارم

همه چیزم مرتبه کمدا و کشو ها همه وسایل داخلش مثل خط کش صاف و منظم چیدم یعنی خیلی ادم مینی مالیستی هستم.

دیگه یه مدت خواننده خاموش بودم با روند تاپیک کلی وسیله خروجی پیدا کردم.

یه سری ادما خیلی راحت وسیله خراب و یا وسیله ای ک لازمشون نمیشه میذارن خروجی که اتفاقا عالیه ولی باز اگر از این زاویه مینی مالیستی نگاه کنی خونه همون ادما هم کلی وسیله پیدا میشه.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

همین الان بهم یاد اوری شد:

زیر قاشقی کنار گازم رنگشم به خاطر افتاب پریده

استند قابلمه البته تو انباره ولی میفروشمش حتما

این دوتارو بزارم خروجی👌👌👌

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام‌ به همه دوستان. خیلی خوشحالم که این تاپیک همچنان فعال و پرانرژیه👏👏 خروجیه اخیر من یه کاپشن کاملا نو و خیلی خوشگل بود که زمان دانشجویی روی مانتو استفاده میکردم ولی الان چون فقط پالتو میپوشم دیگه بی استفاده مونده بود. یه پالتو هم بود که برام تنگ شده بود. چنتا شال تابستونی که رنگشون دیگه پسندم نبود ولی چون گرون بودن نگهشون داشته بودم. یه کیف چرم نو که واسه عید پارسال گرفتم ولی یکم سنگین بود و گردنم اذیت میشد. اونم چون گرون بود دلم نمیومد رد کنم 😅 و چنتا شلوارک که تنگم شده بود. دیگه چند روز پیش همت کردم همه رو جمع کردم و واسه خاهرزادم پستشون کردم. بچه کللللی ذوق کرد.😊

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
یکسری از بچه ها نیستن . اون دوستی که گازش زو تمیز کرد و تو اسمش ۱۳۷۰ داشت . مارتینا  روحم رف ...

سلام عزیزم ممنون به یادم بودی 

واقعا کاش اونقدر مینیمال میشدم که گوشی هم لازمم نبود 😁 

خروجی امروز من: 

یخچالم یه کشوی کوچیک داشت که خیلی باریک بود و هیچی توش جا نمیگرفت. بازش کردم که بندازم دور اگه اقای همسر اجازه بده!

دو تا شیشه خالی

یه مقدار گل محمدی که بوی سرکه گرفته بود

یه ظرف سفالی برای سبزه هفت سینم بوده هنوز دو دلم بذارم خروجی یا بذارم برای سبزه سال بعد