2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740126 بازدید | 44731 پست
بچه ها از وسایل رایج آشپزخونه یا... که ضروری نیس بگین؟ مثلا جا قاشقی کنار گاز😶 خب یه بشقاب هم همی ...

انواع همزن های فنری و ملاقه طور شکل که برای درست کردن دوغ و شربت استفاده میشه .

زیر قابلمه ای،من هیچ وقت قابلمه داغ  رو از رو گاز برنمیدارم،هرچی بخوام بکشم از همون کنار گاز میکشم تو ظرف.

سفره قند

دمی 

استند چاقو

❌لایک❌
انواع همزن های فنری و ملاقه طور شکل که برای درست کردن دوغ و شربت استفاده میشه . زیر قابلمه ای،من هی ...

من هم استند چاقومو فرستادم خروجی هم چاقوهاشو. یزمانی ازین رنگی گل گلیا ترند بود ولی اصلا کارآیی برای  نداشت همه رو انداختم بجز پوست گیر و قیچی. و همین امروزم میرم زیر قاشقی کنار گازو میذارم خروجی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوباره🤭 امروز سراغ کابینت ظرفای دردار رفتم.دوتا ظرف ترک داشت یکی هم در نداشت،با ۶ تا پیش دستی ...

نه سرویس ناقص میشه.

منم صابون استفاده نمیکنم و جا صابونی خالیه ولی بخاطر زیباییش و کامل بودن سرویس نگهش داشتم

بچه ها از وسایل رایج آشپزخونه یا... که ضروری نیس بگین؟ مثلا جا قاشقی کنار گاز😶 خب یه بشقاب هم همی ...

آره واقعا باهات موافقم جا ملاقه ای هم بنظرم ضروری نیست توی کابینت هم میشه جاشون داد یا جا لیوانی ، استند قابلمه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خوب این خودش مینیمال بودنه دیگه .من فکر می‌کنم از هر چیزی که داری استفاده میکنی .نه اینکه مثل یکسال ...

آخه بعضیا تعریفشون از مینیمال بودن متفاوته و این تنوع رو انگار جرم میدونن برای کسی که میخواد مینیمال بشه 

منم دوست دارم متنوع و شیک بپوشم اما دورم رو هم شلوغ نکنم. اضافه ها رو هم خارج کنم 

در همین حد 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
نه نظم تنها نیس نظم یعنی شما وسایلت مرتبه ولی مینیمالیسم یعنی وسایلت کم و کافیه و مرتب آدم منظ ...

والا من ازوقتی که یادمه حتی نمیدونستم این کلمه چیه

همیشع مامانم وسایل اضافی ازتوخونه برمیداشت

این کلمه زیاد گنده کردن وگرنه خیلیا بدون اینکه بدونن این کلمه چیه این روش به کار میبردن

ربط به سلیقه خود ادم داره

ایرانی واروپایی هم فرقی نداره

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍

قوری زعفرون نداشته باشیم هم مشکلی پیش نمیاد تو فنجون میشه دم کرد من داشتم شکست جایگزین نکردم یکم که فکر کنیم خیلی چیزها هست که اگه نباشه کارمون راه میوفته

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎