2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740127 بازدید | 44731 پست
من از داروخانه گرفتم برای خواهرم،خودم راحت نیستم باهاشون،۵ تا یا ۶ تا توش بود،ایرانی اش فک کنم ۴۵ تو ...

اهان.یعنی دونه ای ۴۵؟ یه سر باید لباس زیر بزنم قیمت ها و جنس ها ببینم

دیشب من رفتم سراغ کمد مدارک و چیزای غیر ضروری گذاشتم برای خروجی.کاغذ، مدارک اضافه و ...

خیلی زیاد نبود اما کمد مرتب شد چون نسخه های دکتر و ... که برای بیمه نگه داشته بودم مرتب شد...و چیزای اضافه هم رفت خروجی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قطعا ماکسیمالیستم تا دلت بخواد وسیله بی مصرف دارم که دلم نمیاد بندازمشوبرن شعارم هم اینه که هرچیز ...

مامان منم با این دیدگاه لباس های ۲۰ سال پیشش رو نگه داشته، همشم غر میزنه چرا خونم جا نداره، در حالی که یه خونه ویلایی بزرگ داره، اما بر عکس من، هیچ چیز اضافی که استفاده نکنم نگه نمیدارم

دوستان در راستای بحث شورتکس و اینا شدیدااااااااا پیشنهاد میکنم موقع پریودی کاپ استفاده کنید و خودتون رو از شر شورتکس و نوار خلاص کنید و راحتی و ارامش دوران پریودی رو به خودتون هدیه بدید...همچنین دوران پریودی مینیمالی رو سپری کنین به دور از اون همه نوار و زباله هایش و لباس زیرهای مخصوصش

سلام دوستای گلم روز همگی به خیر 

امروز مهمان دارم همیشه وقتی مهمان دارم همسرم کلی خرید می‌کنه و تا چند روز یخچالم جا نداره 

امروز بهش لیست دادم و مقابلش مقدار نوشتم گفتم با ترازو وزن میکنم اضافه تر خریدی حتی صد گرم میندازم دور 

امیدوارم این تهدید جواب بده و ب اندازه خرید کنه ‌‌ دوس دارم همچنان از طبقات خالی یخچالم لذت ببرم 

دو طبقه از یخچال و دو کشور از فریزر رو خالی نگه داشتم ک درش رو باز میکنم حس خوبی بهم میده جالبه نه؟😀

مینیمال 
دوستان در راستای بحث شورتکس و اینا شدیدااااااااا پیشنهاد میکنم موقع پریودی کاپ استفاده کنید و خودتون ...

سلام گلم اتفاقا منم قصد دارم از این لحاظ مینیمال بشم ی مقدار نوار بهداشتی دارم اونا تموم بشه کاپ میخرم 

همچنین قصد دارم آی یو دی بزارم تا وسایل مصرفی پیشگیری مثل قرص و .. رو استفاده نکنم 

قبل از بارداری قصد تهیه کاپ رو داشتم ک همون ماه باردار شدم ایشالا همین ماه تهیه میکنم. چه مارکی پیشنهاد میدین گلم 

مینیمال 
سلام گلم اتفاقا منم قصد دارم از این لحاظ مینیمال بشم ی مقدار نوار بهداشتی دارم اونا تموم بشه کاپ میخ ...

سلام عزیزم... من مارک لیوا سایز دو رو دارم و راضیم ازش...

به هر کسی میرسم میگم نخری نصف عمرت برفناست  

خانوما از وقتی این سبک زندگی رو انتخاب کردم و لباسا و لوازم خونه رو پاکسازی کردم کمتر تو خونه خسته میشم همیشه لباسای خوب میپوشیم قبلنا برای خودم و دخترم لباسایی میخریدم که ارزون باشه ولی مثلا از یه تیشرت چندتا میگرفتم در طول روز این خصوصیت رو داشتم که چندبار بی جهت لباسامو عوض میکردم این باعث میشد که لباسای کثیفم زیاد باشه و لباسشویی الکی روشن بشه  

ولی الان خداروشکر فقط لباسای خیلی خوبمون نگه داشتم لباس هم خریدنی یدونه میخرم ولی دقت میکنم باب میلم باشه و جنس خوب باشه من که هربار میرفتم تویه حراجی دست خالی برنمیگشتم الان بیرون رفتنمم کم شده   

ببخشید طولانی شد فقط خواستم حس خوبمو باهاتون شریک باشم     

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سایزش رو چجوری تشخیص بدم ی بچه دارم و زایمانم سزارین بوده 

این مارک فقط دو سایز داره و برا کسایی که زایمان داشتن همین سایز دو مناسبه

البته راهنمای تشخیص سایز داره گوگل کنی برات میاره