2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740127 بازدید | 44731 پست
سلام دوستان روزتون بخیر یه سوال دارم: الان با توجه به این سبکی که برای زندگی انتخاب کردیم اگر شما ...

وجه نقد یا  سکه پارسیان 

تو موارد کم خرج تر یه جعبه شیرینی یا شکلات میبرم 

نمی‌دونم کارم درسته یا نه اگه اشتباه میکنم لطفا بهم بگید 

به دختر خانمهای نوجوان یا جوان که اطرافم هستن و مناسبت خاصی هست که میخام کادو ببرم 

پارچه ساده بدون طرح هدیه میدم رنگهای خنثی یا رنگهای پر کاربرد معمولا هدیه میدم

وجه نقد یا  سکه پارسیان  تو موارد کم خرج تر یه جعبه شیرینی یا شکلات میبرم  نمی‌دونم ...

کارت که بد نیست عزیزم  فقط ممکنه اونا از سلیقه ما خوششون نیاد .

همون طوری که ما سلیقه دیگران رو ممکنه نپسندیم .

من خودم برام یه لباس میخرن گاهی از طرحش ،رنگش ، جنسش ، سایزش خوشم نمیاد ، بعد میگم حالا اینو چکار کنم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارت که بد نیست عزیزم  فقط ممکنه اونا از سلیقه ما خوششون نیاد . همون طوری که ما سلیقه دیگران ر ...

اره عزیزم با سکه های دوست داشتنی پارسیان جدیدا آشنا شدم و از این بعد برنامه هدیه دادن همینه ❤️❤️

سلام دوستان روزتون بخیر یه سوال دارم: الان با توجه به این سبکی که برای زندگی انتخاب کردیم اگر شما ...

سلام عزیزم من ترجیح میدم پول نقد یا پارسیان ببرم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
این سبک همون نظم وانضبات خونگی میشه فقط چون اسمش باکلاسه ملت ها ربطش دادن به فرهنگ اروپایی

نه نظم تنها نیس

نظم یعنی شما وسایلت مرتبه

ولی مینیمالیسم یعنی وسایلت کم و کافیه و مرتب

آدم منظم ممکنه ۵۰ تا مانتو داشته باشه و مرتب بچینه

ولی یه مینیمالیست این همه وسیله لازم نداره

بنظرم باید هرچی اضافه اس دور ریخت و از وسایل کم جا استفاده کرد.
اگه دنبال ایده های خلاقانه برای دکور خونتون هستین من استودیو آرانو رو معرفی میکنم که کار طراحی داخلی و مشاوره دکوراسیون داخلی  انجام میدن. من قبلا یه بار ازشون کمک گرفتن خیلی خوب بود کارشون.

حالا چه تصمیمی گرفتی ؟  چیزهایی که من گفتم باید سبک سنگین کنی به نوع مهمونی و نوع رابطه ات با ...

فامیل همسرم هستن یکیشون اولین باره میرم خونشون احتمالا گل ببرم، اون یکی دومین باره و قبلا میوه خوری برده بودم اینبار یه دسر یا پیش غذا درست می کنم و میبرم