2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740120 بازدید | 44731 پست
من لباس خونگی هام+با شال هام+با لباس زیرام+با جوراب  شلواری هام همش تو یه کشو‌ متوسط جا شده.یه ...

چه حس خوبی به ادم دست میده وقتی کشوها و کمدها خالی میشه 

ادم کیف میکنه😁😁

من ی کشوم کاملا خالی بود ولی لباسهای نوزاد رو گذاشتم داخلش کاملا پرشد.

ولی خوبیش اینه که قبل تر تصمیم داشتم یه دراور دیگه هم بخرم😬 بذارم توی کمد دیواری ک توش لباس بچینم خداروشکر اینجارو پیدا کردم و تصمیمم اجرا نشد😍

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

الان ی سر ب انبار زدم،یه سبد مسافرتی پر کرده لودم از ظرفایی ک نمیخوام همشون شکستنی بودن 

شوهرم نمیداشت بذارم بیرون،دیگ گفتم الان که نیست بهترین فرصته بردم گذاشتم کنار سطل زباله اگر کسی خواست برداره.

یه کت مردونه هم تو انبار بود شوهرم نمیدونم از کجا ورداشته بود اورده بود اونم انداختم.

یه استند حوله برای حموم بود مال خواهرم بود😐از مستاجر قبلی مونده بود باز کرده بود ببره برای مامانم دوباره🙄🙄🙄اونم انداختم دور.یه کیف هم قبل عید بردم برای خواهرشوهرم اونم الان یادم اومد گفتم بگم😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه کارتن هم وسیله دارم همشون سالمن ولی به کارم نمیان اصلا اونارو اگر شوهرم اجازه بده ببرم برای خواهرشوهر یا مادرشوهرم.

سطل برنجمم هنوز توی خونه تو راهروئه اونم بدم ب مامانم چون سطل برنج نداره.

تابه های روحیمم گذاشتم بفروشم اونام هنوز تو راهروئن اینارو یه روز ببرم انبار بعد سر فرصت ببریم شهرستان یا بفروشیم

بچه ها من امروز اینستام حذف کردم کاری که همش دودل بودم واسه انجامش.وقتم میگرفت و بدتر از همه اینکه گاهی یک فیلم میدیدم و بعد میدیدم ساعت ها درگیر یک سری فیلم های خاص شدم.البته در کنارش کلی چیز هم یاد گرفتم اما جدیدا بخاطر  ف یل تر چون لایو های سیو شده فرزندپروری رو نمیتونم مثل قبل باز کنم کلا پاکش کردم.نمیدونم چند روز میتونم بدون اینستا باشم اما خوب فعلا توی این چند ساعت اتفاق خاصی نیفتاده 😂😂😂

سلام دوباره🤭

امروز سراغ کابینت ظرفای دردار رفتم.دوتا ظرف ترک داشت یکی هم در نداشت،با ۶ تا پیش دستی از ظرفای سبد مسافرتی که گذاشته بودم بعدا بذارم بیرون،همرو گذاشتم توی نایلون تا بزارم کنار سطل زباله.

بقیه سرویسم همینجوری هست تا یواش یواش و آرومکی از خونه برن بیرون.

جا صابونی سرویس بهداشتیمم الان دیدمش دودلم به نطرتون بذارم خروجی یا نه؟

سرامیکی هست

اوایل اسفند اینستا رو حذف کردم.بعد از یه چهار سال استفاده بی رویه و بیش و از حد. چقدر متاسف میشم از یادآوردی اون روزا ... واقعا فرهنگ داشتنِ این اپلیکیشن رو نداشتم..بارها حذفش کردم ولی دوباره برمیگشتم اما ایندفعه موفق شدم هرچند دیر 

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست
اوایل اسفند اینستا رو حذف کردم.بعد از یه چهار سال استفاده بی رویه و بیش و از حد. چقدر متاسف میشم از ...

ممیدونی اون موقع مثل الان فیل تر نبود که.الان باید اونقدر صبر میکردم تا وصل میشد آخرش هم اونقدر طول میکشید که یک پست یا یک فیلم کوتاه میدیدم.اوایل پارسال تا حدود شهریور خوب بود اگر کسی دنبال رشد بود و اهلش بود میتونست خوب استفاده کنه اما من به یک مرحله رسیده بودم که میرفتم اینستا گردی و آخرش یک عالمه فیلم الکی و به درد نخور دیده بودم و کلی وقت تلف شده و ... امیدوارم این اعتیادم ترک کنم و سراغش نرم.اگه موفق بشم یک پاکسازی بزرگ کردم

من اصلا از اول سمت اینستا نرفتم  حیف زمانم میومد

اگر کسی بلد باشه و برنامه ریزی شده بره سراغش خوبه اما من بلد نبودم و بدتر از همه اینکه فقط کافی بود یک فیلم غیر فرهنگی میدیدم و اونوقت به دنبالش چند تا فیلم دیگه هم میدیدم و چیزی اون تهش نبود.اعتراف سختیه اما خوب اشتباه کردم...

اگر کسی بلد باشه و برنامه ریزی شده بره سراغش خوبه اما من بلد نبودم و بدتر از همه اینکه فقط کافی بود ...

کلا کار با این نرم افزارها و بودن زیاد تو فضای مجازی و اخبارهای گوناگون،تمرکز رو تو همه جوانب زندگی از آدم میگیره.گذشته از اینکه وقت و عمر باارزشمون داره کجاها به هدر میره...

❌لایک❌
دقیقا. انقدر تبلیغات میشه واسشون که احساس میکنیم زندگی مختل میشه بدونشون

بله ولی وقتی عمیقا و قویاً ازشون دور شدیم دیدیم که نه بابا سرابی بیش نبودن

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست