2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740436 بازدید | 44731 پست
سلام دوستان روزتون بخیر یه سوال دارم: الان با توجه به این سبکی که برای زندگی انتخاب کردیم اگر شما ...

اجیل خیلی گرونه اصلا نمیشه برد وگرنه هدیه خوبیه .

من یه خوراکی می برم که طرف بتونه مدتها نگهش داره مثل گز هایی که دونه ای بسته بندی شدن که برای مهمونهاش بتونه استفاده کنه .

شیرینی نمی برم چون خیلی ها دیگه دوست ندارن یا رژیمن یا تو شیرینی سلیقه شون با من یکی نیست ودو روز بیشتر نمی تونن نگهداری کنن .

گل هم با اینکه عاشقشم اماچند روزه خراب میشه و حیفه پوله . اگه طرف گل و گیاه داشته باشه و مراقبتشون رو بلد باشه میشه براش گلدون ببرین اونم باید تحقیق کنین که برای اپارتمان می برین یا خونه حیاط دار.

من برای نزدیکان 

گاهی کیک درست کردم بردم 

گاهی ژله با میوه خرد شده ،

گاهی باقلا پختم و بردم 

گاهی فرنی با ژله 

سالاد الویه با چیپس و نون باگت 

دونات 

گاهی هویج و خیار و کاهو و کلم بروکلی رو برش های طولی دادم و با سس ماست و پونه و سیر دست ساز ، توی یه سینی چیدم و بردم . حتی یکبار یک سینی رو دستمال پهن کردم و توش پر خیار چنبر کردم و بردم ! البته طرف پسر خواهرم بود و دوتامون عاشق خیار چنبریم ☺️

البته این دوتا اخری باید خیلی نزدیک باشی بهشون .

ولی برای تولد و عروسی همیشه پول میدم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان روزتون بخیر یه سوال دارم: الان با توجه به این سبکی که برای زندگی انتخاب کردیم اگر شما ...

سلام گلم 

من چون خودم اصلا دوست ندارم برام وسیله و لباس و کیف و کفش و ....بیارن،برای همه موقع کادو بردن یه تکه کوچیک طلا  یا پول میدم.بستگی داره اون طرفم کی باشه و چقدر بخوام براش کادو بدم 

❌لایک❌
سلام گلم  من چون خودم اصلا دوست ندارم برام وسیله و لباس و کیف و کفش و ....بیارن،برای همه موقع ...

به همین دلیل که نمیخوام کسی واسم ازین چیزا بیاره گفتم خودمم نبرم

مهمونی جشن طور نیست خیلی مناسب پول و طلا نیست

به همین دلیل که نمیخوام کسی واسم ازین چیزا بیاره گفتم خودمم نبرم مهمونی جشن طور نیست خیلی مناسب پول ...

پس به قول دوستمون یه خوردنی ببر 

مثلا یه کیک که خودت خوب تو پختش مهارت داری یا ژله ...

❌لایک❌
منم بین یه چیز خوردنی و گل مونده بودم. مرسی از راهنماییت عزیزم

حالا چه تصمیمی گرفتی ؟ 

چیزهایی که من گفتم باید سبک سنگین کنی به نوع مهمونی و نوع رابطه ات با میزبان بخوره حتما عزیزم 🌹

یه مدته که خیلی از کانالهایی که تو نرم افزار گوشیم هست رو دارم پاک میکنم،کانالهایی که یکی دوسال بود عضو شده بودم ولی تو این مدت یه سر هم بهش نزده بودم،الان رسیدم به کانالهایی که ازشون لباس و کیف و کفش میخریدم اینها رو خیلی دوست داشتم .

از وقتی کرونا اومد منم به این نوع خرید علاقمند شدم ولی کم کم متوجه شدم اینا اصلا اجناس باکیفیتی ندارن،همه رو پاک کردم.

کانال خبری رو هم خیلی وقته لغو زدم و ندارم.

قسمت گالری هم زود به زود عکسها رو پاک میکنم .

تنها جایی که وقتی گوشی دستمه میرم یه همین سایت و اکثرا همین تاپیک یا تاپیک های ذخیره م هست.

و یه ایتا اونم به خاطر کانال مدرسه پسرم و یه سری کانالهای آموزشی توسعه فردی که براشون هزینه کردم و برام خیلی مفید و آرامش بخش بوده.

خیلی ذهنم آرومتر شده و نظم گرفته❤️

❌لایک❌

پول فقط پول

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

این سبک همون نظم وانضبات خونگی میشه

فقط چون اسمش باکلاسه ملت ها ربطش دادن به فرهنگ اروپایی

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
میشه چالش رو اینجا هم بزارید  ما هم ایده بگیریم  اگر ممکنه

سلام عزیزم.

فک کنم توی صفحات اول تاپیک هستش.

ولی این جوریه که شما توی یک ماه،

روز اول یه وسیله 

روز دوم دوتا

روز سوم سه تا

روز چهارم چهار تا

....

تا روز سی ام سی تا وسیله میذارین بیرون.

روزای اول راحته مثلا من ۸۲ تا وسیله پیدا کردم

ولی روزای اخر سخت میشه.