2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740496 بازدید | 44731 پست

سلام بر همگی نماز روزتون قبول  من امروز یخچال ام تمیز کردم چند تا دارو و شربت خروجی بود یکم دال عدس داشتم فوری ریختم تو آب شب بپزم آرد داشتم خمیر کردم نون بپزم ترشی انبه دو تا ظرف بزرگ داشتم گذاشتم ببرم  خونه مامانم من رحمم سرد گفتن نباید ترشی بخورم ببرم که نخورم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لذت میبرم از خوندن مطالبتون  کدوم کاربر بودید؟

ممنون عزیزم

کاربری ام همین بود،خیلی وقته تعلیق شده بودم به خاطر اینکه تو یه تاپیک سیاسی نظر دادم😐

دلم نمی اومد با شماره دیگه دوباره کاربری جدید بسازم،بالاخره مینیمالی گفتن،ماکسیمالی گفتن

انقدر تو تماس با من پایین صفحه نوشتم که کاربری منو برگردونین،بالاخره چند روز پیش دیدم برگشته 

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
من عاشق مینیمالم  ولی همسرم همش انبار میکنه خونه کوچیکه میبینم هرچیزی م خراب شدع رو جا داده ای ...

بابای من هرچی خراب میشد همون روز میگفت خودم درستش میکنم،می نشست خراب ترش می‌کرد و میگفت این دیگه به درد نمیخوره،مینداخت بیرون

ولی همسرم دقیقا مثل همسر شما،هرچی خراب شه میگه بذار بمونه درستش میکنیم 

یه بار بهش گفتم کی میخواد درست کنه؟یا امروز ببر تعمیرکار،یا اکه میدونی خرجش زیاده و نمی صرفه،یا کلا درست بشو نیست بندازیم بره

دیگه یکم راه اومده واس خراب شده ها

ولی همچنان رو یه سری چیزا حساس هست و میگه یادگاری و ......

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
بابای من هرچی خراب میشد همون روز میگفت خودم درستش میکنم،می نشست خراب ترش می‌کرد و میگفت این دیگه به ...

همسر من میشینه خودش درست میکنه افتابه خرج لحیم میکنه 😂ولی درست شد ذوق میکنه

ماشین همسر من دقیقا برعکس خیلی ماشین هاست  هیچچچچچچچچچ چیزی جز مدارک ماشین و یه جعبه کوچیک دست ...

خوبه رو ماشین حساسه،خب ما هم بیشتر وقتا خونه ایم،واقعا حوصله آدم سر میره که بشینه اشغال تماشا کنه

مجبوری یکم خلوت کنی

ما هم صندوق عقب چیزی نداریم،حتی اون جیبی که روکش ماشین داره،خیلیا رو دیدم چیز میز میذارن،ولی ما هیچ نذاشتیم،در ظاهر میگم خیلی تمیز دیده می‌شد ولی داشبورد رو باز کردم دیدم پر شده

ممنون عزیزم کاربری ام همین بود،خیلی وقته تعلیق شده بودم به خاطر اینکه تو یه تاپیک سیاسی نظر دادم ...

احسنت به شما،چه مطلب خوبی یاد گرفتم

"همینم که تعلیق میشیم با شماره های دیگه برمیگردیم خودش مغایر با سبک مینیمالیست میتونه باشه"

👌👌👌👏👏👏

❌لایک❌
من خودم بر خلاف خواهرام ذاتا انگار مینیمال هستم هیچ وقت ذره ای بار اضافه از تو یخچال بگیر تا اتاقا ن ...

اره من هم

خواهرم همیشه کمدش پر لباس بود،ولی من فقط ۲ تا داشتم

هرجا می‌خواستیم بریم من فقط یه انتخاب داشتم و همونو میپوشیدم

ولی اون لباس های ۵ سال پیشش هم نگه داشته بود و میپوشید

اره من هم خواهرم همیشه کمدش پر لباس بود،ولی من فقط ۲ تا داشتم هرجا می‌خواستیم بریم من فقط یه ...

سلام

در مورد این لباس نگهداشتن، خیلی ها لباسای قدیمی شونو نگهمیدارن،البته موردی نداره خیلیم خوب هستش درصورتی که لباس سالم باشه کیفیت خوبی داشته باشه.

ولی بعضیا لباس ۱۵ ۲۰ سال پیش رو نگهمیدارن،خیلی هم با غرور میگن مال سال فلان هست.

یه مورد اینجوری دیدم قبلا واقعا واقعا واقعا لباساش دمده و کهنه بودن،قشنگ حس میشد این لباس چقققققققدر ازش کار کشیده شده رنگ و روش رفته ولی باز هم نگهش داشته بود.البته بگم وضع مالیشونم خوب بود از ناچاری نبود

شوهر من زیاد ب ادما دقت نمیکنه ولی چندبار ازم پرسید این خانوم چرا لباساش این مدلیه😬

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

من خودم از ۴ سال پیش مانتو دارم،زیادم پوشیدم ولی دیگه امسال میره خروجی.

لباس های خونگیمم ک قبل عید به لطف این تاپیک پاکسازی کردم همه مال ۷ سال قبل بودن😁 خیلیا جنبه یادگاری داشتن و با وجود بور شدنشون باز نگهداشته بودم.خداروشکر همه رو گذاشتم خروجی

خییییلی ها دستمال شدن چند دست بخشیدم ی سری هم متاسفانه مناسب هیچکس نبود رفتن سطل زباله

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
اره من هم مدتیه اصلا ورودی نداشتم جز طلا البته برای بچه هام عید لباس خریدیم که چون خودم و همسرم ...

خوش اومدی عزیزم من که هر وقت میام این تاپیک دست بکار میشم خونه رو پاکسازی کنم صبح بعد خوندن پیام های دوستان رفتم سراغ کابینتا و کشو ها چند تا خروجی پیدا کردم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خروجی امروز من:دو تا کارتن لیوان و سالاد خوری که پاره شده بودن اصلا به درد نمیخوردن، یه جعبه ی کارد ، یه مانتو پاییزی که از زمان مجردیم داشتم ولی دوبار بیشتر نپوشیده بودم، یه سرهم نوزادی دخترم، یه رومیزی بزرگ ترمه ای، یه جفت گوشواره بدل

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.