2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740471 بازدید | 44731 پست
اگه کرم پوشاننده رو برای جوش میخرین . جدا میگم روغن بازاری و قند وشکر اگه حذف بشه . نیاز به هیچ لواز ...

سلام عزيزم 

شما به جاى روغن بازارى چى استفاده ميكنيد ؟ 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته نباشى عزيزم  چه خلوته انبارى تون ! مال ما يه انبارىِ واقعيه :/  من كتابايى كه نميخ ...

من خودم توی انباری هیچی ندارم ، هر وسیله ای که تا بحال تو انباری بوده باید مدتهادر موردش حرف زده بشه تا من اجازه ورود بهش بدم ،  جز ۴ تا وسیله که اینو و اون میذارن توش ، و انگار گذاشتن روی سر من ، انقدر اعصابم رو تحت فشار میذاره گاهی که کسی خونه نیست میرفتم و یواشکی افراد خانواده یکسری وسیله رومیدادم میرفت.

کلا هر کس چیزی گم کنه میاد سراغ من همه از دست من کفرین همیشه اما من زیرزیرکی کار خودم رو پیش میبرم .

الان اون جعبه کاشی واون دو تا توپ من روناراحت میکنن خیلی .

کلا انباری رومیشه اجاره بدم 🤣

من همیشه میگم چیزی که بره تو انباری اصلا بود و نبودش لازم نیست ، اونجا هم انقدر خاک میاد روش یا اگه کاغذ و کارتن باشه سوسک و عنکبوت جمع میکنه که بعدها اصلا به درد نمی خوره و بر اثر مرور زمان نابود میشه چون شرایط نگهداری خوب نیست .

نگران نباش عزیزم ، مرتب کردن انباری سخت ترین قسمته چون هر چیزی بخوای بدی بره بایدبا چند نفربحث بکنی ، من انباری خونه هایی رو دیدم که میشه با وسایلش دو تا خونه رواسباب کرد، یعنی تخت و صندلی و میز و کمد و فرش! 

من کتاب هام رو تو صندوق عقب ماشین جمع میکنم اخه تو انباری خراب میشن .

🌷🌷🌷دوستانی که تمایل دارند می تونند تو گروه ایتا به ما ملحق شند. 🌷تو گروه ایتا به جز یک اسم هیچ ...

لیتک گروه رو برا منم بفرستید لطفا

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست

تروخدا میشه پیجمو فالو کنین به خدا نیاز دارم تروخدا براتون ۵ تا ایت الکرسی میخونم لطفا

eli.ddokh

به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
مهمون سرزده داشتی که رسیده به خونه منفجر شده ات؟ وقتی اضافات نباشه خونه ات همیشه مرتبههههه کمداتو ...

با ظرف های نشسته چه کنیم

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
🌷🌷🌷دوستانی که تمایل دارند می تونند تو گروه ایتا به ما ملحق شند. 🌷تو گروه ایتا به جز یک اسم هیچ ...

وای عزیزم عالیه دقیقا من دنبال همچین چیزی بودم 

لینک بده لطفا😍

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

من تازه اینجا رو دیدم 😁 قبلا به چشمم میخورد ولی چون گرفتار بودم اصلا وارد تاپیک نمیشدم 

خونه من در حد خونه سه تا جادوگر اسباب و وسیله داره 

لباس فوران میزنه 

وسایلم همین طور 

همشون نو هستن دلم نمیاد بندازم دور 

ولی استفاده هم نمیشه من لباس 30سال پیشم رو هنوز دارم 🤦🤦🤦 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
من خودم توی انباری هیچی ندارم ، هر وسیله ای که تا بحال تو انباری بوده باید مدتهادر موردش حرف زده بشه ...

دقيقا موافقم ، منم مثل شما ، هميشه ميگم جون ميده انبارى رو نفت بريزى و يه كبريت بندازى توش ;)  

چقد از ايده ى اجاره خوشم اومد ! چشمام اينطورى شد :$ _ $ 

كلا حق با شماست، بايد از بقيه اجازه گرفت و تو ٩٠ ٪؜ مواقع اين اجازه رو نميدن. 

راستى بچه ها من در زمينه ى رابطه هم مينيمال شدم 

كلا يه دوست داشتم 

كه البته اون من رو گذاشت كنار :)) 

ولى بهرحال از بين رفت رابطه مون 

و درحاليكه واقعا ناراحت بودم، داشتم ازينكه شماره و چت و عكسامونو پاك ميكردم لذت ميبردم ! 

دقيقا موافقم ، منم مثل شما ، هميشه ميگم جون ميده انبارى رو نفت بريزى و يه كبريت بندازى توش ;) & ...

من تنها موردی که نمیتونم کوتاه بیام همین نگهداری وسایل بی استفاده است ، اخه اگه لازمش داشتی تو انباری نمیذاشتیش که بلکه تو خونه ازش استفاده می کردی .

کلا ما عادت داریم چیزی که خراب میشه رو تعمیر کنیم اگه تعمیر نشد بریم یه جدیدش رو بخریم بعد قدیمیه چی میشه ؟میره تو انباری . 

پس به قول شما اگه یه کبریت بزنیم به انباری  هم ضرری نمیکنیم .

من دلم میخواد خونه ام انباری نداشته باشه ، راحت .

راستى بچه ها من در زمينه ى رابطه هم مينيمال شدم  كلا يه دوست داشتم  كه البته اون من رو گ ...

خیلی خنده دار تعریف کردی ، اما تابحال به این موضوع دقت نکرده بودم ، منم نزدیکانم انگشت شمارن .🌹