2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740485 بازدید | 44731 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🌷🌷🌷دوستانی که تمایل دارند می تونند تو گروه ایتا به ما ملحق شند. 🌷تو گروه ایتا به جز یک اسم هیچ ...

منم میخوام عضو شم

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
اینم قبلو بعد کشو  قبل  و بعد

اگه بگم من یه ریمل دارم یه رژگونه ۴ تا مداد چشم هر گدوم یک رنگ و یک خط لب و دوتا رژلب و یه کرم ضد افتاب و یه مرطوب کننده و یک مداد ابرو و برس ابرو ،  خیلی عجیبه ؟ 

🌷🌷🌷دوستانی که تمایل دارند می تونند تو گروه ایتا به ما ملحق شند. 🌷تو گروه ایتا به جز یک اسم هیچ ...

منم میخوام عضو شم عزیزم 

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️
منم ی ضدافتاب . مرطوب کننده و رژلب یکی و ی ریمل .  

پس عجیب نیست ، یعنی رژگونه و مداد چشم نداری ؟  پس افرین به تو .

البته من مدادهام خیلی قدیمیه ، همینطوری دارم گاهی میخوام بدم بره بعد میگم حالا تو کل خونه دوتا مداد چیزی نیست .😊 اون مداد ها روفقط یکیش روخودم خریدم .

یادم رفت یک کرم پوشاننده  هم دارم نمیدونم اسمش چیه .

یک توضیح بدم در موردشون  اون 3 تا کرم مرطوب کننده از قیافشون معلومه تموم شدن تقریبا و یکم تهشو ...

اون کرم پودری ک رنگش تیرست میتونی با کرمی ک روشن هست ترکیب کنی تا رنگ دلخواه بدست بیاد

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️
پس عجیب نیست ، یعنی رژگونه و مداد چشم نداری ؟  پس افرین به تو . البته من مدادهام خیلی قدیمیه ، ...

ن مداد چشم ن مداد ابرو . فقط ضدافتابم تا تموم بشه سریع میخرم . واقعا جز این ۴ قلم هیچی اضافه ندارم .نیازم ندارم پوستو سنگین میکنه . 

پس عجیب نیست ، یعنی رژگونه و مداد چشم نداری ؟  پس افرین به تو . البته من مدادهام خیلی قدیمیه ، ...

اگه کرم پوشاننده رو برای جوش میخرین . جدا میگم روغن بازاری و قند وشکر اگه حذف بشه . نیاز به هیچ لوازم آرایشی نیست 

اگه کرم پوشاننده رو برای جوش میخرین . جدا میگم روغن بازاری و قند وشکر اگه حذف بشه . نیاز به هیچ لواز ...

نه برای جوش نیست ،گاهی که بخوام برم مهمونی میزنم رنگ صورتم یکدست بشه . من ارایشم انقدر کمه مثل تمام زندگی ساده ام که همه میگن تو که ارایش نکردی ، نمیشه یه کم بیشتر ارایش کنی حتی رژلبم سالها نمی زدم بعد دیدم لب بی رنگ خوب نیست چند وقته خودم رو مجبور میکنم بزنم و میبینم رنگ صورتی کمرنگ میزنم خودم خوشم میاد .

نه برای جوش نیست ،گاهی که بخوام برم مهمونی میزنم رنگ صورتم یکدست بشه . من ارایشم انقدر کمه مثل تمام ...

بله . من همشدنبال پست های شمام با دقتم میخونم . انقدر که راحت میگذرین و با نهایت احترام میزارین خروجی 

بله . من همشدنبال پست های شمام با دقتم میخونم . انقدر که راحت میگذرین و با نهایت احترام میزارین خروج ...

فدای شما ، درست جمله خواهرم روگفتین 🥰

خواهرم میگه تو چطوری از هر چیزی میتونی بگذری ؟  یعنی الان شما هر چیزی تو خونه من بگین که خوشتون اومده من حاضرم بهتون واقعا از صمیم قلب هدیه بدم .

🌹🌹🌹🌹🌹

فدای شما ، درست جمله خواهرم روگفتین 🥰 خواهرم میگه تو چطوری از هر چیزی میتونی بگذری ؟  یعنی ال ...

ما تو پذیرایی دوتا مهتابی داشتیم که یکیش اصلا اصلا روشن نمیکردیم . مامانم که عاشق نور و وسیله . وقتی نقاش اومد رنگ کنه . گفتم مهتابی رو دربیار . جاش گچ کرد روش رنگزدبعد ازشما یاد گرفتم تو ی پارچه شیک فرستادمش برای مادرم . هم اونا خوشحال شدن هم دیوار من از ی چیزبی استفاده نفس کشید