2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست
الانم حس میکنم حالم بده  نه دلم میخواد به اون حالت قبلی برگردم  نه دلم میخواد چیزی که ال ...

چرا خودت اذیت می کنی میانه بگیر نه از اون ور بوم بیافت که مثلا سه دست نه از این ور بوم بیافت که ده دست.

نیازی نیست مثلا یه جا بری ده تا مانتو بخری ۲ تا بخر استفاده کن دلت خواست دوتا دیگه به قول خودت برای تنوع بخر ولی دیگه نذار به ۵ تا یا ۶ تا برسه.

اگه هم نمی خوای ماکسیمال باشی هم منیمال بودن دوست نداری حد وسط بگیر

شادی صدام کنید
من قبلا مثلا سه دست لباس خونگی میگرفتم یه جا،اونارو استفاده میکردم خراب میشد مینداختم بیرون بعد دوبا ...

سلام عزیزم

به نظر من کارتون درسته اگر به قول دوستان از تنوعی که ایجاد شده خوشحالین. بعد اینکه الان اومدین سراغ تاپیک به نظرم خیلی هیجانی درمورد لباسهاتون تصمیم نگیرین چون پشیمون میشین بعدها.

من همیشه فکر میکردم مینیمالم توی لباس مخصوصا،بعد ک رفتم سراغ کشوهام دیدم فاجعه هستم😁کشوهامو خیبیییلی مرتب و خط کشی چیده بودم فک میکردم همین درسته،دیگه وقتی اضافی هارو دراوردم از هر لباس مثلا شلوار ۱۰ تا موند یعنی کل کشو پر از لباسهایی بود ک پوشیده نمیشد.

من الانشم مثلا شلوارام فک کنم ۱۲ ۱۳ تا باشه همشونو میپوشم چون لباس زیاد میشورم به قول شما لباسهام زود کهنه میشن.

مینی مالیستی یه سبکه ولی به نظرم نوع زندگی ادمم تاثیر داره توش

مثلا من از نظر پوشاک اگر ۱۰ تا تیشرت داشته باشم مطمئنم لنگ میمونم ولی از لوازم ارایشی کلا یه دونه رژ دارم باهمون کارم راه میوفته.

برای لباسهاتون خوب فکر کنین اگر میبینین تعدادش خیلی زیاده دوتا یا سه تاش رو مثلا بذارین خروجی دیدین مشکلی پیش نیومده میتونین کمتر کنین یا نه همون تعداد ۱۰ تا نگهدارین و بیشترش نکنین.

بعدم زیاد به یه مسئله فکر کردن کلا میشه دغدغه ادم دیگه میره رومخ،هرچی کمتر بهش فکر کنی راحتترین😄😄😄😄

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان من این اولین پیامه که تواین تاپیک میذارم ولی همه ی صفحاتو با دقت خوندم  یه سوالی ...

خوب من برعکسم ،در مورد لباس واسه خودم من خیلی ورودی ندارم چه خرید چه کادو،ولی اینکه زیاده چون اصلا بیرون نزاشتم لباسهایی که دارم سالهاست دارم اونا زود سروسامون گرفت ولی لباس بچه هام هم ورودی زیادبودهم خروجی تقریبا اصلا نداشتن،الان هرچی جمع میکنم از لباس بچه هاست.

الانم حس میکنم حالم بده  نه دلم میخواد به اون حالت قبلی برگردم  نه دلم میخواد چیزی که ال ...

الانم عجله نکن تولشه لباس زیاد داری و خوشاینده برات اما کم کم شلوغی اذیتت میکنه منم با دوستمون موافقم اولا همه مانتوها و لباسها رو نپوش باهم که استفاده بشن و تکراری و هم دیگه اصلا اضافه کن اگه یکی اش عیر قابل استفاده شد بزار بیرون بعد دوباره بخر به شرطی که با این تعداد اوکی بودی.

ولی اگه بعد از یک مدت حس کردی زیادن و اذیت میشی دو سه تا که رفت خروجی یدونه جایگزین کن تا حد نصاب رو بیاری پایین تر.

سلام به همگی دوبار سعی کردم عکس بفرستم نمیشه،منم هی مجبور شدم متنم رو از اول بنویسم، 

من با چمدان لباس مشغول بودم همچنان و راستش بازم خروجی داشت ولی دیگه واقعا خسته شدم گذاشتم واسه بعدا. 

ولی خروجی امروز:

یک شال نخی که پرز داده  بود،یک لباس خودم که استینش تور بودواصلا راحت نبودم باهاش بالاخره دل کندم(خرید سالها پیشه).یه تونیک‌ابر وبادی که شل و ول شده بود.دوتا کلاه پسرم ،یک‌کاپشن پسر بزرگم که نو بود ولی اندازه اش نبود، درست قبل کرونا خریدم که خورد به تعطیلات  و نپوشید خودش بزرگ شد لباس کوچیک شد.دوتا سجاده نو ،یک کیف برزنتی لبتاب که چندتا داریم ولی کسی چون گفته بود لازم داره برای اون فرستادم و ...چندتا جیز دیگه که یادم نمیاد

خب من رفتم یک رفع انباشتگی دم سحری انجام دادم 

اینا هم شد خروجی امشب 😍

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
خب من رفتم یک رفع انباشتگی دم سحری انجام دادم  اینا هم شد خروجی امشب 😍

یک توضیح بدم در موردشون 

اون 3 تا کرم مرطوب کننده از قیافشون معلومه تموم شدن تقریبا و یکم تهشون مونده،. هی جدید خریدم و تنبلیم اومده اینارو استفاده کنم و رفتم سراغ کرم جدید،. اینا رو گذاشتم بیرون از کشو تو دو سه روز آینده تموم میشن و میرن سطل زباله 

کرم پودر رو همسرم خریدن و رنگش برای من خیلی تیرست، هی الکی نگه داشته بودم که حیفه و گرونه، دیگه میره خروجی 

یک کرم بزرگ پمپی هست و خرید هیجانی و بیفکر بوده، یک برند بی نام و نشون و بی کیفیت بود، تازه پک 3 تایی خریدم 🤦‍♀️و هر 3 همینجوری مونده، اون دوتای دیگه رو بچه ها گذاشتن رو دراوراشون و خوشن فعلا 

دو تا سایه که 16، 17 سال قدمت دارن 🤪 و منی که اصلا سایه نمیزنم 

چند تا رژ که اونا هم پیشکسوت بودن در نوع خودشون 😬

صابون ابرو که پارسال خریدم اما چون یکی دیگه داشتم موند و تغییر رنگ داده و دیگه نمیشه استفاده کرد 

عطرها دوتاش خالیه، یکی هم 17 ساله مونده، هدیه همسر بوده اما به بوش حساسیت داشتم (اون عطر بیک باید جایگزینش خریده بشه) 

یسری هم ابزار از ست مانیکور که بی استفاده بود، فقط چند تا کاربردیش رو نگه داشتم 

اونایی که داخله جعبه ست موند بقیه رفت خروجی 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
اینم قبلو بعد کشو  قبل  و بعد

عکس قبل رو موقع خونه تکونی. گرفتم 

برای همین کرم کاسه ای تغییر کرده و وازلین هم اضافه شده 

یدونه ضد آفتاب و یدونه هم فیس واش تو سرویس دارم. تو بخش مراقبتی تا یکی دو هفته ی دیگه ورودی خواهم داشت

اصلا جلو چشمم نیستن.بالای کمد دیوارین. ولی وقتی درشون میارم که بدم به کسی یهویی دلم میگیره میگم بای ...

به قول بچه ها خودت رو اذيت نكن 

ولى گاهى مدل لباس عروس از مد ميفته يا پارچه اش قديمى ميشه، اونوقت نميشه كاريش كرد ديگه 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

سلام

عیدتون مبارک . انشاالله یه سال خوب و سرشار از برکت رو شروع کنیم به همراه مینیمال شدن بیشتر و بیشتر....

دست من حسابی به دور انداختن عادت کرده 

از وقتی سبک مینی‌مالیست رو پیدا کردم یک روزم بدون فکر کردن به کمتر داشتن نگذشته. اما همچنان احساس میکنم هرچی هم دور میندازم انگار فایده نداره 😑 مینی‌مالیست شده همون توپ خوشبختی که هرچی دنبالش میدوم بهش نمی‌رسم.

عجب مثالی زدما😁

نمی‌دونم قبلا گفته بودم که استند چاقوها رو دور انداختم؟ استند کفگیر ملاقه رو هم انداختم 

خروجی پارچه و لباس هم چندتایی داشتم .هر چقدر لباس و خرد و پرت ها رو (اسم دیگه ای برای اینا پیدا نمیکنم 😪)دور میندازم باز مثل قارچ تکثیر میشن .با اینکه ما زیاد نمیخریم ...

موندم بعضیا هر ماه کلی لباس میخرن اینارو کجا جا میدن 🤔

فکر کنم 300 صفحه ای جا موندم 

همه تون دارین از من جلو میزنید دیگه؟ 😁 

به نسبتی که نوروز ماه ورودی لباس داشتم همون قدر هم دارم خروجی میزارم کنار 

هر روز از اینکه سبک مینی‌مالیست رو پیدا کردم خوشحال میشم 

لذت کمتر داشتن بهترینهههه 

با اینکه میگم حالا حالا ها خونم مینیمال نمیشه اما اگه این روش رو کشف نکرده بودم الان خونه منم کوه وسیله و لباس بود

دیروز یه برنامه از ادا اگه دیدم .همون ییلدیز سیب ممنوعه 

یه برنامه ساخته که می‌ره خونه سلبریتی ها و باید آخر برنامه حدس بزنه اونجا خونه کیه 

بعد خودش می‌گفت من اصلا لباس و وسیله نگه نمیدارم و مرتب اسباب کشی میکنم و تجربه خونه های جدید رو دوست دارم.لباسام رو می‌بخشم و خونم همیشه بزرگ و دلبازه

برام جالب بود که من همیشه فکر میکردم اینا چون غرق پول هستن حتما کلی لباس و خنزل پنزل دارن 

اما می‌گفت خواهرم کاملا برعکس کنه و کفشهای دوران دبیرستانش را هنوز نگه داشته😑😂و منم بهش میگم بنداز دور گوش نمیده😅 

برنامش خیلی باحال بود .اما چون زیر نویس هست و باید پای تلویزیون بشینی میخکوب نوشته ها بشی من حوصله نمیکنم.کلا یه جا نمیتونم بند بشم😐