2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741811 بازدید | 44750 پست
واقعا جالبه ها  منم وقتى يه قرون پول دارم همش هولم كه اينو چيجورى خرج كنم ، هى از اين سايت به ...

من تازگیا حتی اگه پولم کم باشه میرم زود یه سکه پارسیان میگیرم هم پس انداز میشه همم دیگه خرید هیجانی ندارم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خانوما از دیروز اومدیم مهمونی خونه ی یکی از فامیلامون یعنی به حدی اینجا خروجی داره که نگم براتون ولی اصلا هیچ علاقه ای به پاکسازی ندارن من که از وقتی اومدم وسیله های اضافیشونو تجزیه تحلیل میکنم اگه دست من بود دو وانت خرت و پرت اضافی رد میکردم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا جالبه ها  منم وقتى يه قرون پول دارم همش هولم كه اينو چيجورى خرج كنم ، هى از اين سايت به ...

وای دقیقا منم 

از قبل واریز حقوقم برای ریال تا ریال پولم برنامه ریزی میکنم 

بعد از یکی دو روز که از خرج شدنش گذشت با خیال راحت و با آرامش بقیه روزهای ماه رو میگذرونم! همسرم میگه همیشه یه مقدار رو نگه دار برای روز مبادا،میگم شما که هستی،نیازی نیست😁😁 

ولی پول نقد تو حسابم باشه میترسم الکی خرجش کنم بعد پشیمون بشم🥴

❌لایک❌
از لحاظ ارزشمند شدن ظروف مسی  در دراز مدت خواستم بخرم که خب پشیمون شدم،کلا علاقه زیادی ب مس ندا ...

منم مس دوست ندارم 

اگه تو بازار باشم خیلی ذوق زده و با شگفتی به ظرفها نگاه میکنم و میام بیرون،در همین حد روحم راضی میشه !😁

❌لایک❌

یه چیزی نقاشی کن
یه چیزی بدوز
یه چیزی بپز
یه چیزی بخون
یه چیزی بساز
یه چیزی بخوان
یه چیزی رو بازی کن
یه چیزی درست کن
ولی چیزی "نخر"
فقط مصرف کننده نباش🍀

منبع: کانال minimallife@

"از پستهای اولیه تاپیک"

❌لایک❌

سلام 

من امروز رفتم سراغ بخشی که تاحالا پاکسازی نشده بود و قول آخر بود 

راه پله که گلخونمون هم هست 

یه مدت خیلی گل میخریدم و خیلی هم گلدون، عادت به پاکسازی هم نداشتم، نگهداری از گل هم خیلی بلد نبودم و گل زیاد خشک میکردم 

و یا برای تغییر دکور گلدون جدید میخریدم و قبلی ها میموند 

گلدونهای خالی رو میذاشتم  توی یک آکواریوم قدیمی که خالی بود و روی شیشه اش هم پوستر زده بودیم و داخلش دیده نمیشد و هی اینا رو هم رو هم جمع شده بود 

حالا خالیشون کردم 

بزرگها البته بیرون بودن تو همون راه پله 

فعلا به این مرحله رسید و چون روزه بودم ضعف کردم و اومدم یکم استراحت کنم 

عکس خروجی هارو بعد میزارم 

به جز اینا 10 تا دیگه هم گلدون دارم 🤕

و البته فقط دو سه تا گل دارم فعلا 😐

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سمّ امروز ::::: تصمیم گرفتم از این به بعد فک کنم ماه بعد اثاث کشی داریم

طبق اون تصمیم بگیرم برا خروجی و عدم خروج وسایل

خیلی از قسمت ها و وسایل خونه آماده بارگیری و جابجاییه😂😂

بالای کابینت ها و کف تمیزه داخلشونم آماده بسته بندی

همش فک میکنم عجله ای جابجا میشیم شاید وقت نکنم تمیز کنم😁😁🤒🤕

تاریخ عضویتم😅😅
منم مس دوست ندارم  اگه تو بازار باشم خیلی ذوق زده و با شگفتی به ظرفها نگاه میکنم و میام بیرون، ...

دقیقا منم انقدر با ذوق تو بازار می چرخم کیف می کنم از دیدن اون همه رنگ وتنوع.

ولی معمولا خرید نمی کنم.

شادی صدام کنید
یااااا علی  ان شاالله زودتر سرو سامون بدی به راحتی👌👌🥰

ظاهرا پروژه با شکست مواجه شد 

همسرم اومدن و میگن چرا خب اینارو رد کنیم،. جای زیادی نمیگیره که، یه موقعی لازممون میشه 😐

فعلا همونجور ولشون کردم تا ببینم میتونیم به  توافق برسیم یا نه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
ظاهرا پروژه با شکست مواجه شد  همسرم اومدن و میگن چرا خب اینارو رد کنیم،. جای زیادی نمیگیره که، ...

اگه شرایط نوری و دمایی رو بهم بگی میتونم بهت بگم تو هر کدوم چه چیزی بکاری❤️که بتونی یسری رو رد کنی و یسری رو نگه داری❤️

اگه بخاطر ارزشش باشه طلا بهترین گزینه اس  بعدا با زیاد شدن طلاها میتونیم تبدیل به خونه یا ماشی ...

بله کاملا حق با شماست.من سالای پیش عیدیای پسرم ک جمع میشد میبردم وسیله و ظرف و ظروف میخریدم الان ی دونه ش یادم نیست،ینی نمیدونم با اون پولا چی دقیقا خریدم

امسال عیدیاشو جمع ک شد با یه مقدار از عیدی ای ک شرکت شوهرم داده بود دادم یه انگشتر سبک خریدم.کاش قبلا تو این مود بودم.😁

البته بهم میگفتن پولاتو جمع کن ولی از لحن گفتنشون بدم میومد یه جوری برخورد میکردن انگار من هیچی بلد نیستم منم بهم برمیخورد و دقیقا برعکسشو انجام میدادم🤪

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

امروز برای پیدا کردن ی پارچه رفتم انباری به زور مامانمم بردم توی انبار.نگم از کمداش😮‍💨😮‍💨😮‍💨

یه سمت کمدُ کلا خالی کردم از آشغال و پارچه و وسیله اضافی.توش شیشه های مربا ک بلاتکلیف افتاده بودن ی گوشه چیدم.یه طبقه ش هم کلا خالی خالی موند.بعد مامانم سریع کشو فریزر ک خرابم شده چپوند داخلش🙄.

سمت دیگ کمد چون کشاورزی دارن تا خرخره کیسه بود دست نزدم چون همشون لازم میشن اگر ی دونش کم میشد بعد ها ب باد فنا میرفتم😅😅😅

یه مشما پر از زیپ و این نخ های ک دور کمر شلوارا هست،پیدا کردم نصف بیشترشو ریختم توی کیسه ک بریزیم دور.

یه عالمه وسیله ب درد نخور ک خواهرم ورداشته از خونشون اورده ب کار مامانم هم نمیومد اونارم انداختیم توی بازیافتیا.

به خواهرمم گفتم خواهشا وسیله ب درد نخور داشتی بزار کنار سطل زباله یکی برداره اینجا نیار فقط انباشت میشه.

دیگه چندتا بقچه بود باز کردیم پر از تیکه پارچه اندازه کف دست یا کوچیکتر ریختم تو کیسه.چنتاشم جدا کردیم برای گردگیری

دیگه مامانم اینجا خونش ب جوش اومده بود 😂😂😂 من دیگه جرئت نکردم برم سراغ کمد بعدی اون کمد همینجوری اکبند موند ک گذاشتم دفعه های بعدی بیایم مرتبش کنیم.

الان چندتا نایلون لباس و پارچه هس ک حتی ب درد گردگیری هم نمیخورن اونا موندن ی گوشه فعلا.

چندتا هم قوطی پلاستیکی پیدا شد(تمومی ندارن😑😑)،اونارم گذاشتیم بدیم بازیافت.

این چند روزه همش دعا دعا میکردیم ی ماشین ضایعاتی بیاد اینارو بفروشیم متاسفانه کسی نیومده.میترسم مامانم پشیمون بشه همرو برگردونه سرجاش😶‍🌫️