2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740541 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما خسته نباشین خدا قوت به همگی

ما قرار بود انبار مامانم اینارو تمیز کنیم من متاسفانه دردام شروع شده یهو دلم درد میگیره دیگه مامانم چشمش ترسید گفت نمیذارم هیچکاری کنی.دیگ پروژه انبار کلا بسته شد☹️☹️☹️ولی امروز رفتیم داخل انبار از همون جلوی در انبار ۶ تا قوطی دلستر و نوشابه،یه عالمه قوطی حبوبات ک از قبل خالی شده بودن چننننند تا قوطی پلاستیکی در شکل ها و اندازه های مختلف،یه درب شکسته که مال جانونی بود ولی خود جانونی سالم بود یه گلدون قدیمی ظاهرش سالم بود ولی با کوچکترین ضربه میشکست،از انبار خارج شد همرو ریختیم تو کیسه یه کیسه خیلی بزرگ شد.

دیگ یه مشما لباس و پارچه کهنه و کیف دبیرستان من😑😑😑مربوط به ۸ سال پیش 😑😑هم گذاشتیم بیرون.

مامانم چون روزه بود گفت امروز حال ندارم دیگه ادامه ندادیم

دوتا کمد بززززرگ پرررراز پارچه و خرت و پرت هست که باید همه وسایلشونو ی نگاه بندازیم هنوز مونده

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

از وسایلی که برای فروختن به ضایعاتی گذاشتن کنار فقط یه سماور فروخته شد خداروشکر با پولش یه ظرف مسی برای جهاز خواهرم خریدن امروز.

اهان دو دست لیوانم هفته پیش خریده بودن ک مخ مامانمو زدم پس داد ب فروشنده به جاش ۶ تا قندون گرفت برای جهاز خواهرم.

یه سوال هم بپرسم😄😄

خانوما به نظرتون ظرف مسی بخریم یا خیر؟

من امروز خیلی وسوسه شدم یه دونه بخرم ولی گفتم وقتی احتیاج ندارم چرا بخرم؟ باز یه دلم گفت بخرم هم ارزش داره هم بعدها مثلا🤪کادو میدم به عروسم😂

ولی مقاومت کردم نخریدم.

حالا پسرم عاشق ظرف مسی خاله ش شده تو بغلش گرفت و خوابید باهاش😅😅

از وسایلی که برای فروختن به ضایعاتی گذاشتن کنار فقط یه سماور فروخته شد خداروشکر با پولش یه ظرف مسی ب ...

خیلی خوب گزارش میدی آفرین

ظرف مسی به نظرم نخر

از جهیزیه منیمال خواهرتونم بگید از ما که گذشت برای دیگران که خواننده خاموش یا فعال هستند ایده بشه

شادی صدام کنید
از وسایلی که برای فروختن به ضایعاتی گذاشتن کنار فقط یه سماور فروخته شد خداروشکر با پولش یه ظرف مسی ب ...

هر زمانی عروس گرفتی همون موقعه قابلمه مسی بخر بهش هدیه بده.

برای جهیزیه خواهرتون ۴ تا قندون هم کافی بود.

شادی صدام کنید

یه کم بال مرغ تو فریزر بود همسرم داشت برای فردا مواد کباب اماده می کرد من بال مرغ ها اوردم گذاشتم دم دستش گفتم همون سر اتیش کباب می کنید .

یه ایتم فریزرم حذف شد.

شادی صدام کنید
یه کم بال مرغ تو فریزر بود همسرم داشت برای فردا مواد کباب اماده می کرد من بال مرغ ها اوردم گذاشتم دم ...

بطور عجیبی یکی دو هفته اس به بی پولی شدیدی خوردیم

فریزر خالی شده انقد حس خوب داره که نگو😂😂😂

از یه طرف میترسم کسی یهویی بیاد

از یه طرف هی میرم کشو ها رو جمع و جورتر میکنم😎🥶

این دیگه چه مدلشه😬

تاریخ عضویتم😅😅

بچه ها من بيشترِ پاكسازى هام رو كردم ولى يادم ميره گزارش بدم😶 نتيجه اين شده كه كمد لباس هام نصف شده و بقيه اعضاى خونواده لباساشونو اويزون ميكنن توش ، ٢-٣ جفت كفشمم فروختم 

قبلا كفشام از كشوى خودم تجاوز كرده بود و داخل كشوى ديگه اى ميذاشتم نه تنها همه كفشامو تو يه كشو گذاشتم بلكه اونم جاش باز شده و كفشاى بقيه هم اومده تو كشوم 😄 حالا برنامه اى كه دارم براى اسباب بازياى خونمونه ... خودم انقدر عروسك دارم كه ميتونم يه مهدكودك رو تجهيز كنم... آخه چرا ؟!؟! 

شما خيريه اى يا جايى مثل مهدكودك يا پرورشگاه ميشناسيد كه عروسك بخوان ؟ جايى كه خودتون يا آشناتون تجربه داشته باشين ، چون خودم دورادور چن جا رو در نظر گرفتم ولى تجربه نكردم 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
بطور عجیبی یکی دو هفته اس به بی پولی شدیدی خوردیم فریزر خالی شده انقد حس خوب داره که نگو😂😂😂 از ...

واقعا جالبه ها 

منم وقتى يه قرون پول دارم همش هولم كه اينو چيجورى خرج كنم ، هى از اين سايت به اون سايت ... ولى وقتى بى پولم آرامش دارم ... ديگه نه جايى ميتونم برم نه چيزى بخرم نه هيچى ...😐 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
واقعا جالبه ها  منم وقتى يه قرون پول دارم همش هولم كه اينو چيجورى خرج كنم ، هى از اين سايت به ...

یعنی ایندفعه میگم درس عبرت بگیرم یه پولی بذارم کنار برا اینطور مواقع 

بازم یاد نمیگیرم

این رمز پویا و درگاه پرداخت ها پدرمو درآوردن

بعد از اول عید تا حالا صفر صفریم

فک کنم در زمینه پول هم مینیمالیستم خیر سرم

میخوام کارتا زودتر خالی شه

تاریخ عضویتم😅😅
بچه ها من بيشترِ پاكسازى هام رو كردم ولى يادم ميره گزارش بدم😶 نتيجه اين شده كه كمد لباس هام نصف شده ...

چه خوب 👏👏

برای عروسکها بنظرم همه رو باهم تو دیوار آگهی کن شاید بدرد کسی یا جایی خورد

تاریخ عضویتم😅😅