2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740550 بازدید | 44731 پست
یعنی ایندفعه میگم درس عبرت بگیرم یه پولی بذارم کنار برا اینطور مواقع  بازم یاد نمیگیرم این رم ...

😀

من جديدا يه حساب باز كردم كه رمز پويا نداره، بعد برا رمز گرفتن بايد يه ويديو از خودم بگيرم برا احراز هويت و اينا

منم هر دفه دوربين سلفيو باز ميكنم خودمو ميبينم خندم ميگيره ... اينه كه انگار قسمت نيس  

بعد گاهى يه پولاييو كه دستم مياد سريع ميريزم تو اون كارته ...  وگرنه ميزان فكر اقتصادى : صفر 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
😀 من جديدا يه حساب باز كردم كه رمز پويا نداره، بعد برا رمز گرفتن بايد يه ويديو از خودم بگيرم برا ا ...

منم حساب رسالت دارم

موجودی اونم صفره 

اتفاقا کارکردن باهاش راحته

هرکاری میخوام سریع انجام میشه😬🤕

خیلی از بقیه اپ ها راحت تره متاسفانه

تاریخ عضویتم😅😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  داشتم پست ها رو میخوندم  چندجا دوستان گفته بودن یه سری از خروجیها رو میسوزو ...

درست میگید 

من یک دفعه یک مقدار لباس و اسباب بازی برای یک نفر گذاشتم یک مقدار هم که فکر میکردم استفاده نمیشه گذاشتم بندازم سطل آشغال 

همون خانم دید و گفت نه اینا رو بده به من، همینا هم برای ما کاربردی هستن حتی اگر پاره هست هم یجوری تعمیر میکتیم و میپوشیم 

با اون اسباب بازی شکسته ها هم بچه ها سرگرم میشن و حتی خودشون چیزای جدید میسازن 

دیگه تقریبا چیزی دور نمیریزم اگرم خیلی خرابه تمیز میزارم کنار باغچه که ببرن 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام عزیزان🌺 خروجی ها و ورودی های این مدت من: ❤️یه کرم مرطوب کننده که تموم شد،جایگزین نمیشه چو ...

انقد انگیزه گرفتم از این پست که دلم خواست همین نصف شبی برم سراغ گلدون ها 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

[QUOTE=282876933]چند روز پیش شوهرم میگفت تیشرت مشکیمو بیار گفتم اونکههههههه ....  باز نگهش داشتم گفتم اونکه ال 

کار خوبی کردی منم باید از این به بعد وسایلش ببرم یه جای دور بندازم که نبینه

سلام خروجی امروز من یه شلوار لی دخترم یه شلوار خودم که نو بود اصلا استفاده نشده بود و یه کاپشن و شلوار لی دخترم که کوچیک شده بود تل و کش مو دختر هام که همیشه موهاشون باز و استفاده نمی کنن ورودی هم یه لباس که شوهرم برام خریده 

خیلی خوب گزارش میدی آفرین ظرف مسی به نظرم نخر از جهیزیه منیمال خواهرتونم بگید از ما که گذشت برای د ...

ممنون عزیزم.

خواهرم از مینی مالیستی فقط میدونه ظرف بدون طرح بخره وگرنه یه عالمه ابکش و استکان و فنجان خریده البته تقصیر مامانمه من هی گوشزد میکنم قرار نیست برای یه عمر وسیله بخری همین اندازه که کارت راه بیوفته خوبه ولی خوب مامانم🤭🤭🤭گوش نمیده

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
هر زمانی عروس گرفتی همون موقعه قابلمه مسی بخر بهش هدیه بده. برای جهیزیه خواهرتون ۴ تا قندون هم کافی ...

از لحاظ ارزشمند شدن ظروف مسی  در دراز مدت خواستم بخرم که خب پشیمون شدم،کلا علاقه زیادی ب مس ندارم.

خواهرمم ماشالله دست بشکنش خیلی خوبه هر چی میدی دستش عمرش یه روزه😅😅😅

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
از لحاظ ارزشمند شدن ظروف مسی  در دراز مدت خواستم بخرم که خب پشیمون شدم،کلا علاقه زیادی ب مس ندا ...

اگه بخاطر ارزشش باشه طلا بهترین گزینه اس 

بعدا با زیاد شدن طلاها میتونیم تبدیل به خونه یا ماشین کنیم

تاریخ عضویتم😅😅
بطور عجیبی یکی دو هفته اس به بی پولی شدیدی خوردیم فریزر خالی شده انقد حس خوب داره که نگو😂😂😂 از ...

دقیقا منم قبلنا فریزرمو به حدی پر میکردم که درش به زور باز و بسته میشد ولی الان که میبینم یخچال یا فریزرم خوردنیاکم میشه حس خوبی دارم  سعی میکنم همیشه به اندازه نیاز خرید کنم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
یه سوال هم بپرسم😄😄 خانوما به نظرتون ظرف مسی بخریم یا خیر؟ من امروز خیلی وسوسه شدم یه دونه بخرم و ...

من ظروف پذیراییم برنجی و مس هستن خیلی راضیم چون مقاومتشون بالاس همم علاقه دارم البته از وقتی با شما عزیزان آشنا شدم دیگه نمیخرم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.