2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740968 بازدید | 44733 پست
ممنون که جواب دادین،عزیزم منظور من اینه بجای تخت،باکس بخرم مثل هتلا که رو باکس تشک می‌زارن 

خواهر من باکس داره خیلی راضیه

فقط حواست باشه باکس دو تیکه بخر که تو جابجایی راحت باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمهای گل .عیدتون مبارک باشه .من این اواخر خیلی پاکسازی داشتم بیشترشم مربوط به لباس و کمدم بود ..متاسفانه از ۲۵اسفند تا به امروز منو دخترم مریض شدیم و بیمارستان بستری بودیم .براهمین خیلی وسایلهای یکبارمصرف مجبورشدیم بخریم هم برا داخل بیمارستان هم بیرون بیمارستان .من غذاهای بیمارستان و دوست نداشتم خیلی برام بی مزه بودن برا همینم تند تند از بیرون غذا می‌گرفتیم .غذاهای بیرونم واقعا سالم نبودن .اما چکار میتونستم بکنم .کسی ام نداشتم خونه برام غذای تازه و سالم بپزه .خلاصه ی حرفم اینه میخواستم بگم که بخاطر مریضیمون کلی وسایل بدرد نخور ورودی داشتیم .و مجبور شدیم که بخریم .برا همین گاهی وختا ناخواسته آدم مجبور میشه کلی ورودی الکی داشته باشه .امروز یه ذره داره حالم رو بهبودی می‌ره می‌خوام بازم پاکسازی کنم این وسایلای بدرد نخوررو .

👩‍❤️‍👨

اینا یکسری از اون وسایلها و داروها و آشغالها و خرما که درش تا صبح تو بیمارستان باز بود من نمی‌خورم دیگه و چای نپتون که خیلی بدمزه ان با لیوان‌های یکبار مصرف و ظرفهای بدرد نخور یکبار مصرف و کلیییییییی دارو که بیشترشون مصرف شده اند

👩‍❤️‍👨
سلام خانمهای گل .عیدتون مبارک باشه .من این اواخر خیلی پاکسازی داشتم بیشترشم مربوط به لباس و کمدم بود ...

خدا سلامتی بده عزیزم خودتو خسته نکن برای ورودی ها هم خودتو سرزنش نکن چاره ای نداشتی گلی

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
خدا سلامتی بده عزیزم خودتو خسته نکن برای ورودی ها هم خودتو سرزنش نکن چاره ای نداشتی گلی

ممنونم گلم .زنده باشی .اره والا چاره ای نداشتیم دیگه .هیچ جام نرفتیم تو این تعطیلات ‌.همش بیمارستان   

👩‍❤️‍👨
این عکسم جا مونده. اینا لباسای ب درد نخور بود که از کمد و دراور جمع کردیم. یه قفس مرغ هم هست توی ح ...

عزیزم چقد عالیبیی ..خسته نباشی .همه ی اضافات و دور بریز و بازم عکس بذار .من خیلی انرژی گرفتم وختی میبینم این همه وسیله و لباس اضافه میرن خروجی   

👩‍❤️‍👨
سلام خانمهای گل .عیدتون مبارک باشه .من این اواخر خیلی پاکسازی داشتم بیشترشم مربوط به لباس و کمدم بود ...

سلام عزیزم ان شاءالله همیشه سلامت باشی.. مواظب خودت و دخترگلت باش.. ناراحت شدم بیمار شدین واقعا حس خوبی به همه ی عزیزان دارم حس میکنم چند ساله میشناسمتون

سلام دوستای گلم امروز یه بلوز و یه ست سرهم کلاه نوزادی که برای دخترم بود کادو بود نو بودن مارکاش روشه گذاشتم کنار بدم به یه دوستی که تازه بچش به دنیا اومده 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام دوستان 

داشتم پست ها رو میخوندم 

چندجا دوستان گفته بودن یه سری از خروجیها رو میسوزونن،خواستم خواهش کنم ازتون این کارو نکنید اگه چیزی نیازه دور ریخته بشه بندازید سطل آشغال . اگه لباس که به درد نمیخوره بذارید بیرون کنار سطل آشغال شاید همونا که ما فکر میکنیم به درد نمیخورن کسی میتونه ازش استفاده کنه

خلاصه چیزی نسوزونید که هم باعث آلودگی هوا میشه و هم همسایه ها آزار میبینن

ما یه همسایه داریم که اکثرا دورریختنی هاشو میسوزونه،اون روز هم من بیشتر ریه هام اذیته و هم اگه لباسی شستم و رو بند لباس آویزونه همه بوی دود میگیره ....

بابت رعایتتون ممنونم ازتون 💐

❌لایک❌