2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740966 بازدید | 44733 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كدوم گروه گلم؟

تو ایتا یه گروه زدیم هر روز راجب یه مبحث صحبت میکنیم مثلا شنبه آشپزخونه بعد از قسمتای مختلف عکس میدیم و بررسی می‌کنیم و خروجی میدیم.  همه اینجا بودیم اما نمیشد عکس داد اینجا چون راحت نیستیم

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
تو ایتا یه گروه زدیم هر روز راجب یه مبحث صحبت میکنیم مثلا شنبه آشپزخونه بعد از قسمتای مختلف عکس میدی ...

اینجا گزارش ها رو میدیم فقط عکس نمیدیم 😊😊

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎

سلام دوستان شبتون بخیر💖

خروجی های امروز:یه تاپ که دیگه خیلی استفاده شده بود، ادویه گلپر که استفاده نداشتم ریختم رفت و ظرفشم پلاستیکی بود و نیازش نداشتم، جای مایع ظرفشویی شیشه ای بود وشکست جای مایع دسشویی رو جایگزینش کردم و نمیخرم، یه استکان تک که یادگاری بود شکست، یه ظرف پلاستیکی بزرگ که برای سرکه بود، یه گیره سر که هدیه بود و استفاده نمیکردم، شیشه ی عطر تموم شده، و تیوپ کرم تموم شده🙂💖

سلام بر همگی من شروع کردم برای تمیز کاری چرا تموم نمی شه هر دفعه کشو یا کمدی باز می کنم یه چیز اضافی ...

الان خونه تکونی شروع کردین؟ من تنبلی می‌کنم.البته قبل بهمن و اسفند تمیز کاری کردم اما تمیز کاری هم مثل مینیمال بودن باید پیوسته انجام داد

یه لباس خونگی دیگه که چن سال بود داشتمش و دیگه وا رفته بود ولی چون مدلش خاص بود و دوسش داشتم نگه داشته بودم بالاخره رفت خروجی به علاوه یه سری وسایل شخصی همسر و کوله ی سربازیش که بدجوری رو مخم بود

این عکسم جا مونده.

اینا لباسای ب درد نخور بود که از کمد و دراور جمع کردیم.

یه قفس مرغ هم هست توی حیاط،بزرگم هست روز اول خالی بود الان پرررررر شده از وسایل دور ریختنی انشالله بفروشیمشون

این لباساها قابل استفاده نیست باید سوزونده بشن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

من امشب دو تا سبد حصیری و جارو برقی قدیمی و یه ظرف بلور گذاشتم برای اون یکی خونه یکمم دارو عطاری و خرما داشتم گذاشتم بره خونه مامانم فردا هم برم سراغ یخچال ها کلی شیره های مختلف که خورده نمی شه همشون سوغاتی خواهر شوهر گذاشتم این سری ببرم برای جاری سوغاتی