سلام عزیزان🌺
خروجی ها و ورودی های این مدت من:
❤️یه کرم مرطوب کننده که تموم شد،جایگزین نمیشه چون یه دونه دیگه نصفه هنوز دارم.
❤️یه دمپایی پسرم که کوچیک شده بود،بردم خونه مادرهمسرم برای تو حیاط کوچولوها استفاده میشه،یه دمپایی هم ورودی و جایگزین داشت.
❤️یه قاشق چنگال که جنسش خوب نبود و کمی کج شده بود رفت تو بازیافتی ها،این مورد نیاز به جایگزینی نداره چون خیلی دارم.
❤️یه قابلمه بزرگ و یه تابه بزرگ و دوتا کاسه اونم بزرگ و یه ظرف روغن همه از جنس "روی" تو زیرزمین داشت خاک میخورد،بالاخره همسرجان رو راضی کردم بفروشدش چون چندین ساله که ازدواج کردیم و اصلا استفاده نشده و فقط پول کرایه ماشین تو جابه جایی ها برای اثاث کشیش رو دادیم،قطعا این از مواردی هست که جایگزین نداره ان شاالله.
❤️یه مقدار شیرآلات خونه بوده که تو تعمیرات مونده بوده و جمع شده بود اینها رو هم همسرم فروخت پولشو گذاشت رو عیدی بچه ها که بعد تعطیلات جمعا با عیدیاشون براشون سکه بخره پس انداز بشه براشون.
❤️یه قران هم مادر همسرم داده بود بهمون،که چون یه قران بزرگ داریم اونو لازم نداشتیم،دادم همسرجان برد مسجد.
❤️دوتا کتاب هم تموم کرده بودم اونو دادم به کتابخونه،فعلا خرید کتاب ندارم چون حدود ۱۵ تا دارم که باید یواش یواش بخونم تا تموم بشه و بعد بخرم تو این مورد به شدت دارم خودمو کنترل میکنم طرف کتابفروشی مورد علاقه م نرم!
❤️یه گلدون کاکتوس هم داشتم خیلی بدجور رشد کرده بود حدود ۲ متر سیخ!رفته بود بالا و گلدونشم کوچیک شده بود اونو فروختم.
❤️چندتا گلدون کوچیک و بزرگ هم داشتم که تو خونه تکونی از زیر زمین اوردم بالا خواستم با اون گلدون کاکتوسه بفروشمش که همسرم نذاشت داد گلفروش گفت همه رو یه چیز بادوام توش بکار میام میبرم!
❤️یه مقدار اسفند مامانم اورده بود که استفاده کنم،من و همسرم هیچکدوممون از دود اسفند خوشمون نمیاد،همون سالهای اول هم اون اسفند دودکن هم رد کرده بودم بدون اطلاع مادرم البته😷،اینهام گذاشتم تو نایلونی که خروجی هام میره اونجا تا کسی استفاده کنه.
❤️یه جفت ساق دستمم رفت خروجی چون کشش شل شده بود،اینم جایگزین نمیکنم چون یکی دیگه دارم هنوز.
خیلی آرامش دارم بابت خلوت شدن آروم آروم خونه،خونه تکونی یه جوری آرامش داره،هزاران برابر رد کردن وسایلی که بهش نیاز نداری به جور دیگه.
تندرست باشید عزیزان💕💕💕💕💕💕💕💕