دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تو ایتا یه گروه زدیم هر روز راجب یه مبحث صحبت میکنیم مثلا شنبه آشپزخونه بعد از قسمتای مختلف عکس میدیم و بررسی میکنیم و خروجی میدیم. همه اینجا بودیم اما نمیشد عکس داد اینجا چون راحت نیستیم
سلام بر همگی من شروع کردم برای تمیز کاری چرا تموم نمی شه هر دفعه کشو یا کمدی باز می کنم یه چیز اضافی پیدا می شه برم مشغول شم ببینم تا آخر شب چیکار می کنم
خروجی های امروز:یه تاپ که دیگه خیلی استفاده شده بود، ادویه گلپر که استفاده نداشتم ریختم رفت و ظرفشم پلاستیکی بود و نیازش نداشتم، جای مایع ظرفشویی شیشه ای بود وشکست جای مایع دسشویی رو جایگزینش کردم و نمیخرم، یه استکان تک که یادگاری بود شکست، یه ظرف پلاستیکی بزرگ که برای سرکه بود، یه گیره سر که هدیه بود و استفاده نمیکردم، شیشه ی عطر تموم شده، و تیوپ کرم تموم شده🙂💖
یه لباس خونگی دیگه که چن سال بود داشتمش و دیگه وا رفته بود ولی چون مدلش خاص بود و دوسش داشتم نگه داشته بودم بالاخره رفت خروجی به علاوه یه سری وسایل شخصی همسر و کوله ی سربازیش که بدجوری رو مخم بود
من امشب دو تا سبد حصیری و جارو برقی قدیمی و یه ظرف بلور گذاشتم برای اون یکی خونه یکمم دارو عطاری و خرما داشتم گذاشتم بره خونه مامانم فردا هم برم سراغ یخچال ها کلی شیره های مختلف که خورده نمی شه همشون سوغاتی خواهر شوهر گذاشتم این سری ببرم برای جاری سوغاتی