2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742070 بازدید | 44756 پست
خیر ببینی چه خوب نوشتی اسکرین شات گرفتم که عملیش کنم

😍❤️🌺 

فدات گلم موفق باشی 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وواقعا دو سه بار؟ من که حسش نیست.هفته ای دوبار...خخح

من همسرم جارو میزنه هفته ای دو بار . من اگر موردی جایی کثیف باشه با جارو شارژی تمیز میکنم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

اونقدر که بچه ها شماها مینیمال و خلوت بودین ، من کیف کردم.

من با اینکه خالی کردم دورو بدم رو بازم به این حدی که شماها بودین، نرسیدم....

خوب خروجی های این چند روزم:

رفتم سراغ لباس ها، چند تا لباس رنگ و رو رفته دخترم گذاشتم خروجی.یک لباس گرم واسه پسرم بود که چند ساله نگهش داشتم که دخترم بپوشه.اونم گفت من دوس ندارم...گاهی محاسبات ما مامانا به هم میریزه... لباس نگه میداری واسه بچه بعدی و بعدی نمیپوشه..خخخح

یک دستکش زمستونی گذاشتم کنار

دو تا گلدون ترک خورده رفت خروجی

طی و جارو توی بالکن هم گذاشتم خروجی(البته جارو تا جایگزین نشه نمیندازمش کنار)

چند تا سطل قدیمی رنگ هم که خیلی وقته توی انباری نگه داشته بودم ، گذاشتم خروجی...

دوستان سلام.من امروز برای خرید عید رفتم خییییلی چیزا چشممو گرفت،ولی کلا چنتا چیزی ک لازم داشتم خریدم

سه تا شلوار خونگی یه مانتو  دوتا شال همینا

کلی لباس و شال با قیمت مناسب هم دیدم ولی فکرم پیش کمدم بود میگفتم اینو بخرم با هیچ لباسی ست نمیشه.کلا با همین رویه تو بازار چرخیدم و لباس اضافه ن برای خودم ن برای پسرم نخریدم🥳🥳🥳

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خیلی خوشحالم که بااین تاپیک اشنا شدم.قبلنا میرفتیم خرید هرچیزی ب چشمم قشنگ میومد میخریدم.الان چنتا شال دارم که باهیچ مانتویی ست نمیشن و یه شلوار که به اصرار بقیه خریدم.این تاپیک واقعا چشمامو باز کرد

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
دوستان سلام.من امروز برای خرید عید رفتم خییییلی چیزا چشممو گرفت،ولی کلا چنتا چیزی ک لازم داشتم خریدم ...

مبارکت باشه گلم 

سلام خانوما. برای چدنای گاز اگر میدونین واقعا اصل هستن لوله باز کن ترجیحا صاف بریزید روی چدناتون بع ...

من نانو گرفتم خیلی کم حجم بود دیگه چندساله از لوله بازکن استفاده میکنم راحت شدم

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

خانها یه سری قابلمه های چدن مارک دسینی توی دیوار گذاشتن ۳۵۰۰.بنظرتون قیمتش زیاده؟نوهستن ها

مارک دسینی خیلی وقته فیک فقط میارن 

اگر قابلمه چدن میخوای لایف اسمایل بگیر 

چدن خوب ۳۵۰۰ نیس

من دوباره کلی از لباسهای قدیمی پسرم که کوچیک شده بودن ،شلوار پیشبندی ،لباسی که استینش خراب شده،ملحفه قدیمی و ..گذاشتم بیرون،لباس اونایی که خوب بودن جدا کردم بدم به کسی و اونایی که خیلی جالب نبودن گذاشتم تا بعنوان دستمال استفاده کنم