2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742215 بازدید | 44760 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما اینکه میگین لباس تابستونی زمستونی تفکیک میکنین یعنی چی ؟ اخه من کاپشن و مانتو و شال و هر چی د ...

خوب من جدا میگذارم.زمستونی میگذارم توی چمدون های مسافرتیم.کمد دیواری خیلی جا نداره که اونجا آویزون کنم

چرا استفاده نمیکنین از غذاساز و سرخکن؟اینا خیلی کمک دست آدمن. من پیشنهاد میکنم چندبار باهاشون کار ک ...

سبک زندگی آدما و علایقشون فرق میکنه

چیزی که برای شما کاربردی هست ممکنه به درد یکی دیگه نخوره

وای تصور خونه بدون تلویزیون سخته برام،اخه چجوری میشه که روشن نمیکنی،اصلا فیلم نگاه نمیکنی؟

نه اصلا وقت نمیکنم بشینم پای تلویزیون. اوقات فراغتم معمولا سرم تو گوشیه. تو گوشی نت گردی میکنم یا کتاب میخونم یا پادکست گوش میدم.

فیلم هم فقط فیلم خارجی که امتیازش بالای ۶ یا ۷ باشه میبینم که گاهی دانلود میکنم با شوهرم میبینیم.

اوایل ازدواج وقت ازادمون بیشتر بود

روزی یه دونه فیلم یا یه قسمت از سریال دانلود میکردم و تو تلویزیون میدیدیمش

الان دیگه هفته ای یه بار تو گوشی تو رختخواب یه فیلم میذاریم که اونم وسطشم خوابمون میبره 😁

وقت ازاد هم حتی اگه یه ساعت داشته باشیم با شوهرم یا میریم بیرون تو طبیعت یا حرف می زنیم یا تخته و منچ و فوتبال و اینا بازی میکنیم، این کارا برای ما بیشتر از فیلم دیدن خوش میگذره

من با اینکه همیشه وسایلم کم بوده و طرفدار مینیمال بودم.اما درکنارشم خیلی خیلی شلخته بودم .الان که فک ...

میز ناهار خوری هم دارین؟ خیلی خونه باصفاست.فکر نمیکردم اینطوری باشین.عکس گاز که دیدم فکر کردم خونه شلوغ پلوغه...اما خیلی باصفاست.عالیه.خونه خودتونه؟

نه اصلا وقت نمیکنم بشینم پای تلویزیون. اوقات فراغتم معمولا سرم تو گوشیه. تو گوشی نت گردی میکنم یا کت ...

خیلی عالیه 

من و همسرم هم هفته ای یکی دوبار فیلم یا انیمیشن دانلود میکنیم میبینیم

گاهی دومینو و تخته بازی میکنیم

یا همه با هم میریم پیاده روی

تو خونه تنها هم که باشم تی وی روشن نمیشه

اهنگ گوش میدم یا کتاب میخونم 

من فردا شروع میکنم گشتن تو خونه تا ی چیزی که به کارم نیومده باز پیدا کنم . حس بویاییم میگه باید پاشم ...

خونه شما که دیگه ته مینیمال بود.بعید می‌دونم چیز اضافه داشته باشین