2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742224 بازدید | 44761 پست
خانوما اوناییکه جارو نپتون دستی ندارن برا آشغالای ریز زودزود جارو برقی میکشین؟

من چون بچه هام کوچیکن مرتب خونه رو کثیف میکنن هرچند که هم وقت خوردن یه چیزی براشون پهن میکنم و هم وقتی کاردستی چیزی درست میکنن و ...

ولی باز زود زود کثیف میشه 

شاید روزی دو الی سه بار باید جارو برقی بکشم 

بااین حال پذیرفتم اینو و مشکلی ندارم

جارو نبپون رو دیدم نمیشه هی چاردست و پا کل خونه رو برم ریز ریز جارو کنم 🤪🤪🤪 ترجیح دادم بذارم خروجی

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چون بچه هام کوچیکن مرتب خونه رو کثیف میکنن هرچند که هم وقت خوردن یه چیزی براشون پهن میکنم و هم وق ...

منم برای همین میخواستم بذارم خروجی چون دخترم تو زیر انداز که براش پهن میکنم نمیخوره کل خونه رو میگرده آخرشم میذاره رو عسلی و...غذا یا خوردنیشو میخوره خورده ریزه غذا و خوردنی زیاده ولی فعلا گذاشتم بمونه بعضی وقتا استفاده میکنم انشالله یکم که بزرگتر شد میذارم خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
شايد بعضى دخترا ، زحمت كشيدن مادراشون رو ديدن... از گردگيرى ، جمع و جور كردن و سازمان دادن وسايل و ا ...

ممکنه عزیزم ، اما من خیلی کوچیک بودم که این چیزها رو بفهمم ولی از اینکه مامانم خیلی ظرف داشت  عصبی میشدم .

خروجی های امروز ۵ تا کتاب که ببرم برای ایستگاه های اتوبوس ، چند روزه هوا بارونیه نمیشه بذارم تو ایستگاه ، خیس میشه .

یه بلوز شلوار خونگی نو که باید برای خونه گشاد باشه اما دور مچ دست و پاش می چسبه ، اونم هدیه است که گشاد نیست .

یه فلاسک چای که دادم به یک سرایدار ، چون استفاده نمی کنم .

من باشم حریر سفید ساده میندازم من حریر انگلیسی انداختم برای پذیرایی ام و اتاق ها به قدری زیباست و ر ...

میشه عکس پرده بدی ؟حریر انگلیسی چجوریه؟منم بعد عید قصد دارم پرده عوض کنم فعلا تور سفید مد نظرمه

میشه عکس پرده بدی ؟حریر انگلیسی چجوریه؟منم بعد عید قصد دارم پرده عوض کنم فعلا تور سفید مد نظرمه

بخاطر شرایط شغلی ام هیچ عکسی نمیذارم تو مجازی عزیزم،شرمنده،اگه تهرانید ادرس بدم خدمتتون که از کجا گرفتم

حریراش ایستایی خیلی خوبی داره

تور اگه تهران هستید و خونتون روبه خیابونه خیلی سریع دوده میگیره متاسفانه

سلام چند روز پیش با همسرم کمی خونه رو مرتب کردیم و کلی خروجی داشتیم بدون ورودی

حوله های تن پوش رو گذاشتیم خروجی و دوتا حوله استخری نو رو جایگزین کردیم(قبلاً هدیه گرفته بودیم)

یه کیف خوش رنگ و بزرگ هم از وسایل همسرم پیدا کردم(توش وسایل مراقبت پوستی داده بودن بهش)کیف رو برداشتم برای وسایل پسرکوچولوم

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن
منم سراغ لباس رفتم که میدونم نمیپوشم و یا واسه بچه هام کوچیک شده،و اسباب بازی هایی که دیگه از سن باز ...

چرا استفاده نمیکنین از غذاساز و سرخکن؟اینا خیلی کمک دست آدمن.

من پیشنهاد میکنم چندبار باهاشون کار کنین تا ببینین زندگی با این وسایل چقد راحت تر سریع تر و قشنگ تره.

من عاشق استفاده از وسایلی هستم که کارمو راحت کنن مخصوصا تو آشپزی مثل همین غذاساز و سرخکن که بجز شما خیلی از خانمای دیگه رو هم دیدم که میگن این وسایل برامون کاربردی نیستن

این همون کیفه

جالبیش اینجاست که من قصد داشتم برای پسرم کیف بخرم(تازه به دنیا اومده) کیف پسر بزرگم خراب شده بود همش تردید داشتم یا خوشم نمیومد یا خیلی گرون بودن خلاصه این کیف به دادم رسید

به جای یه هزینه الکی از این استفاده میکنم هم سبکه هم جادار هم خوش رنگ

یه فرو رفتگی تو راهرو خونمون داشتیم که بعد از بازسازی دادیم کمد دیواری درست کردن قصدم این بود که وقتی مهمون میاد چادر مانتو یا کتشون رو اونجا آویزون کنم اما به مرور پر شد از لباس های دم دستی بعد از این خروجی ها اون کمد هم خالی شد و واقعاً حس خیلی خوبی بهم میده

سلام خانم های عزیز خسته نباشید 

پیام ها و عکسهای زیباتون رو دیدم و لذت بردم و خیلی خوشحال شدم تاپیک امروز رونق فوق‌العاده ای داشته 

من دارم کابینت های آشپزخانه رو جمع و جور میکنم و به خاطر اینکه الان نمیخام چیزی از منزل خارج بشه دارم با دقت وسایلم رو کنترل میکنم 

_چیز های که واسه مهمونی های بزرگم استفاده میشه و در طول سال یا استفاده نمیشه یا کم رفت توی کارتن و روی کارتن نوشتم که زمان نیاز راحتتر بیارم استفاده کنم (لازمه و استفاده میشه)

_چیز های که استفاده نشده این چند ساله ( بر اساس۱ علاقه مندیم بهش ۲ ارزشمند بودنشون رفت تو کارتن های جدا جدا ) تا بعداً در موردش تصمیم بگیرم که نگهشون دارم یا بفروشم