2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742204 بازدید | 44760 پست
من باشم حریر سفید ساده میندازم من حریر انگلیسی انداختم برای پذیرایی ام و اتاق ها به قدری زیباست و ر ...

حریر انگلیسی چطوره مدلش 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حریر انگلیسی چطوره مدلش 

جنسش منظورم هست،حریر ها درصد نخ و کیفیت های مختلفی دارن،ایتالیایی و انگلیسی اش بهترن،زود پرز و دوده نمیگیرن،زود از رنگ و رو نمیفتن،گرونترن اما جنسشون واقعا تفاوت داره

همه چیو فروختم تو دیوار راحت راحت شدم .البته اینم بگم من خیلی خیلی کم وسیله دارم .عوضش مرض لباس خریدن داشتم و احتکار کردن لباس ...اما خدارو گواه میگیریم همیشه از همون بچگیام از وسیله ی زیادی متنفر بودم .طوری که خانوادم بجز یخچال و لباسشویی و جاروبرقی و چنتا وسیله دیگه که حوصلم نمی‌کشه بنویسم و خریدن فقط تمام ..اما برا خواهرم اوووووو چقد وسیله خریدن .من فقط تعجب کردم .گفتم خدایا خواهرم اینارو میخواد چیکار  البته هرکسی یجوره سبک زندگیش .یا یه سبکی رو میپسنده

👩‍❤️‍👨
من باشم حریر سفید ساده میندازم من حریر انگلیسی انداختم برای پذیرایی ام و اتاق ها به قدری زیباست و ر ...

ممنون عزیزم،

اونوقت کنارش شال های رنگی هم داره یا نه فقط همین حریر ساده؟

من میگم فقط حریر ساده باشه کلا

مامانم میگه تو شورشو درآوردی زیادی ساده میشه پرده 😕

منم خیلی دوس داشتم تلویزیون نداشته باشم به همسرم گفتم نخر ولی خرید دیگه...میزتلویزیونمم رومخمه خیلیی ...

وای حرف دل منو زدی 

چقدر به همسرم گفتم تلویزیون نخر گوش نداد 

الانم هی بهش میگم بفروشش گوش نمیده  

فقط دکوری زدیم رو دیوار خونه

فکر کنم یه سال میشه تلویزیون روشن نکردم

ممنونم عزیزم    

عزیزم شما میگی وسایلتو تو دیوار فروختی چیا داشتی فروختی زود رفتن؟ من وسایلی که دارم میگم بفروشم باز پشیمون میشم میگم حوصله ندارم دیر میره یا دنگ و فنگ دااره و اینا 

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...

پیشنهاد میکنم اگه کتاب تو خونه دارید نمیخونید یا خوندید ببرید اهدا کنید کتابخونه من خودم امروز کتابخونه بودم دفه بعدی که برم سه چارتا کتاب دارم میبرم چون توی کمدم فقط جا اشغال کردن☺

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...