2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742512 بازدید | 44768 پست
مبخای چیکار اونهمه لبااس مینیمال شو جای خرید زیاد با کیفیت و گرون گرون بگیر که دیگه زیاد نخری اینطور ...

اره افرین ..باور کن همیشه گرونهارم خریدم .اما اینهمه سال احتکارشون کردم واین ظلم بزرگی به خودم بوده .خیلی خیلی قشنگ گفتی ممنونم   

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره افرین ..باور کن همیشه گرونهارم خریدم .اما اینهمه سال احتکارشون کردم واین ظلم بزرگی به خودم بوده ...

جاابه دوستم دیروز می‌گفت من باید همیشه چند تا تیشرت و لباس زیر نو داشته باشم اگر یکی ش رو در بیارم میرم میخرم جایگزین میکنم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

مثلا خلوت و منظم کردم .    سه گونی ازشون کنار گذاشتم که چندروز دیگه ایشالله میریم شهرستان با خودم میبرم که بدم ب بقیه ..اما واقعا روم نمیشه از کشوها و کمدهای دیگه عکس بدم ...مگر اینکه بعدا ....این دیگه خلوتترینش بود  

👩‍❤️‍👨

بازم پیشرفت خوبیه اگر میتونی صاف آویزشون کن ک خودت در کمد رو باز می‌کنی لذت ببری . اگر زیاد هم باشن اشکال نداره ی مدت ک ورودی نداشته باشی و خروجی داشته باشی درست میشه

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
دیوار من تا حالا جنس نذاشتم . اطرافیان میگن اصلا نمیخرن . منم اصلا با برنامه ش کار نکردم . فقط جنسی ...

عزیزم باور کن برنامه ی خیلی خوبیه وسریع جنسارو میبرن .نمیدونم واقعا چرا اینجا اینجوری میگن .شاید رو جنساشون قیمت زیاد گذاشتن ؟؟یا شایدم بستگی به اون شهری داره زندگی میکنن...ما تهران زندگی میکنیم رو هوا جنسارو میبرن والا

👩‍❤️‍👨
بازم پیشرفت خوبیه اگر میتونی صاف آویزشون کن ک خودت در کمد رو باز می‌کنی لذت ببری . اگر زیاد هم باشن ...

واااای ممنونم عزیزم ....مثلا یه چنتا ساک پر دارم که دلم نمیاد ازشون دل بکنم ..میشه یکمی توضیح بدین .البته اگه وقت دارین ...مثلا چجوری دل بکنم ازلباسهام ؟.  وای خدا من به مادرم رفتم ازاین لحاظ

👩‍❤️‍👨
عزیزم باور کن برنامه ی خیلی خوبیه وسریع جنسارو میبرن .نمیدونم واقعا چرا اینجا اینجوری میگن .شاید رو ...

منم تهرانم . ولی خدایی اگرمیخواستم بزارمم مامانم کله مو میکند . دیگه زنده نبودم . چون عاشق وسیله س . 

منم تهرانم . ولی خدایی اگرمیخواستم بزارمم مامانم کله مو میکند . دیگه زنده نبودم . چون عاشق وسیله س . ...

جدی   ووووای کپ مادرمنه پس ...فکر نکنم به گرد پای مامان من برسه ...مامان من یه احتکار کننده ی خفنه

👩‍❤️‍👨