2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742517 بازدید | 44768 پست
اره همش منو فش میده میگه تو بچه ی من نیستی تو از خون من نیستی منم غش میکنم از خنده .

وای یا خدا ....دیگه الان باورم شد که کپ مادرمنه ...مادر منم همینو میگه .میگه منو مادرم منظورش مامان بزرگمه...حتی تو عمرمون یه سوزن رو پرت نزدیم .قدر همه چیو دونستیم ..تو چرا اینجوریی .بعدش میگه به همون عمه ی ولخرجت رفتی .خودشو با این حرف قانع میکنه    

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی وقتا زنگ میزنه میگه حرف راستو از بچه باید شنید . به دخترم میگه مامانت چیزی ننداخته بیرون . مام ...

پ تحت تعقیب مامانتی زیر ذره بینش هسی تا چیزیو دور نندازی

👩‍❤️‍👨
واااای ممنونم عزیزم ....مثلا یه چنتا ساک پر دارم که دلم نمیاد ازشون دل بکنم ..میشه یکمی توضیح بدین . ...

لبلس هات رو به چهار قسمت تقسیم کن 

دسته اول آنهایی ک دیگه نمی‌خوای و میخوای ببخشی یا بفروشی 

دسته دوم اونایی که میخوای نگهداری و در حال حاضر میپوشی 

دسته سوم اونهایی که نمیپوشی اما ازشون نمیتونی فعلا دل بکنی دسته چهارم آنهایی ک اصلا بدرد نمیخوره و دور ریختنی هستن 

تکلیف دسته اول و چهارم ک مشخصه 

دسته دوم می‌ره تو کمد 

دسته سوم رو به دو قسمت تقسیم کن اونا ک نو هستن و الان سایز هستن ولی برا اجتناب از شلوغی برداشتی بزار توی ی کارتن یا سبد برچسب ب اسم فروشگاه بزن روش ک هر وقت هوس خرید کردی ب جای خرید از بازار اون کارتن رو چک کنی 

قیمت بعد اونهاایی هستن ک یا سایزت نیستن یا فکر می‌کنی الان دوستشون نداری اما چون گرون خریدی یا ی هر دلیلی دلت نمیاد بعلت خروجی بزاری بزار داخل ی جعبه تاریخ بزن شش ماه بهشون وقت بده اگر بعد شش ماه استفاده نکردی خودت با کمال میل میزاری خروجی 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
لبلس هات رو به چهار قسمت تقسیم کن  دسته اول آنهایی ک دیگه نمی‌خوای و میخوای ببخشی یا بفروشی&nb ...

وای عزیزم چقد قشنگ توضیح دادی .واقعا عالی همه رو گفتی .ممنونم گلم بابت اینکه وقت گذاشتی و اینهمه تایپ کردی ...واقعا به همین روشی که شما گفتین می‌خوام شروع کنم .خدا خیرتون بده .بازممممم تشکر ازاین ایده های مفیدتون     

👩‍❤️‍👨
اینم تی وی که ۴ماه پیش بخاطر دخترم مجبور شدیم بزنیم به دیوار .برا همینم میز تی وی رو تو دیوار فروختم ...

عالی عزیزم  حس خیلی خوبی به کمدت پیدا کردم واقعا خوب پاکسازی کردی  

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
وای عزیزم چقد قشنگ توضیح دادی .واقعا عالی همه رو گفتی .ممنونم گلم بابت اینکه وقت گذاشتی و اینهمه تای ...

فدات گلم موفق باشی

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
خانوما کیا چدنای گازشون خیلی نو مونده . من هر چی باسیم میفتم به جونش مثل روز اول نمیشه چرا. گاز با س ...

منم با سیف و سیم ظرف شویی هر چی میسابیدم تغییر آنچنانی نمیکرد از این سایت خوندم که اون سیف قرمزها که سرش اسپری داره برای گاز خوبه

چدن ها رو بردم حمام سیفی که گفتم رو بطور کامل از بالا تا پایین اسپری کردم رو چدن هام بعد در حموم رو بستم ( چون بوش زیاده) بعد حدود نیم تا یک ساعت بعد رفتم باسیم و پودر رخت شویی سابیدم باورم نمیشد که اینقدر تمیز بشه البته براق نشد اما تمام جرم های قدیمی کنده شد  

البته خیلی بوش زیاده من برای خود گاز از سیف هایی که حالت کرمی داره و کم بو هست استفاده میکنم 

یه بار امتحان کن اگه راضی بودی بهم بگو 😁

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
منم با سیف و سیم ظرف شویی هر چی میسابیدم تغییر آنچنانی نمیکرد از این سایت خوندم که اون سیف قرمزها که ...

اینه گلم ؟؟