2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743016 بازدید | 44773 پست
یکی از فامیلای همسرم مث شما هستن خونشون سرامیکه ولی موکت انداختن با دوتا فرش یه جفت پشتی بهش گفتم چر ...

من تلویزیون دارم ولی ۶ ماه ی بار روشن میکنم دوثانیه بعد خاموشه . موکت که اصلا دوست ندارم . سرامیک دوسوته با دستمال برق میفته . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تلویزیون دارم ولی ۶ ماه ی بار روشن میکنم دوثانیه بعد خاموشه . موکت که اصلا دوست ندارم . سرامیک دو ...

آخه چون زمین میشینن برا همین انداختن خونشون بزرگه ولی آرامش خیلی خوبه داره خونشون همیشه مرتبه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
مبل ن تختم ن میز وصندلی هم ندارم . فقط سه تا متکا و سه تا پشتی کوچولو . کلا زمین فوتباله 

خوشبحالت،منم سرویس خواب ندارم،ولی مبل چرا..دوس دارم ردشون کنم بره حداقل مبل سبک وجمع وجوربگیرم که نمیشه فعلا😭

اره واقعا . نمیدونم من عجیبم فکر کنم. همه م بم میگن . ولی از درون از خودم راضیم . ی دوستی دارم همش د ...

به جسارتت غبطه خوردم،تابحال فک میکردم خودم خیلی جسورم و هرجورکه دوس دارم زندگی میکنم بدون اینکه به دیگران توجه کنم ولی بادیدن شما نظرم عوض شد😀

خانوما کیا چدنای گازشون خیلی نو مونده . من هر چی باسیم میفتم به جونش مثل روز اول نمیشه چرا. گاز با س ...

من میذارم سینک آب داغ روش باز میکنم با مایع ظرفشویی خوب پاک میشه ولی در کل نمی‌ذارم چرب شه زود زود با دستمال پاک میکنم شنیدم بعضیا لوله باز کن میریزن چربی ها رو از بین میبره

دوستای گلم مصرف روغنمو همونطور که به خودم قول دادم بودم خیلی کم کردم الان بیشتر از یه ماهه یه روغن دولیتری دارم که از نصفش یکم کمتر استفاده کردم واقعا بابت این کارم خیلی خوشحالم