2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742810 بازدید | 44773 پست
یکی از فامیلای همسرم مث شما هستن خونشون سرامیکه ولی موکت انداختن با دوتا فرش یه جفت پشتی بهش گفتم چر ...

منم خیلی دوس داشتم تلویزیون نداشته باشم به همسرم گفتم نخر ولی خرید دیگه...میزتلویزیونمم رومخمه خیلیییی

منم خیلی دوس داشتم تلویزیون نداشته باشم به همسرم گفتم نخر ولی خرید دیگه...میزتلویزیونمم رومخمه خیلیی ...

میز تلویزیون من سفید ساده هست میتونی اگه خونه خودته بزنی دیوار میزشو بذاری خروجی من و دخترم خیلی تلویزیون می‌بینیم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به جسارتت غبطه خوردم،تابحال فک میکردم خودم خیلی جسورم و هرجورکه دوس دارم زندگی میکنم بدون اینکه به د ...

اره من از اول خیلی عشقی زندگی کردم .میدونم خونه م خیلی خالیه ولی با عشق براتون عکس میفرستم 😍

واقعا ؟ اره عالیه . من هر چی دارم دقیقا لازم دارم اگه لازمم نشه شوت میشه خونه مامان و خواهرا 

آره منم سه تاتشک گرفتم برای جهیزیه کلا که دوتاش رو استفاده میکنیم یکیشم چندبار کسی اومده استفاده شده

من میذارم سینک آب داغ روش باز میکنم با مایع ظرفشویی خوب پاک میشه ولی در کل نمی‌ذارم چرب شه زود زود ب ...

چرب نیست . برق نداره . ولی حرکتی که گفتین رو امتحان میکنم تا شب انشالله عکس میفرستم 

اره من از اول خیلی عشقی زندگی کردم .میدونم خونه م خیلی خالیه ولی با عشق براتون عکس میفرستم 😍

خود خونت سرامیکاش خوشگله عزیزم فقط اگه تونستی فرشتو روشن برداری بزرگترو دلبازتر هم دیده میشه با یکی دوتا گلدون طبیعی آپارتمانی ببخشین جسارت کردم فقط خواستم نظرمو بگم 

چرب نیست . برق نداره . ولی حرکتی که گفتین رو امتحان میکنم تا شب انشالله عکس میفرستم 

باهم فرق دارن چدنا..مال منم برق نداره کلا..یه مدلشون هست انگار روش رنگ زدن اونابرق میزنه..من میخواستم رنگ نسوز بگیرم رنگشون کنم نمیدونم خوب میشه یانه

آره عزیزم همه رو بذار توسینک درپوش ظرفشویی هم بذار آب داغ یا جوش با یکم مایع ظرفشویی بریز اینط ری قشنگ مث اولش میشه

خانوما من جاکفشی رو برداشتم از جلو در ورودی . چون تا میرسیدیم خونه کفش رو سریع مینداختیم تو جاکفشی . اصلا مجبور نمیکردم خودمو که تمیزش کنم . الان جاکفشی رو بردم تو کمد دیواری . تا میرسیم کفشمو زیر و روشو دستما میکشم میبرم تو جاکفشی تو کمد 

ن اذیت نمیشم . هرکس زندگیه خودشو داره . کاری باشون ندارم . اتفاقا خونه مامانم که میرم راحت میخوابم . ...

یعنی اصلا دوست ندارین سرویس خواب یا مبل و میز  غذا خوری داشته باشین ؟

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔