2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742652 بازدید | 44773 پست

خیلی هم شیک هستن و ساده 

پرده حریر سفید و ی شال روشن همرنگ مبل هات عالی میشه 😍😍😍

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از خانوما راجع به پاکت جاروبرقی صحبت کرد فقط یادم نیست میگفت دایمی خوبه یا یکبار مصرف،اگر کسی می ...

برای سلامتی  و سالم تر موندن جارو ب نظرم یک بار مصرف چون بهتره که عوض بشه ولی برای محیط زیست شاید دائمی 

البته من نظرم کارشناسی نیس حرفی ک فروشنده ها موقع خرید میگفتن ک خب میدونید زیاد اعتبار نداره حالا دوستان میان نظرشون رومیخونیم

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
اصلا نظر پرده فروش مهم نیس  ی پرده حریر ساده بدون طرح پلیسه سفارش بده ی طرف هم شال رنگ مبل هات ...

عزیزم منظورتون اینه که  پلیسه ای انتخاب کنه  و هر دو طرف  رنگ شال ها  رنگ مبلش باشه  یا فقط یدونه شال  باشه؟؟؟

چون من خونه ی یکی از اقوام دیدم   فقط یدونه شال بود سمت راست پرده 

من اصولا مغزم  میگه باید تقارن داشته باشه ...

۲تا نباشن مغزم میگه انگار ناقصه

عزیزم منظورتون اینه که  پلیسه ای انتخاب کنه  و هر دو طرف  رنگ شال ها  رنگ مبلش ب ...

سلام گلم . ی دونه شال 

پلیسه هم ک مشخصه دوختش تو نت بزن میبینی 

خانوما  من یه سوالی دارم از شما   اما خب هم ایتا ندارم که بیام اونجا بپرسم نظرتون رو! اگ ...

عزیزم میگن پزده پانج مال خونه مدرنه و پلیسه مال کلاسیک،مبلهاتون کلاسیکه و پلیسه بهتر میشه،واسه شال کنارش هم بستگی به عرض پرده داره بنظرم،اگه عرضتون کمه شال دو طرف شلوغش میکنه،ولی در عرض زیاد اصلا به جشم نمیاد.واگر وسواس تقارن داری حتما دوطرف شال رو بزار چون اذیت میشی با شال یکطرفه

عزیزم میگن پزده پانج مال خونه مدرنه و پلیسه مال کلاسیک،مبلهاتون کلاسیکه و پلیسه بهتر میشه،واسه شال ک ...

عزیزم پرده ی کلاسیک پلیسه ای راحت جا ب جا میشه یا نه؟شما میدونین؟

از همه ی دوستان معذرت میخوام 

ممنون بابت کمک و راهنمایی همگی

عزیزم پرده ی کلاسیک پلیسه ای راحت جا ب جا میشه یا نه؟شما میدونین؟ از همه ی دوستان معذرت میخوام&n ...

پلیسه راحت تره مرتب تر  میمونه،پانچ رو جابجا کنی باید دوباره مرتب کنی،منم واسه پذیرایی ام‌پلیسه زدم چون‌مبلهام کلاسیکه،ولی خوابها رو پانچ

عزیزم پرده ی کلاسیک پلیسه ای راحت جا ب جا میشه یا نه؟شما میدونین؟ از همه ی دوستان معذرت میخوام&n ...

پلیسه خیلی راحت تره همیشه مرتبه 

یکی از خانوما راجع به پاکت جاروبرقی صحبت کرد فقط یادم نیست میگفت دایمی خوبه یا یکبار مصرف،اگر کسی می ...

بنظرم یکبار مصرف بهتره لازم نیست هربار خالیش کنی همم اینکه گرد و غبار ازش رد نمیشه،البته برا من دایمه ولی میخوام اینبار یه مصرف بخرم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.