2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742994 بازدید | 44773 پست

خانوما  من یه سوالی دارم از شما  

اما خب هم ایتا ندارم که بیام اونجا بپرسم نظرتون رو!

اگر اجازه بدین و ناراحت نشین همین جا بپرسم چون شماها هم مینیمالیست هستین دلم میخاد شماها کمکم کنین وگرنه که بخام

تایپیک بزنم خیلیا میان نظر میدن اونا خب شاید خوب راهنماییم نکنن  چون فکرشون بامن یکی نیست...

من ک عاشق مینیمالم و عکس هارو دنبال میکنم توی گوگل سرچ میکنم ،اصولا خونه هاشون مبل راحتی داره و ساده و یه دست کوچیکم نهایت میزغذاخوریه سِت همون مبل هاشون، سرتون رو درد نیارم 

من مبل فرانسوی ساده خریدم تجملاتی نیست ساده انتخاب کردم ۷نفره ، حالا برای پرده اصلا سر در نمیارم بازد چجوری انتخاب کنم!😭😢

از این پانچی ها که حریر سفید ساده هست خوشم میاد کنارشم همرنگ مبل باشه، اما پرده فروش گفت اونا برای مبل های راحتیه😢!

من عاشق سبک مینیمالم شماها کمکم کنین که حداقل پولم رو  دور نریزم درس انتخاب کنم با سلیقه باشه!

ببخشید واقعا   اینجا کمک خاستم  چون حس میکنم تنها شماها با من هم نظر هسین توی سبک مینیمالیست🙏

پیشاپیش معذرت میخام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیروز جوراب پسرم خراب شد گذاشتم بیرون امروز رفتم یکی دیگه واسش خریدم،تعداد جورابهاش دوتاست همچنان.چندبار تصمیم داشتم بگیرم ولی منتظر بودم یکی اش بره خروجی.

یک کفش نو هم تو جاکفشی به همسرم نشون دادم تا گفتم این چیه سریع گفت نمیپوشم اگه میخوای رد کنی بره ،رد کن،منم دیدم سایزش با پسر بزرگم یکیه بهش پیشنهاد دادم بپوشه،اونم گفت کفش دارم و نمیخوام،منم به یک نفر پیشنهاد دادم که بدم بهش حالا قراره ببرم براش بپوشه اگر اندازه بود برداره اگر نه میبره واسه کسی.

ما چمدان نداریم اصلا برا ازدواجم نگرفتم یه ساک جمع و جور  داریم بچه م هم ی کوله داره

ممنظورم از ساک همون چمدون هست.من که هر چی لباس خارج فصل دارم میگذارم توی همون ساک مسافرتی چرخ دار.و ساک هم میگذارم توی کمد

در مورد چمدونم من نظرم رو بگم .

من چمدون دارم  اما چند بار استفاده کردم دیدم خیلی قاطی میکنم هی...

یبار با یکی از فامیل رفتیم مسافرت

من یه چمدون برده بودم  لباسای شوهرم خودم و دخترم همش داخلش بود بعلاوه حوله و ...

یعنی قیافه ی من دیدنی بود وقتی یه چیزی رو میخاستم همه رو میریختم بیرون ....یا شوهرم چیزی میخاست !

اونوقت همسفرمون ۲تا ساک دستی اورده بود ،یکیش مخصوص خودشو شوهرش

یکیشم مخصوص جفت پسراش انققققدر مختصر و مفید راحت بی دردسر!

منم بهد از اون سفر  دیگه با ساک دستی میرم مسافرت درست چندتا میشه اما خب قشنگ یادم هست چیا توی کدومشونه!

فقط عروسی شهرستان داشتنی باز چمدون لازم میشم

سلام  من که هیچ نوع کاوری ندارم تو خونم  نه وسایل برقی و نه مبل و....

منم از کاور خوشم نمیاد همینم فردا میزارم خروجی به نورگیر دقت کردم امروز دیدم طوری نیست کا آفتاب بیافته رو ماشین

ممنظورم از ساک همون چمدون هست.من که هر چی لباس خارج فصل دارم میگذارم توی همون ساک مسافرتی چرخ دار.و ...

منم در حال حاضر پوشک های دخترم داخل ساکمون هست چرخ ندارن ساده س و دو تا دسته داره شبیه ساک باشگاه . ولی خب ازش استفاده میکنم و داخلش چیزای اضافی مثل همین پوشک ها رو میزارم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
خانوما  من یه سوالی دارم از شما   اما خب هم ایتا ندارم که بیام اونجا بپرسم نظرتون رو! اگ ...

اصلا نظر پرده فروش مهم نیس 

ی پرده حریر ساده بدون طرح پلیسه سفارش بده ی طرف هم شال رنگ مبل هات 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم