2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742659 بازدید | 44773 پست
شما اون گروهی که ایتا زدن رو نداری اینجا یمدت خیلی سرعتش بالا رفت همه حرف میزدن بعد گروه زدن تو ایتا ...

عزیزم برای وارد شدن به گروه به من درخواست دوستی بدین

در مورد سرعت تاپیک بچه هایی که تو گروه هستند اینجا هم روزانه گزارش میدن.فعالیت اعضای گروهی که تو ایتا هستند اصلا تو تاپیک کم نشده شاید فعالیت سایر اعضای تاپیک کم شده چون شب عید هم هست همه سرشون شلوغه.

ضمن اینکه به نظرم ریتم تاپیک خوبه.

شادی صدام کنید
شما اون گروهی که ایتا زدن رو نداری اینجا یمدت خیلی سرعتش بالا رفت همه حرف میزدن بعد گروه زدن تو ایتا ...

نه گلم من توی گروه عضو بودم اما لفت دادم الان فقط توی تاپیک فعالیت دارم . 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی جدید یک رژ گونه و براش یک پنکیک یک آینه کوچیک  . یک اسفنج آرایشی 

جایگزین نمیشن 

چون من اکثر مواقع روی گونه هام خودشون سرخ هست و واقعا رژ گونه دیده نمیشه اصلا 

جشن هم ک باشه حتما سالن میرم 

پنکیک هم سه سال ازش گذشته ک دارم شاید جمعا ده بار استفاده کردم 

اسفنج آرایشی هم مال کرم پودر بود ک هفته قبل خروجی م بود 

آینه هم دو تا داشتم این یکی رو گذاشتم بدم ب خواهرم 

دو‌تا هم ادکلون دارم ک احتمالا یکی ش رو ببخشم چون میدونم همین یکی دو سه سالی کافیه برام 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
خروجی جدید یک رژ گونه و براش یک پنکیک یک آینه کوچیک  . یک اسفنج آرایشی  جایگزین نمیشن&nbs ...

اینها هیچ کدوم جایگزین نمیشه مگر واقعا نیازش حس بشه 

و تصمیم گرفتم از این ب بعد لوازم آرایشی ک‌میخرم در کوچکترین سایز ممکن بخرم تا قبل از انقضا مصرف کنم 

این سایه چشم جدیدم که با یک پالت بزرگ عوض شد چون من کلا همین رنگ بژ رو فقط استفاده میکنم . سایزش کوچیکه چ مطمین هستم قبل از انقضا مصرف میشه 

سلام خانوما پست های همتونو خوندم واقعا خسته نباشین امروز خونه تکونی من بالاخره تموم شد دوتا گلدون شمعدانی و حسن یوسف به مامانم دادم الان همه ی گلام فقط آپارتمانی هستن خونه ی مامانم ویلایی نورگیریش بهتره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

من برای شستن حموم یه برس دسته بلند زبر دارم که خیلی کهنه بود دیگه به جای زبر بودن ، نرم شده بود ، یک جدیدش روخریدم و برس کهنه رو گذاشتم خروجی .

لولاهای در کمد رو هم خریدم و عوض کردم البته مدتها لولا رو پیچ هاش رو عوض می کردم اما مشکل از پیچ ها نبود که خارج می شد از خود لولا بود که نشستم و کامل سه تاش رو عوض کردم . حالا در کمد به خوبی باز و بسته میشه . 

من یه دفتر دارم که توش می نویسم چه تعمیراتی خونه لازم داره ، کجاها باید نظافت بشه ، چه وسایلی باید خارج بشه .

مثلا نوشته بودم 

لولای کمد 

تعویض لامپ های سوخته 

چسباندن یک قسمت از پارکت 

که همه رو دیشب انجام دادم .

این سایه چشم جدیدم که با یک پالت بزرگ عوض شد چون من کلا همین رنگ بژ رو فقط استفاده میکنم . سایزش کوچ ...

مبارکه عزیزم چند خریدی؟ مارک داره؟ اسمشو میخام

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
این سایه چشم جدیدم که با یک پالت بزرگ عوض شد چون من کلا همین رنگ بژ رو فقط استفاده میکنم . سایزش کوچ ...

ستينا جون مبارك باشه، دوستمون راست ميگه ، اسم اينا چيه؟ 😀

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
من فعلا دارم لباس گرم ها میشورم و توی ساک مسافرتی میگذارم.اره به قول شما تابستون باید یه بررسی بکنم. ...

یه دونه دارم مسافرت‌ها و راه های دور خونه کسی بخوایم بریم استفاده میشه وگرنه خالی هست بالای کمد دیواری

مبارکه عزیزم چند خریدی؟ مارک داره؟ اسمشو میخام

مرسی گلم اسم مارکش کوزارت ۹۰ تومن از دیج ی کالا گرفتم 

ستينا جون مبارك باشه، دوستمون راست ميگه ، اسم اينا چيه؟ 😀

مرسی گلم بالا گفتم کیفیتش هم خوبه نسبتا 

من فعلا دارم لباس گرم ها میشورم و توی ساک مسافرتی میگذارم.اره به قول شما تابستون باید یه بررسی بکنم. ...

ما چمدان نداریم اصلا برا ازدواجم نگرفتم یه ساک جمع و جور  داریم بچه م هم ی کوله داره