2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742641 بازدید | 44771 پست
اخه مد بود زمان ما من عروس ده سال پیشم یه سری تغییر کاربریش دادم کتاب چیدم توش ولی بدتر شلوغ شد دیگه ...

اگر امکانش باشه جلوش در بزنید هم خوبه 

بشه مثل کمد که دید نداشته باشه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
خداروشکر امروز هم تونستم گازمو تمیز کنم .راستی بچه ها میگم لکه های چربی رو ظرفهای استیل رو با چی پاک ...

به به عالی 😍

خدا قوت 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر ازفضای خالیه کابینت و کمد لذت میبردم که دیگه دخترمم همراهم شد ۸ سالشه و الان در کل ۴ تا عروسک داره . اونم مثل من همش سر کشوش دنبال اینه لباسی که نمیخواد رو بهم بده رد کنم بره . منم با ی ماچ محکم ازش تشکر میکنم. 

پریروز خونه رو نقاش بهم تحویل داد و رنگ سفید مینیمال خواسته بودم . امروز که اومدن خرده کاری انجام بدن گفتن وسایلتونو چرا نمیچینین . گفتم چیدیم کامل . حتی ی درکمد دیواری خرده کاری داشت گفت بچین وسایلتو بورنگ نمیگیره . گفتم من کامل چیدم 

خوندن پست های تک تک شما از نون شب برام واجبتربود . تازه فهمیدم خیلیها مثل منن. هرروز و شب خروجی هاتونو چک میکردم . امروزدیگه متوجه شدم خروجی ندارم . ولی همچنان یادم میمونه چک کردن ورودی مهم تره . البته من از اول عروسی خیلی عاشق خلوتی بودم . ی بارم تو خونه ۳۰ متری نشستم که بهشتی بود واسه خودش 

ازروزاول که دیگه خانوم خونه شدم و زندگیه متاهلی رو شروع کردمم از مراسم جهاز و نمایش ظرف و هر چیز دیگه بدم میومد . ولی چون مادرم بیخیال نمیشد و هی فکر میکرد ی روزبه کارم میاد یا مثلا افتخاره که ظرف زیاد و دکوری زیادداشته باشم . منم همروبعدش به خودش برگردوندم . خیلی راحت 

حتی تو مشما گرفتن از مغازه دار هم مینیمالم . تا جایی که میتونم سعی میکنم مشمای خریدم کم باشه . یا مثلا خوراکیه مدرسه برای دخترم میخرم سریع تو کیفش جا میدم که ی مشما الکی هدر ندم . دخترمم  تا میاد باش تکالیف کار کنم بش یاد میدم بیا دور خودمونو خلوت کنیم تا ذهنمون برا یاد گیری باز بشه تند تند آشغال تراشای مدادش   رو چک میکنم. 

ببخشید من برای دستشویی میخوام بزنم بعد چند ساعت نباید برم اونجا و اینکه سم پودری کجا ها دارن ؟ببخشید ...

پودری اصلا مشکل نداره 

اون کامن یکی دو ساعت 

ما از سوپر مارکت گرفتیم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

سلام به همگی خسته نباشبن،من میام گزارش دوستان رو میخونم کیف میکنم بعدم فکرم مشغول میشه که چیا برن بیرون از خونه.

اللن زیر کنسول و روی کنسول پر از وسایل خروجیه،ولی چون خودم باردارم سختمه ببرمشون بیرون یا انتقال بدم انباریمون.

خروجی دیشب یه نایلون کوچیک اسباب بازی های پسرم که شکسته بودن،امروزم سطل برنجم که خیییییلیم بزرگه بنظرم،جاشم خوب نبود توی هال گذاشته بودم خالیش کردم روشو نایلون کشیدم ببرم انبار.برنجمم ریختم توی سطل قندم که سایزش مناسبه.قندارو باز ریختم توی یه سطل دردار.

وسایلی که انتقال دادم ب انبار انشالله کم کم یا میفروشم یا میدم به کسی ک احتیاج داره.اگه بخوام همه رو یکجا بزارم بیرون هم امکان پشیمون شدنم هست هم با مخالفت همسرم روبرو میشم.

درواقع ب وسایلم فرصت میدم دیدم بعد چند ماه بدون اونا هم کارم راه میوفته دیگه از انباری هم خارج میشن🌸

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام سلام سلام 

به دوستای گل و نازنینم 😊😍

خروجی های امروزم

یه جفت جوراب پارازین سوراخ شده بود

یه جفت نخی مشکی رنگ ورودیم شد.

۲شورت بچگانه خروجی 

۲شورت باز ورودی 

یه شورتک دخترم ک رنگ و رو رفته بود خروجی.

۲تا روسری و ۱لباس مجلسی دخترونه برای مجردی هامه که نوعه نوع هسش عالیه!

گذاشتم کنار  بدم مادرم بده ب یه خانواده ای!

ورودی خرید اسباب بازی برای دخترم ۸۵هزارتومن، که از شب پشیمونم انگار واجب  نبود واقعاااااا

خیلی باید دقت کنم 😕

یه کفش تابستانه ی خودمم  دودل   هستم  فعلا  توی فکرشم هنوز نزاشتمش بیرون

میدونم خیلی ازخودم تعریف کردم ولی کلا ذوق دارم که بین شما هستم .    

خیلی عالیه عزیزم انشالله ما هم ی روز به مرحله شما برسیم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
راستش تازه عضو شدم و عکس گذاشتن بلد نیستم 

اونجایی   که تایپ میکنی بالاش یه تصویر هست شبیه کوه و خورشید  اونو بزنید عکس از گالری گوشیتون انتخاب کنید و ارسال کنید اگه نشد اسکرین بگیرین و سایز عکس و کوچیک کنین تا حجمش کم بشه و ارسالش راحت تر بشه 😍

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔