2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734461 بازدید | 44643 پست
وای اره منم فکر میکردم کم دارم ولی چون جاهای مختلف بود متوجه نشده بودم من ۷ تا داشتم🙈

حتما وسایل مشابه رو تو کابینت نزدیک هم بچینید تا آمار همه چیزو دقیق داشته باشید

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

سلام دوستان،منم اومدم به جمع شما اضافه شم با اجازتون واز آرامشی که ازتون میگیرم لذت ببرم امیدوارم منم بتونم برای شما کمی مفید باشم،من قبلاً میشه گفت کمی مینیمالیست بودم یعنی خیلی دوست داشتم ولی جرات نداشتم تا اینکه این تاپیکو خوندم و امسال شاید بگم کل انباری خالی شد چون واقعا همشون خروجی بود و لازم نداشتم لباسهای چن سال پیش و که باید بگم دوسه تا گونی بود همرو رد کردم رفت وای کابینتام چقدر منظم شدن همه ظرفای اضافی رو که شاید دوبار تو ده سال زندگی مشترک ازشون استفاده کرده بودم و دادم رفت،مرسی ازتون❤️🌹🌹🌹

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان،منم اومدم به جمع شما اضافه شم با اجازتون واز آرامشی که ازتون میگیرم لذت ببرم امیدوارم من ...

افرین به شهامتت ، خیلی ها حتی دوست دارن اما نمی تونن بگذرن از وسایل قابل استفاده شون ، مدام مبگن شاید یه روز به درد خورد .

سلامت باشی دختر 🌹

دیروز دو جفت جوراب که از خرید عقدم‌چند ساله نگه داشتم و استفاده نمیکنم رو ازشون دل کندم بالاخره. 

گیره نوزادی ناف 🥴 پسرم که الان ۹ سالش شده رو نگه داشته بودم یادگیری بمونه. بالاخره در یک حرکت انتحاری 😁اونو هم تونستم بندازم بره. 

حالا شاید اینایی که رد کردم اصلا فضایی رو‌اشغال نکنن... اما مهم برای من همینه که با کمک این تاپیک دارم به این اخلاق گندم‌‌ غلبه میکنم و برام همین ارزش داره ...

سلام دوستای گلم یک سوال داشتم برای غذا خوردن بچه برنظرتون این صندلی خوبه ؟ با توجه براین ک ما میز نا ...

سلام

کوچولو روروئک داره ؟

اگه آره میتونی تو همون بذاری و غذا بدی .

من این کارو میکردم .

اگر زحمتی نیست نظرت رو راجب پیشبند مناسب هم بگو  من قصد دارم فقطی دونه بخرم چون قطعا بین وعده ...

با اجازه ت منم نظر بدم .

بنظرم دوتا پیشبند بخری خوبه . یکی از این آستین دار ها یکی هم معمولی . 

من قبلا که به دخترم غذا میدادم فقط معمولی نیاز بود 

الان که حس استقلالش بیشتر شده و میگه خودم بخورم ، آستین دار بهتره .

و حتما دوتا رو بخر . یه وقت مهمونی میری نو و تمیز بهتره تا کهنه ی هزار بار شسته شده .

دقیقا, بعد چیدمان خونه هاشون هم خیلی قشنگ و زیباس, یه قانونی هست میگه اگر چیزی رو میخوای بدست بیاری ...

این دقیقا خود منم .همیشه میخوام چیزی بخرم اول فکر میکنم کجا جاش بدم .برای همین وقتی میریم مغازه شوهرم میگه برای بچه ها زیاد بخر ولی من یک دست میخرم میگم جا ندارم🙂

وسایل پذیرایی ماله چند ساله پیش هست تا نندازم کنار جدید نمیخرم .خیلی جالب بود برام که یه سبک زندگی هست 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

سلام‌ دوستان .

من یه سری وسایل و لباسای بچه هام رو یادگاری نگه داشتم و خیلی برام عزیزن .حالا اینا رو به نظرتون باید بندازم دور یا نگه دارمشون؟ کسی که این سبک رو داره چیکار میکنه ؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
سلام کوچولو روروئک داره ؟ اگه آره میتونی تو همون بذاری و غذا بدی . من این کارو میکردم .

سلام گلم ن نداره گلم و قصد ندارم بگیرم . بچه خواهرم تو رو وئک غذا می‌خورد دوس نداشتم

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

عزیزم شنیدی میگن وسیله هاتو دور ننداز ی روزی استفاده میشه نظرتون راجع به این متن چیه

اللهم الرزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       
2810