2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734781 بازدید | 44643 پست
الان غذا میخوره؟ اگه هنوز شروع نکردین یک کم صبر کنین به طرز غذا خوردن و مدل خوردنش نگاه کنین و بعد ت ...

ن عید شروع میکنم براش . آخه خیلی کوچیکه عید پنج ماهه میشه ب نظرتون همون موقع متوجه میشم ؟؟

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
اره دو تا سایز بودن یک کوچیک یک متوسط که من کوچیک گرفتم چون بچه هام ریزه بودن

مرسی پس منم بگردم پیدا میکنم کوچیکش رو دختر منم عید پنج ماهه میشه وزنش ۵۱۰۰

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستینا جون پیشبند اگر بچه باهاش کنار بیاد باید حداقل دوتا داشته باشه بچه مثل آدم بزرگ نیست سر سه وعده ...

مرسب گلم چشم . یادته چند کیلو بودن ؟ بچه من اول ماه بردمش ۵۱۰۰بود 

الان به نظرم رسید یکی از قوریارو ببرم برای مامانم.مامانم خییییییلی قوری میشکنه این استعدادشو به خواه ...

منم سه تا قوری دارم یکی ش اصلا تا حالا استفاده نکردم اما چون مال سرویس چینی م‌هست نگه میدارم دوس دارم با وارمر بزارم رو‌میز برا مهمان . یکی ش هم ک مال دمنوش کلا استفاده روزمره م هست درش شکسته در قندون میزارم روش 😁 . یکی هم ک مال کتری م . 

خروجی من یه جفت کفش خودم و یه پیاله پیرکس. یه نکته عجیب بگم چند وقت پیش که حرف تخته گوشت بود بعضیها ...

اره دقیقا.اون روز که داخل کابینت هام نگاه می‌کردم منم زیاد داشتم.که اکثرشون دوران مجردی به عنوان جهاز گرفته بودم یا اوایل ازدواج و اکثرشون هم هدیه بودن

ن عید شروع میکنم براش . آخه خیلی کوچیکه عید پنج ماهه میشه ب نظرتون همون موقع متوجه میشم ؟؟

اره متوجه میشین.میدونین من یه زمانی مثل شما بودم قبل از اینکه بچه راه بیوفته به روروک فکر میکردم و اینکه چه مدل بگیرم و ... الان صبر میکنم که زمانش برسه و ببینمش و تماشاش کنم که چی لازم داره ، چطوری میخوره، چقدر کثیف کاری میشه و ... اونوقت تصمیم میگیرم ببینم چی بگیرم و چی نگیرم

منم سه تا قوری دارم یکی ش اصلا تا حالا استفاده نکردم اما چون مال سرویس چینی م‌هست نگه میدارم دوس دار ...

من اصلا توی هیچ زمینه ای مینیمال نبودم و نیستم.🤦‍♀️🤦‍♀️

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
یعنی چهار تا بخرم ؟ 🤣🤣🤣🤣  ن بابا نمیشه که  اون آستین دار رو یکی از اقوام برای بچه ش ...

بنطرم باید چندتا پیش بند براش بخری که هر بار کثیف میکنه بشوری ، نمیتونی منتظر بمونی تا خشک بشه که . اون پلاستیکیه رو اگه دوست نداری نخر اما بقیه به درد میخورن . 

بنطرم باید چندتا پیش بند براش بخری که هر بار کثیف میکنه بشوری ، نمیتونی منتظر بمونی تا خشک بشه که . ...

ولی بعضی بجه ها اصلا نمیزارن پیشبند براشون ببندی

نمونه اش پسرم

اما دخترم بهتر بود و کلا دوتا پیشبند برادرش موند براش استفاده کردم 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
یه سرم و چهارتا امپول ب کمپلس هم هست که سه چهارماه پیش دکترم نوشت وقت نکردم تزریق کنم مونده رو دستم ...

امپولها تقویتیه تزریق کن 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
خروجی من یه جفت کفش خودم و یه پیاله پیرکس. یه نکته عجیب بگم چند وقت پیش که حرف تخته گوشت بود بعضیها ...

حالا من اونقد خونه و کابینت هام خالیه که مو ب مو میدونم چی دارم هر چی کجا قرار گرفته🫠

یکیش در نداشت خودم گذاشتم تو زباله ها،یکی اش رو مامانم گفت ببرم براش بده به خاله ام که ید طولانی تو شکستن قوری داره،

تو نایلون بود با یسری وسیله تو اسانسور گذاشتم زمین ،چپه شد شکست.اینم نتیجه چندسال قوری نگهداشتن من😉

2810