2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735002 بازدید | 44643 پست
من همه مدلاش داشتم😄😄آخرش آستین دارا به دردم خورد  چون بچه هام موقع غذاخوردن هی آستینهاشون می ...

اون آستین دار ها سایز بندی داشت ؟ این سایت ک خواستم ازش بخرم نوشته بالای نه ماه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
دختر من از پیشبند خوشش نمیومد واقعا تحملش رو نداشت آنقدر غر میزد و میکشید و درگیرش میشد که از غذا لذ ...

🤣🤣🤣

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی خودمم حس کردم اون پلاستیکی کاربردی نیست . اون آستین داره جنسش مثل چتر هست از نزدیک دیدم منتها ب ...

الان غذا میخوره؟ اگه هنوز شروع نکردین یک کم صبر کنین به طرز غذا خوردن و مدل خوردنش نگاه کنین و بعد تصمیم بگیرین...

مرسی خودمم حس کردم اون پلاستیکی کاربردی نیست . اون آستین داره جنسش مثل چتر هست از نزدیک دیدم منتها ب ...

میدونی پیش بند یه جورایی فقط لباس تمیز نگه می داره.اونوقت ما ایرانیا که روی زمین میخوریم ،شلوار بچه ها بیشتر کثیف میشه.

بنظرم الان خیلی کوچیکه پیشبند ساده بگیر براش ولی وقتی نشست و خواست مستقل بشه استین دارها خوبه،اتفاقا تو مهمونی هم میبندی خیالت راحته لباسش کثیف نمیشه. من الان پسرم ۴ سالشه و خیلی واسش کوچیک شده ولی خوشش میاد میخواد مسواک بزنه براش میبندم نه دستش خیس میشه نه لباساش

ستینا جون پیشبند اگر بچه باهاش کنار بیاد باید حداقل دوتا داشته باشه بچه مثل آدم بزرگ نیست سر سه وعده غذا بخوره جمع کنی حداقل باید چهار پنج بار غذاشو بیاری ببری که هر بار هم پیشبند کثیف میشه اون آستین دارا بچه های من از هفت ماه اندازشون میشد 

اون آستین دار ها سایز بندی داشت ؟ این سایت ک خواستم ازش بخرم نوشته بالای نه ماه 

من یه لباس آستین دار تقریبا راحت داشتم از پشت می‌بستم.یعنی بر عکس، که دکمه هاش از پشت می‌بستم واسه غذا خوردن و ... 

یه زمان هایی اونقدر سرم شلوغ بود که همینطوری با لباس خونه میخورد و می مالید. حتی گاهی به موهاش😂

برای همین می‌گم یک کم زمان بده به خودت و موقع غذا خوردن تماشاش کن .بعد ببین چی به دردش میخوره

خروجی من یه جفت کفش خودم و یه پیاله پیرکس.

یه نکته عجیب بگم چند وقت پیش که حرف تخته گوشت بود بعضیها اعلام کردن که سه چهارتا تخته دارن،همش میگفتم اخه چجوری انقدر تخته دارن هدیه دادنی نیست یا ....خودم دوتا دارم یه پلاستیکی که دم دستمه و یه چوبی داریم فقط مخصوص گوشت .

در واقع فکر میکردم دوتاست.امروز قسمت پاخور کابینت رو برداشتم تا جارو و دستمال کنم دیدم دوتا جعبه اون زیره ،اوردم بیرون دوتا تخته بود یه پلاستیکی یه شیشه ای.بعد یادم اومد اینا اشانتیون سینک هستن و من موقع اسباب کشی سرم شلوغ بوده گذاشتم اون زیر و اصلا یادم نبود .حالا باید منم مثل اون دوستان یه فکری واسه این تخته اضافه ها بکنم😭.

میخکام بگم احتمالا شماهم خیلی چیزا دارین که اصلا فکرشو نمیکنین

سلام 

امروز هیچ خروجی ای نداشتم.رفتم سراغ یخچال همه طبقاتو دراوردم شستم و خشک کردم.سه تا شیشه دارو مربوط ب فروردین ۱۴۰۰😐توی یخچال بود که محتویاتشو خالی کردم.شیشه هاشونو گذاشتم ک بزارم بیرون.دوتاشیشه ابغوره بود یکی کردم شیشه یکیشونو گذاشتم بیرون.دوتا شیشه رب بود اونارم یکی کردم شیشه شو شستم گذاشتم کابینت برای رب یا ترشی.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

یه سرم و چهارتا امپول ب کمپلس هم هست که سه چهارماه پیش دکترم نوشت وقت نکردم تزریق کنم مونده رو دستم به نظرتون چکارشون کنم؟

سلام دوستای گلم یک سوال داشتم برای غذا خوردن بچه برنظرتون این صندلی خوبه ؟ با توجه براین ک ما میز نا ...

فکر نمیکنم خیلی کاربردی باشه من دو تا زیرانداز پارچه ای بزرگ دارم از زمان غذا خور  شدن بچم کلا زیر سفره پهن میکنم بچه هم ازادانه برای خودش میخوره و میریزه دو روز یه بار هم میندازم تو ماشین

خروجی من یه جفت کفش خودم و یه پیاله پیرکس. یه نکته عجیب بگم چند وقت پیش که حرف تخته گوشت بود بعضیها ...

دقیقا مثل زمانی که بحث قوری بود یکی از دوستان گفت ۸ تا قوری داره گفتم اووووووه چه خبرههههه

خودم شمردم منم ۸ تا قوری داشتم😐😐😐

الان به نظرم رسید یکی از قوریارو ببرم برای مامانم.مامانم خییییییلی قوری میشکنه این استعدادشو به خواهرمم داده😆😆😆😆😆

2810