2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735023 بازدید | 44645 پست
اتفاقا کاشی دیوارها سفید و کف کرم رنگه ولی رنگ قاب آینه و بقیه موارد صورتی🫤فکر کنم همین کارو خراب ک ...

اره همه رو سفید بزار 

البته اگر وقتش هست عوض کنی 

اگر ن هنوز همینا رو استفاده کن 

قرار نیس بخاطر مینیمال شدن ی دفعه هزینه زیاد تحمیل بشه یا زباله اضافی ب طبیعت وارد کنیم 🌺🌺🌺

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کهنه شده ده سال از عمرش میگذره باید یه سر به بازار بزنم ببینم قیمتا چجوریه دور نمیندازم میلرم باغ او ...

خوبه . ی سر بزن دیج ی کالا قیمتا دستت میاد . بعد برو بازار ک‌کمتر وقتا گرفته بشه

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
ولی چای دم کرده ،زیاد بمونه بهداشتی نیست عزیزم. 

یعنی چی؟الان شهر ما کلا با فلاسک چایی میخورن کسی قوری استفاده نمیکنه بعد اگر از نظر رنگ چابی منظورتون هست که ما کلا چایی خشک کم میریزیم و چایی کم رنگه

یعنی چی؟الان شهر ما کلا با فلاسک چایی میخورن کسی قوری استفاده نمیکنه بعد اگر از نظر رنگ چابی منظورتو ...

سرچ کن عزیزم در مورد چای مونده ، منم خیلی دوست داشتم چایی همیشه اماده باشه اما میگن هر بار باید تازه دم کنید و بخورید عزیزم 🌹

خروجی های دیروز : 

یه بارونی کادویی که از روز اول کوچیک بود و تو تیپ من نبود و تابحال نپوشیده بودم .

یه مداد چشم که نمیکشید و وقتی خریدم تسترش روغنی بود خودش حتی اندازه مداد رنگی هم رنگ نداشت اینو بچه ها دقت کنید انگار تستر ها کیفیتشون بهتره !

یه برس ابرو که دوتا دارم و این اضافه بود .

چندتا حوله کهنه و نخ نما که قراره تو اشپزخونه استفاده بشه .

دوتا دفتر یاد داشت قشنگ نو که دادم به یه بچه  چون من دفتر کوچیک استفاده نمیکنم اون برای مدرسه اش لازم میشه .

داشتم فکر میکردم که این سالی که گذشت چیا ورودی داشتم و چیا خروجی دیدم به غیر از اینه کنسول و یه گلدون ولباس ورودی دیگه ای اصلاااا نداشتم ولی خروجی همیشه دارم و این اخر سالی چند تا خروجی دیگه هم دارم که اونام برن کلی ذهنم اروم میشه 

چند وقت پیشا کلی شیشه ادکلن خالی گذاشتم بیرون اون سالهایی که نگهشون داشته بودم نمیتونستم ازشون دل بکنم که از هر کدوم خاطره دارم ولی در یک عملیات انتحاری همه رو گذاشتم بیرون

از همه چی وسایل اضافه خیلی داریم 

۱۵ ساله ازدواج کردیم حساب کنید تو این همه سال چقدر وسیله جمع شده که استفاده نشده ولی شوهرم نمیزاره میگه یه روز بدرد میخورن خیلی دلم میخواد از دستشون راحت شم یه مقداریشو راضی کردم بندازیم دور ولی هنوزم هست 

همون مقدار کمم که انداختم خیلی حس خوبی داد احساس سبکی کردم 

چند سالیه هر چی میخرم خوشحال نمیشم اگه هم بخرم برای مدت کوتاهه بعد عادی میشه پس به خودم قول دادم دیگه چیزی نخرم اگه هم خریدم با کیفیت 

2810