2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735849 بازدید | 44674 پست
اره دارم همینکارو میکنم و خیلی وسیله دارم که استفاده نشده و نمیشه و نو هست بخشی رو میبخشم و بخشی هم ...

دوستان تو برنامه کمدا هم میذارن

کانالهاییم تو ایتا برای خرید و فروش اجناس نو یا دست دوم هست گلم 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها میشه یه چیزی بگم که مربوط به تاپیک نیست ؟  زعفرون ساب بیتا که ستین جان پیشنهاد کردن تو ...

گلم اگ نخریدی نخر. من داشتم انداختم دور. کلی زعفرون حروم مبشه توی  توری الکش

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
گلم اگ نخریدی نخر. من داشتم انداختم دور. کلی زعفرون حروم مبشه توی  توری الکش

سلام گلم من دارم راضی هستم توری ش رو باید بتکونی 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

سلام قصد داشتم این ست رو برای دخترم بگیرم ک چند روز دیگه غذاش رو شروع کنم بعد با مشورت متوجه شدم قاشق چنگال  سیلیکونی بهتره و لیوان هم باد جوری باشه ک آب ازش نریزه . بنابراین تصمیم گرفتم جداگانه خرید کنم شاید کمی قیمتش بیشتر بشه اما عوضش همه کاربردی هستن و مجبور به خرید دوباره نیستم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
سلام قصد داشتم این ست رو برای دخترم بگیرم ک چند روز دیگه غذاش رو شروع کنم بعد با مشورت متوجه شدم قاش ...

سلام عزیزم،کلا ست ظروف کودک یه چیز غیرکاربردی هستش.من از سالی که بچم دنیا اومد چنبار باذوق اوردم توش غذا بخوره ولی بعد دیدم خب مثلا تو ظرفای دیگه غذا بخوره عیبش چیه؟ دیگه این شد کلا جمعش کردم الانم ببخود تو کابینت جا اشغال کردن.من خواهرشوهرم براش قاشق چنگال عروسکی خریده بود و ست قابلمه اونا هم اصلن استفاده نشد.چون قاشق چنگالش اصلا خوش دست نبود دوتا عروسک گنده داشت دسته شون،قابلمه هم خودم قابلمه کوچیک داشتم براش تو اونا غذا جداگانه گاهی میپختم.کاش بهم میگفتن اونموقع نمیذاشتم بخرن قابلمه هاشم نو هست حیفم میاد رد کنم😕

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام عزیزم،کلا ست ظروف کودک یه چیز غیرکاربردی هستش.من از سالی که بچم دنیا اومد چنبار باذوق اوردم توش ...

اره من قابلمه اینا که نمی‌گیرم اما بشقاب و کاسه های دم دستی م چینی هست باید نشکن بگیرم احتمالا ایکیا بخرم

سلام عزیزم،کلا ست ظروف کودک یه چیز غیرکاربردی هستش.من از سالی که بچم دنیا اومد چنبار باذوق اوردم توش ...

قاشق هم ی دونه برا دارو هاش گرفتم مارک بیبی لند سیلیکونی هست و حرارتی  همون ب نظرم فعلا کافیه . 

سلام قصد داشتم این ست رو برای دخترم بگیرم ک چند روز دیگه غذاش رو شروع کنم بعد با مشورت متوجه شدم قاش ...

آره عزیزم کار خوبی میکنی من برای دخترم جنس ملامین گرفتم طرح کیتی هم مدلش خوبه دخترم دوست دارم هم جنسش 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام دوستان خروجی امروزم یه بلوز دخترم که کهنه شده بود مامانم میخواست دستمال آشپزخونه بخره یکیشو که استفاده نمیکردم دادم بهش این روزا خروجیم کم شده ولی وقتی پیام هاتونو میخونم انگیزم زیاد میشه 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بخشی از ابزارهای شوهرمو پاکسازی کردم. فکرشو بکینن اینا همه داخل یه کیف بود و شوهرم هی اینارو با خودش میبرد و میاورد! منم فکر میکردم چه چیز مهمی ان.😒

نگاه کردم دیدم به درد نمیخورن هیچ کدوم، گفتم بیا خودت یه بررسی بکن ببین چیه. گفت همشو بریز دور! گفت من اگه بیام نگاه کنم همشو نگه میدارم! 🧐 گفتم ینی هیچ کدوم لازمت نمیشه؟ گفت نه بریز دور. با این حال به زور اوردمش نگاه کنه که بعدا حرف و حدیثی از توش درنیاد! 

خلاصه که بعله همشون به زباله دونی پیوستن. نمیفهمم چرا واقعا اینارو نگه داشته 🥴

2810