2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736099 بازدید | 44675 پست

اینو چند ماه قبل هدیه گرفتم ،خوندم امشب هدیه بردم واسه یکی دیگه از دوستام ،کلی خوشحال شد ،حرف اون دوستمون اومد تو ذهنم این کتاب تو زندگی من ماموریتش و انجام داده حالا باید بره پیش یه نفر دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان تو برنامه کمدا هم میذارن کانالهاییم تو ایتا برای خرید و فروش اجناس نو یا دست دوم هست گلم&nbs ...

اره کمدا رو میدونم و لباس داخلش گذاشتم وای خب فروش نرفته عزیزم

سلام قصد داشتم این ست رو برای دخترم بگیرم ک چند روز دیگه غذاش رو شروع کنم بعد با مشورت متوجه شدم قاش ...

لیوان نی دار بگیر 

قاشق هم سیلیکونی دو سایز داره که خیلی کاربردیه

و ظرف غذانگیر از همون پیاله و بشقاب چینی یا آرکوپال استفاده کن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
بخشی از ابزارهای شوهرمو پاکسازی کردم. فکرشو بکینن اینا همه داخل یه کیف بود و شوهرم هی اینارو با خودش ...

وای همسر من از این خرت و پرتها زیاد تو مغازه ش داره اصلا نمیذاره برم طرفشون 😁 میگه من همه اینها رو لازم دارم اصلا بهشون نگاه هم نکن حالت بد میشه کار دستم میدی🤪

❌لایک❌
عالی بود کم پیدایی هستی جان

مرسی عزیزم.چون شاغل هم هستم این اخر سالی کارام  زیاده

وگرنه این جا تاپیک مورد علاقه منه و شماها هم دوستان عزیز من هستید همتون❤️

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

سلام. دیروز کابینت زیر سینک رو مرتب کردم و چند تا بطری خالی نوشابه و شیشه شو‌ و چهار لیتری مایع و چند تا چیزای ریز دیگه رو‌که نگه داشته بودم برای روز مبادا 🤕☺️ دادم بازیافت...

عکس کابینتمو میذارم. فقط نگین چرا بازم مرتب نیست . از این بهتر نشد😔

اینم‌ بعدش.... می‌دونم شلخته ام.... لطفاً به روم‌نیارین😁

عزیزم خیلی خیلی بهتر شده خسته نباشی 👌 

فقط اگه میتونی اون چیزایی که گذاشتی تو پلاستیک درشون بیاری و بذاری تو ظرف یا سبد بهتره.

شما شلخته نیستی عزیزم، مثلا همون مشما و پلاستیک ها خودش باعث به هم ریخته نشون دادن کابینتت میشه و  وقتی فضا هم کمه و مجبوری حجم زیاد وسایل رو یه جا، جا بدی شاید یه کم نامرتب به نظر برسه