2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736236 بازدید | 44679 پست

بچه ها میشه یه چیزی بگم که مربوط به تاپیک نیست ؟ 

زعفرون ساب بیتا که ستین جان پیشنهاد کردن تو د ی ج ی کالا ۴۹ تومنه بعد تو فروشگاه پلاسکو ۸۵ تومان . 

دارم می خرم ، یکی هم برای خواهرم . 

پی نوشت : الان خواهرم میگه این هیچیش به ادمیزاد نمیره اون از خونه و لباس های ساده اش  ، اینم از بنجل خریدن هاش ، حالاطفلک اون نمیدونه با چیزهایی که من براش می خرم چکار کنه 🤭🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یه نکته راجبع کادو ما روز مادر پول روی هم گذاشتیم برای مادرم هدیه خریدیم اون روز تشکر کرد وچ ...

وای بهترین کامنت . 

قدیمی ها چقدر خوب بودن همیشه پول می دادن . من که جز برای بچه ها هیچی نمی خرم اونم کتاب و لباس . تازه اونم قیافه مادره رو میبینم که دلش نمیخواد برای دخترش شلوار پیش بندی و سارافون بخریم ، بیشتر خوشش می اومد یه لباس تورتوری و مجلسی برای دخترش با سلیقه خودش بخره . اما متاسفانه نمی تونم جلوی خودم رو بگیرم که برای بچه ها لباس نخرم و پول بدم . باید اینم روی خودم کار کنم . اما اخه لباس بچگونه ها خیلی قشنگن ، نمی تونم بی اعتنا از کنارشون رد بشم .😍

افرین دیگه داری تو عمیق ترین و کنج ترین زوایا وارد میشیا 😊🥰

خخخ دیروز میخواستم استفاده کنم دیدم قابل استفاده نیست فکر کردم اولش سفت شده گذاشتم دم دست امروز صبح نوکش رو سوزن زدم دیدم ن بابا کلا خراب شده . فک کنم مال زمان مجردی م بوده🤭🤭

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
بچه ها میشه یه چیزی بگم که مربوط به تاپیک نیست ؟  زعفرون ساب بیتا که ستین جان پیشنهاد کردن تو ...

🤣

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم