2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736532 بازدید | 44687 پست
این خیریه ها باید مثل قارچ رشد کنند . خیلی خانم ها می تونند تو فامیل این وظیفه به عهده بگیرند ولی خ ...

شهرداری با تفکیک زباله های تر می تونند همین کار ما انجام بدن اینجوزی از هزینه خوراک طیورشون کم میشه.

شهرهای کوچیک وروستاها هم که خودشون میدن به حیوانات اهلی شون.

اهان ما زباله های فلزی مون جدا می کنیم.

من اصلا تو اشپزخونه سطل زباله ندارم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر من از ابتکارات خلاقانه و البته با سلیقه شما خوشم میاد.افرین واقعا

فدات گلم عزیزی🌺🌺🌺

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
خروجی امروزم یه مقدار نون خشک بود که دیگه استفاده نمیشد 

ما نون خشک مون می دیم به مرغ هامون.

منم امروز خروجی خاصی نداشتم.

دیشب می خواستم جای اسکاچی سینک بذارم خروجی همسرم نذاشت.چیزی به چشمم نخورده بذارم خروجی

مامانم اومده برام یه بسته شکلات آورده بود برای اینکه قند بارداری نکیرم نمی خورمم همسرمم فعلا پرهیز داره.

شکلات نکه می دارم یا برای مهمون استفاده می کنم

یا وقتی همسایه ها کارگر دارند براشون چای که می فرستم شکلاتم کنارش می ذارم.

شادی صدام کنید
سلام بچه ها ... اميدوارم همه تون سلامت و شاد باشين 🦋 و  سرشار از حس امنيت و آرامش  خروجى ...

عالی 😍

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

دوتا شلوار بیرونی خودم رفت خروجی به خاطر گشاد شدنشون ،الان کلا دوتا شلوار بیرونی دارم که دوشب پیش خریدم 

یه تیشرت تو خونه ایم رفت خروجی چون اینم خیلی گشادم شده بود و یه تی شرت قبل بارداریم که دوسش داشتم و گذاشته بودم تو چمدون،جایگزین کردم 

یه جوراب پسر کوچیکم، قبلا همراه سوغاتی های دیگه براش اورده بودن که از همون اول گشاد بود به پاش ولی چون دوست داشت نمیذاشت بذارم خروجی،یکی دوشب پیش یه دونه براش گرفتم و اینو گذاشتم کنار.الان کلا همین یه دونه رو داره و کافیه براش

❌لایک❌
ما نون خشک مون می دیم به مرغ هامون. منم امروز خروجی خاصی نداشتم. دیشب می خواستم جای اسکاچی سینک بذ ...

من از اون نوع نون خشک هامونو (که از سفره زیاد بیاد و بیات بشه )خرد میکنم برای پرنده ها،میان میخورن🌺

این نوع از این نون خشک هایی هست که فروشگاهها میفروشن بچه ها با پنیر دوست دارن بخورن،یا یه آب میزنیم عصرونه با پنیر و گردو خورده میشه خیلی خوشمزه ست البته من نمونه طعم دودی مزه ش رو دوست دارم 

مادربزرگم تو هاون سنگی میکوبه با پنیر گردو و گاهی سبزی تو دست حالت میده،برای بچه ها،البته بزرگترهام با توجه به خاطرات بچگیشون عاشقشن....💕(به زبون یزدی بهش میگیم مُچُلُگ😁)

❌لایک❌
ما نون خشک مون می دیم به مرغ هامون. منم امروز خروجی خاصی نداشتم. دیشب می خواستم جای اسکاچی سینک بذ ...

عزیزم اگه آزمایش قندت نرماله مشکلی برای خوردن شکلات نداری گلم 

مگر اینکه دکتر برات منع کرده باشه

❌لایک❌

اینم تیشرت همسرم رفت خروجی 

کلا همسرم تو پوشاک به شدت مینیماله

دوتا تیشرت داره کلا

دوتا جوراب

دو جفت کفش

یه دمپایی روفرشی

دوتا پیراهن

دوتا شلوار بیرونی 

یه شلوار تو خونه ای 

یه دست کت شلوار

یه کاپشن

"از این تعداد هرچی بیشتر براش به مناسبتی کادو بگیرم یا هدیه و سوغات بگیره بی برو برگرد استفاده نمیکنه مگه اینکه یکی از اون چیزهایی که داره بذاره خروجی،از این اخلاقش خیلی خوشم میاد"

❌لایک❌