2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736532 بازدید | 44687 پست
مرسی عزیزم این سفرا یه جور تمرین مینیمالبست هست من ۱۶ روز یه کشور خارجی رفتم کلا یه کوله پشتم بود ...

من وقتی میرم سفر انگار میخام یه دنیا لباس با خودم ببرم چون دو تا بچه دارم .نگرانم لباس کم نیاد و ... 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم درسته .اون عکس روی گاز مال من بود .من بعد زایمانم افسردگی شدید گرفتم طوری که میخواستن بستر ...

ان شاالله بهتر میشی.میگذرن این دوران.بنظرم وقتی بچه ها کوچیکن من چند تا اولویت دارم.خواب خودم و بچه ها، غذا خودم و بچه ها، بازی با بچه ها و در نهایت تمیز کاری...

تمیز کاری اولویت آخرمه.البته اون قسمت بازی با بچه ها اصلا دوس ندارم.

منم شهر دور از خونواده ام هستم و خداشکر شما شوهرت کمک میکنه‌.این خیلی خوبه.

انشاالله .اصصصلا نگران وزنش نباش .بخدا روزی میاد ایقد قدبلندو تپلی بشه که خودت تعجب بکنی .چون من خوا ...

چه خوبه اجازه میدی خودش بخوره.این یعنی حق انتخاب.بعضی مامانا قاشق به دست دنبال بچه هستن.بچه کلا زده میشه از غذا

بچه ها حالا من روی تمیزی خیلی حساسم هر وقت به هر دلیلی ناراحت باشم خونه تمیز کنم حالم خوب میشه.

دیدید بعضیا وقتی ناراحتن غذا می خورند من وقتی ناراحتم باید حایی تمیز یا مرتب کنم.

از همین نی نی سایت یه گروه داشتیم هر روز قرار می ذاشتند یه جا تمیز می کردیم انقدر کیف می داد.چه مهمون های سرزده ای هم داشتم اون دوران ولی خونه همیشه برق می زد.

شادی صدام کنید

دوست عزیزی ممنون که زحمت کشیدی تایپ کردی دقیقا با اضافه مواد غذایی همین کار می کنم سعی می کنم سریع مصرف کنم.برای پرنده هام غذا می ریزم ولی خوب به نظرم ایده ام ایده خوبی بود فقط هم غذا نیست در مورد تمام خروجی های خونه صدق می کنه.خیلی خوب می شد این خروجی ها به صورت حرفه ای ساماندهی میشدن.اصولا باید خواست تا اجرا بشه.

شادی صدام کنید
حیف شد من تایپیکتون ندیدم....

آره متاسفانه بیخودی ترکید.... 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

خروجی امروز ۱۳ اسفند ۱۴۰۱:

یک ظرف پلاستیکی شکلات تمام شده

یک بطری نی دار آب که چند ساله دارمش برای بچه ها اما تا کج میشع آب داخلش میریزه.گذاشتم خروجی

ورودی امروز ۱۳ اسفند ۱۴۰۱:

پودر سیر

قالب کاغذی کیک یزدی

اون دوستمون که گفتند افسردگی دارند من تجربه شما نداشتم ولی براتون قبلا پیام گذاشتم با افرادی که شرایط مشابه شما دارند مشورت کنید ببینید چیکار کزدند حالشون خوب شده.

از جوونی وخانه داری ومادر شدنت لذت ببر.این سن بچه ات دیگه بر نمی گرده پس کار امروز به فردا نذار تخقیق کن ببین چطوری می تونی شرایط زنذگیت بهتر کنی.اگه لازمه صدسال دیگه ام به خونه دست نزن اشکال نداره اما برای خوب شدن حالت حتما راهی هست بگرد اون راه پیدا کن.

اجازه نده اون شرایط ادامه پیدا کنه وبه امید کسی هم نمون.دست خانواده ات وهمسرت درد نکنه اما دیگه دست روی پای خودت بذار وبلند شو.زندکیت تو دستت بگیر وبسازش

شادی صدام کنید
دوست عزیزی ممنون که زحمت کشیدی تایپ کردی دقیقا با اضافه مواد غذایی همین کار می کنم سعی می کنم سریع م ...

بله ایده ی خوبیه. یه برنامه دیدم فکر کنم شهر لندن بود یه خیریه این وظیفه رو به عهده داشت. مواد غذایی که تاریخشون رو به اتمام بود رو از مغازه ها و‌ خونه ها جمع میکردن بعد به دست نیازمندها میرسوندن. 

دوستان به نظرتون بهترین جنس بالشت برای زیر سر چیه؟ بالشتهای مهمان من داخلشون پره و خیلی پرن واقعا سر ...

ما پنبه ای داریم 

از اول مال جهیزیه م بوده دیگه عوض نکردیم 

دوسال یه بار باید بدیم برامون بزنن وگرنه تخت میشن

به نظرم پشم شیشه خیلی خوبه 

بالش پرهم داریم من راضی نیستم در عین حال پسر بزرگمم حساسیت داره استفاده نمیکنیم 

❌لایک❌
برنگشت؟

نه 

گفته بودن تا شب  برمیگرده اما برنگشت 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
بله ایده ی خوبیه. یه برنامه دیدم فکر کنم شهر لندن بود یه خیریه این وظیفه رو به عهده داشت. مواد غذایی ...

این خیریه ها باید مثل قارچ رشد کنند .

خیلی خانم ها می تونند تو فامیل این وظیفه به عهده بگیرند ولی خوب هزینه اجاره مکان ورفت وامد داره.

بهترین کار این مسولیتش شهرداری ها به عهده بگیرند.

بحث تفکیک زباله هم که مفصله

ما تا جایی که بتونیم زباله های پلاستیکی وشیشه ای وزباله تر جدا می کنیم.

مثلا سبزی که پاک می کنم همسرم تفاله اش می ره باغ مرغ وجوجه ها می خورند.در این زمینه عملا تولید زباله نداریم ولی خوب این امکان تو شهرهای بزرگ نیست.

شادی صدام کنید