2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737337 بازدید | 44691 پست
از این جالباسی های پشت دری ما دو تا داشتیم. خیلی بدم می اومد ازشون (از این جالباسی فلزیای قدیمی هم م ...

منم ازین جالباسی ها بدم میاد 

خونه هرکس میری یه جالباسی داره که کلی لباس ازش اویزونه از شلوار راحتی بگیر تا حوله و... 

خونه قبلی که بودیم دو تا جالباسی به دیوار اتاق خواب بود ازقبل. یکیشو کندم انداختم دور. یکیشو شوهرم نذاشت گفت پس لباسامو کجا اویزون کنم‌!

تو خونه مادرشوهرم با اینکه چندتا کمد دارن بازم تو اتاقشون سه چهارتا جالباسی هست که لباساشونو بیرونی و خونگی ازون اویزون میکنن!

الان فقط یه جالباسی پشت دری داریم که مخصوص حوله هامونه که میذاریم خشک بشن بعد برمیدارم تا میکنم میذارم تو کمد. اگه اونم بتونم حذفش کنم خیلی خوب میشه 

به نظرم زیر مجموعه نیستن اما بودنشون کنار هم و ترکیبشون عالیه. نظم هم اکتسابیه هم ژنتیکی. من خودم ...

دقیقا با حرفات موافقم گاهی وسایل زیاد باعث شلخته به نظر رسیدن میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ازین جالباسی ها بدم میاد  خونه هرکس میری یه جالباسی داره که کلی لباس ازش اویزونه از شلوار ...

من از بیرون میام لباسمو تو کمد اتاق به آویز لباس میزنم.

خوشبختانه اینجا کمد کوچیکی تو راهرو داره همسرم داخل همون کمد لباسشو آویزون میکنه

دوستان به نظر شما ارتباط بین مینیمالیست و نظم چیه؟  نظم زیرمجموعه مینیمالیسته یا برعکس؟  ...

من سعی می‌کنم مینی مال بشم اما به قول شما نظم خیلی توش نیست. مثلا ست نیست یا رنگ ها به هم نمیاد... اما فعلا برام اون نظم و ست بودن به هم اومدن رنگ ها ، مهم نیست.فعلا میخوام وسیله های اطرافم کاربردی باشه

من سعی می‌کنم مینی مال بشم اما به قول شما نظم خیلی توش نیست. مثلا ست نیست یا رنگ ها به هم نمیاد... ا ...

اشکال نداره عزیزم فعلا تمرکزتون رو بذارین روی پاکسازی. 

ازین به بعد حواستون باشه روی ورودی ها رنگ هایی رو انتخاب کنین که با هم ست بشن یا با قبلی ها که دوسشون دارین هماهنگ بشن

به یه شناختی که از خودتون رسیده باشین دیگه مثلا میدونین چه رنگایی بهتون ارامش میده یا درمورد استایل چه رنگایی بیشتر به پوستتون میاد

من مدتیه دیگه لباس هایی که میخرم تو یه رنج رنگی هستن. مثلا به جز رنگ های خنثی رنگ های سبز و آبی مورد علاقه م هستن و برای متعادل کردنش هم رنگای بنفش و زرد رو استفاده میکنم‌. اینطوری هم نبوده که بشینم فکر کنم بهش و بگم خب حالا اینو بنفش بخرم یا... یه جایی به خودم اومدم دیدم مثلا رنگ مانتوهام یا پالتوهام رو اکثرا سبز یا ابی انتخاب میکنم یا رنگ شال هام و اکسسوری هام رو بنفش و زرد انتخاب میکنم

وقتی بر اساس علاقه و حس درونیت خرید میکنی و زیاد درگیر ترند و مد نمیشی بدون اینکه متوجه باشی میبینی همه چی ناخوداگاه با هم ست شدن!

چیزایی که خودم خریدم تازگیا ست پذیریشون بالاست ولی چیزایی که هدیه گرفتم اون وسط تافته جدابافته ن

بیا با من دوست بشو پس . هیچی تو گوشی  منم نیست .  خوبه عجیب الخلقه های دنیای واقعی ، تو ...

منم ازین موارد برام پیش میاد..مثلا سرویس چینی اضافه ای ک هدیه گرفته بودم گذاشتم برای فروش خانمه اومد گف چرامیخوای بفروشی همه میخوان زیاد کنن تو میخوای کم کنی  

من از اون جالباسی ها دارم گوشه اتاق😂

من یادمه بچه بودم تو روستا میرفتیم خونه ها کمد به اون صورت پیدا نمیشد مثل الان. ولی بلا استثنا همه خونه ها تو اتاقاشون تاقچه های کوچیک و بزرگ داشتن که داخل بزرگاش جالباسی به دیوار میزدن و جلوش رو پرده های سفیدی که با دست گلدوزی شده بود زده بودن. خیلی چیز قشنگی بود به نظرم؛ مرتب و منظم. تشک و رختخواب ها هم تو همچین تاقچه هایی بود. بعضی تاقچه ها با شاخه های درخت طبقه بندی شده بود و ظرف و ظروف رو چیده بودن و... 

بعدش مد شد ازین جالباسی ها. 

یادمه ما هم تو خونه روستاییمون یه دونه ازش داشتیم. مال ما سبز رنگ بود. گوشه اتاق از در که وارد میشدی توی دیدت بود و هرچی که گم کرده بودی میتونستی رو اون جالباسی پیدا کنی!

حقیقتا جلوه قشنگی به اتاق نمیداد ولی صرفا چون مد شده بود همه خریده بودن! و  اون فرهنگ قشنگ قدیمی رو هم کم کم از بین برد. 

خونه های قدیمی روستایی با وجود دیوارهای پهن تاقچه هاش حدود پنجاه سانت تا هفتاد سانت عمق داشتن بعضی جاها هم بیشتر. و دیگه نیازی به کمد نداشتن. از تمام فضاها به نحو احسن استفاده میکردن تا کمتر نیاز به وسایل اضافه داشته باشن

من یه سوئیت کوچیک قدیمی دارم تو روستامون. که سه تا تاقچه کوچیک داره و یه دونه بزرگتر. حقیقتا جای یه کمد برام کار میکنه.

اگر تو گالریم عکسی پیدا کردم از این تاقچه ها حتما اینجا میذارم 

ادامه پاکسازی امروزم:سه تا رژ۲۴ ساعته که انقضاشون تموم شده بود دوتا رژ که از رنگشون خوشم نمیومد که حاصل خرید هیجانی بودن،یه ماسک صورت انقضاش چندروز پیش تموم شد،یه کلاه دخترم که براش کوچیک شده بود،فولیک اسیدا و داروهایی که از زمان حاملگی مونده بودنم انداختم زباله،قرص آهنامم گذاشتم جلو چشمم هرروز یدونه بخورم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
گلامم همه پتوس😄همه كه نه ولي اكثرا پتوسه..از اونجايي كه گل بي ادا و اطواريه و لوس بازي اينا نداره م ...

سلام چه کار کردی گلات انقدر سبز و تازه است🪴🪴🪴

من دوتا شاخه پتوس دارم چند ساله هیچ تغیری نکرده خیلی بی حاله