2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737472 بازدید | 44691 پست
به نظرتون این کیف ها مینیمال هستن میشه مد پایدار بمونن

ببین اخری خوبه اگه وسایل قهوه ای داری اما اگه کم لباس و کفش و شلوار قهوه ای کم  داری ، مشگیش رو بخر عزیزم . مبارکت باشه 🌹

اگه کیف نداشتم این خوب بود تو سلیقه منه مخصوصا من عاشق چرم قهوه ایم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلامم همه پتوس😄همه كه نه ولي اكثرا پتوسه..از اونجايي كه گل بي ادا و اطواريه و لوس بازي اينا نداره م ...

منم فقط از پتوس خوشم میاد 

خیلی بی ازار و تر تمیزه. برگش هم خشک میشه یا زرد میشه بچه خوبیه همون سرجاش میشینه تا بری برش داری

الان دوست شوهرم یه گل اورده برامون "ستون فقرات شیطان" من از اسمش هم کهیر میزنم چه برسه به دیدنش خخخ 

برگاش هم یک سره اون اوایل می ریخت الان دیگه برگاش تموم شدن کچل شده، داره برگ جدید درمیاره 

منم دیروز کمد اتاقم رو مرتب کردم و یکسری لباس خودم و همسرم شامل دوتا شلوار یه تی شرت  یه بافت دوتا شال و ....یک کیف پول کهرنمدونم روش چی ریخته که جاش مونده  رفتن خروجی.الان  یه عالمه سیم یا سر شارژر گوشی یا وسایل دیگه تو خونه است که اصلا نمیدونم مال چیه و یا اینکه سالنه یا نه،جدا کردنش واقعا زمان میخوتد و حوصله.این تاپیک واسه کسایی که تازه اول زندگیشونه خیلی مفیده چون حواسشون به ورودی ها هست و تا چیزی خراب نشه ورودی ندارن،ولی ماهایی که سالها از زندگی مشترکمون میگذره نباید واقعا انتظار معجزه داشته باشیم چون خونه تکونی که نمیکنیم کار یه هفته یا یک ماه باشه،داریم روتفکر و سبک زندگیمون تغییر میدیم،

دوستان به نظر شما ارتباط بین مینیمالیست و نظم چیه؟ 

نظم زیرمجموعه مینیمالیسته یا برعکس؟ 

یا هردو موازی با هم پیش میرن؟

کدوم یکی ارجحیت داره؟

ایا نظم داشتن اکتسابیه یا وراثتی؟

من خودم به نظرم مینیمالیست هستم ولی وسایلم نظم نداره. از نظر چیدمان مثلا هرکاری میکنم به دلم نمی شینه. البته بخشیش به خاطر کمبود فضاست. بخشیش به خاطر اینه که وسایلی دارم که سنخیتی با هم ندارن ولی مجبورم که کنار هم قرارشون بدم، چون جای مشخصی تو خونه براشون ندارم.

من زندگیمو با اطرافیانم یا دوستان اینجا مقایسه میکنم اصلا وسیله اضافی ندارم ولی همونا هم به نظرم اضافه میان!

شاید اگر خونه و وسایل من مال شخص دیگه ای بود طور دیگه ای میچید و من از دیدنشون کیف میکردم، زاویه دید و نگاه ادما هم مهمه تو این قضیه

گاهی بعضی هارو میبینم بدون هیچ تلاش خاصی خونه منظمی دارن و همه چیز سر جای خودشه ولی خانمایی رو هم میبینم که صبح تا شب دور خودشون و خونه میچرخن ولی بازم رضایت بخش نیستن( از نظر نظم و مرتبی منظورمه)

منم دیروز کمد اتاقم رو مرتب کردم و یکسری لباس خودم و همسرم شامل دوتا شلوار یه تی شرت  یه بافت د ...

درست میگی عزیزم زمان و حوصله زیادی میخواد. ورودی هارو باید کنترل کرد و کم کم وسایل اضافی رو خارج کرد 

دوستان هم قبلا گفتن مینیمالیست شدن کار یه شب و دو شب و یه ماه نیست. چندین سال طول میکشه و یه سبک زندگیه و همیشه همراهته. مثل خونه تکونی های عید نیست که نزدیک عید تمیز کنی و بذاری تا سال دیگه بری سراغش

اهسته و پیوسته رفتن میخواد 

دوستان به نظر شما ارتباط بین مینیمالیست و نظم چیه؟  نظم زیرمجموعه مینیمالیسته یا برعکس؟  ...

به نظرم زیر مجموعه نیستن اما بودنشون کنار هم و ترکیبشون عالیه.

نظم هم اکتسابیه هم ژنتیکی.

من خودم تا بیست و سه چهار سالگی نامنظم بودم دلیلشم این بود که خیلییییییی وسیله داشتم. بعد که خلوت شد دور و برم دیدم نه بابا منم منظمم😆 همیشه حسرت کمدهای مرتب رو مبخوردم و فکر میکردم شلخته ام.

الان میبینم نه نسبتا مرتبم منتها انقدر وسیله داشتم که مرتب نگه داشتنش زمان زیادی میبرده و تنبلیم میشده

عادتهای درست هم خیلی موثره. به مرور میشه مرتب بود.

ولی نظم بدون مینیمالیسم فایده نداره. چون خیلییی سخته کلی وسیلخ رو مثلا زیرشو تمیز کنی و بچینی هی‌.

گام اول پاکسازی 

گام دوم نظم

پسرم یه صندلی پلاستیکی داشت خیلی بدم می اومد ازش.

امروز رفته بودم چمدونو از بالای کمد بیارم پائین که وسایل داخلش رو پاکسازی و مرتب کنم. افتادم چمدونم افتاد رو صندلی. صندلیش خرد خاکشیر شد🤣🤣 آخجون😁

اسمشو سرچ کردم 😶 چه خوشگله البته اسم علمیش پدیلانتوس بود. اینجوری بار منفیش کم میشه

اره خودشه این اسمشو من یادم میره هی ولی ساقه هاش دقیقا شبیه ستون فقرات شیطان کج و کوله س (حالا من انگار شیطان رو دیدم از نزدیک)😁

سلام دوستان من زیاد خروجی نداشتم یه چند تا ماژیک خشک‌شده با یه سری کاغذ و اینا البته تا الان 

دیروز یه پنس برای دخترم خریدم عروسی داریم ی پنس همرنگ لباسش خریدم 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎