2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737491 بازدید | 44691 پست

اونروز يكي از دوستان گفتن كه گوشه كابينتي كه جاي دكوريه شماها چي گذاشتين ..من از اونجايي كه هيچ علاقه اي به دكوريه ظرف و ظروف ندارم و دكورياي خونه من همش گله و اون گوشه از كابينت هم گل گذاشتم🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلامم همه پتوس😄همه كه نه ولي اكثرا پتوسه..از اونجايي كه گل بي ادا و اطواريه و لوس بازي اينا نداره منم ارادت خاصي بهش دارم🥰..با يكي دو شاخه پتوسي كه قبلنا داشتم كلي گلدون پتوس پرورش دادم

یعنی واقعا ترکوندی این مدت.هرچی پست گذاشتین یک عالمه خروجی داشتی.احسنت.خسته نباشی دلاور

مرسی گلم . اگر بدونی چقدر آرامش دارم😍

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
گلامم همه پتوس😄همه كه نه ولي اكثرا پتوسه..از اونجايي كه گل بي ادا و اطواريه و لوس بازي اينا نداره م ...

چه خوب عزیزم منم پتوس دارم وای الان سه ساله فوقش یکی دو تا برگ اضافه کرده اصلا رشد خوبی نداره ولی الان از خاک درآوردم گذاشتم توی آب سرحالترن

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
اينجوري استتار كرده پشت گلا😄😄

🤣🤣🤣🤣 افرین دیگه چیزی ازش دیده نمیشه .

الان طرف میاد میگه 

حیف این گلدون من نبود که توش خاک و اب ریختی ؟ الان زنگ میزنه . این مال این کار نیست.باید بذاریش روی میزناهارخوری نه گوشه خونه ،اینجا زیاد دید نداره . اصلا بهتره بگیریش دستت و یه گوشه وایسی که خوب دیده بشه کادوی من 🤭😎

🤣🤣🤣🤣 افرین دیگه چیزی ازش دیده نمیشه . الان طرف میاد میگه  حیف این گلدون من نبود که توش خا ...

مرسی  اتفاقا اونسری اومده بودن خونمون شوهرش دید و گفت چقد خوب شده چطوری کاشتی این گلا رو اون تو... نشونش دادم که داخل بطری کاشتم و گذاشتم داخل اون گلدون... گفت مواظب باش اب نخوره به گلدون اب بخوره طلاییهاش میره   گفتم به روی چشمممممم  

مرسی   اتفاقا اونسری اومده بودن خونمون شوهرش دید و گفت چقد خوب شده چطوری کاشتی این گلا رو اون ...

بفرما دیدی گفتم 

طلایی هاش میره ! ای خدااااااا 🤣🤣🤣 .

مواظب باش ، چطوری ؟ با قطره چکون بهش اب بدم ؟ 

حواست باشه برات دام پهن کرده بوده اول با تعریف شروع کرده بعد گفته که زیاد لیاقت نگهداری از هدیه اش رو نداری ، ای ناسپاس 🤣🥰

من حسابی کار کشته ام تو طرز نگهداری از هدیه ها. 😵‍💫دلم میخواد بگم دزد اومد هدیه هاتون رو برد ، دست بردارین لطفا 

🌹