2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738880 بازدید | 44705 پست
سلام دوستان ،بخث قاشق چنگال شد ،سوالم اینه ،من واسه دم دستی دارم می‌خوام واسه مهمون بخرم،کامل بخرم؟! ...

منکه بدون جعبه گرفتم فقط چیزایی که میدونستم لازم هست  به تعداد سرویس مهمون  گرفتم  خیلیم راضیم  بستگی به مصرف خودتون داره قاشق شربت یا خیلی تیکه های دیگه اگه کاربرد داره براتون بگیرین من  خودم چاقو ست قاشق هام گرفتم استفاده نکردم مونده تو کشو یا مثلا قاشق چای خوری کاربرد نداشت همون مربا خوری برام کافی بود   من قاشق و چنگال و قاشق مربا خوری و شربت خوری و  کفگیر و ملاقع و این اصلی ها رو دارم فقط برام کافیه

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
سلام دوستان ،بخث قاشق چنگال شد ،سوالم اینه ،من واسه دم دستی دارم می‌خوام واسه مهمون بخرم،کامل بخرم؟! ...

من قاشق چنگال مهمان ندارم دو تا دوازده تایی دارم و یک شش تایی همشونو استفاده می کنم چون دوست دارم ماشین ظرفشویی پر شه بعد روشن کنم.

برا همین خیلی موثر نمی تونم جواب بدم.

ولی فکر می کنم اگه کفگیر ملاقه ایناشو دارین دیگه کلا فقط قاشق چنگال بخرین

همه ما تو سرویس ها وسایلی داریم که کارایی نداره. مثلا کارد غذاخوری یا کارد کره خوری قاشق سس و....یا همین الان بحث قاشق چای خوری و مرباخوری و شربت خوری ...

فکر می کنم به تناسب استفادتون برا مهمونا بگیرین جدا جدا مناسب تر باشه. دیگه اون اضافه ها رو دستتون نمیمونه.

🧡 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نگیر دوست جان کشوت خیلی مرتبه من الان که دارم همه چیزا رو کم می کنم هی دونه دونه سبد و نظم دهندس ...

اره دقیقا خودمم همیشه این حرفو میزدم ک کشو دیگ سبد میخواد چیکار،،،داشتم کابینتامو می‌دیدم ی فکر هیجانی بود ب سرم زد😁

منم همینطور  اگه خریدید لگن ابکش استیل میشه عکسشو بزارین منم میخوام بگیرم

چشم گلم حتما 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
عزیزم خیلی مرتبه افرین  ولی ببخشید میپرسم این همه دستمال برا چی استفاده میشه؟  برام سوال ...

ممنون گلم،خب ی سری هاش دستمال مخصوص پاک کردن ظرف واسه مهمونی یا وقتایی ک کل کابینتامو می‌شورم..سفره پارچه ای واسه سبزی پاک کردن و کیک پختن و .البته من از همشون همزمان استفاده نمیکنم و اینکه کلا علاقه داشتم ب دستمال و این همه زیاد شدن،،اینا تموم بشن باید هر کدوم خراب شد همون موقع بخرم

بچه ها منم با زدن گروه تو ایتا و روبیکا موافقم میتونی راحت عکس بزاری اینجا ولی نه . میتونیم اونجا عکس هامونو بزاریم اینجا بیایم فقط بگیم چیا رفت خروجی بازم هر جور راحتین🥰

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
نه.تصمیم گرفتم این ها بذارم خروجی. برای نی نی که شما می گید همون قاشق مربا خوری وچای خوری سرویس مهم ...

برای نینی بهتره سیلیکونی استفاده بشه من برا دخترم یک  سیلیکونی گرفتم که حرارتی هم هست خیلی کاربردیه

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
چقدر با استیلهایی که می خوای بخری موافقم من😁 قاشق مربا خوری برا ما خیلی کاربردیه چون سهم خیلی چ ...

منم تصمیم گرفتم مربا خوری بگیرم چون وای خوری زیادی کوچیکه شربت خوری هم ب قول شما برا مهمان بیشتر استفاده میشه کدتپی سرویس مهمانم دوازده تا معمولی و شش تا نی دار هست بهتره دیگه نخرم 

فقط قاشق غذاخوری چنگال غذاخوری و قاشق مربا خوری میگیرم 

میخواستم کفگیر ملاقه هم بگیرم منصرف شدم برا خودمون از کفگیر  ملاقه های آشپزی استفاده میکنم برا مهمان هم از سرویس مهمان برمیدارم

گلی بزار بره. من همون جا تو سالن همه چیز رو بخشیدمشون رفت. فقط خود لباس عروسی و تورشو اول دادم به چن ...

منم لباس عروسک رو بخشیدم به خیریه 

راستش برام سخت بود چون تازه دو ماه از عروسی م گذشته بود ک مادرشوهرم زنگ زد گفت لباس عروسی رو هنوز جمله ش تموم نشده بود گفتم آره بده . اون روز یکم دلم گرفت اما بعد فکرش رو کردم میموند کمد ک چی بشه سالی یک بار هم بهش سر نمیزدم برای یادگاری پیراهن عقدم نگه داشتم خیلی ساده س و شاید ی روزی دخترم بپوشه🤣

دوستان به خوبی راهنمایی ات کردند.از نظر منم جعبه ای که اصلا نگیر.جعبه اش به چه دردی می خوره؟کجا باید بذاری؟

واینکه من نمی دونم سرویس های جدید چی ها دارند ولی مال من

۱۲ قاشق وچنگال

۱۲ چاقو‌میوه خوری،شربت خوری،چای خوری مربا خوری

۲ ملاقه بزرگ،دوتا کف گیر بزرگ،۲ تا کف گیر متوسط

همین داشت که به جز مربا خوری بقیه آیتم هاش مرتب استفاده می کنم.جعبه ای هم نگرفتم.

شادی صدام کنید
عالی هستی 

منم الان نگاه کردم دیدم دو تا استند لوازم آرایش دارم ک فقط میز آرایشم رو شلوغ و زشت کردن برانید خدا امروز بعد از ظهر پاکسازی میز آرایشم رو دارم میزارم خروجی درسته اون موقع گرون خریدم اما حال الآنم مهمتره 

نظرتون چیه تو ایتا تا روبیکا گروه بزنیم؟اینجا سایت عمومیه یه خرده عکس گذاشتن و حرف زدن سخته. بخصوص ...

من با ایتا موافقم راستش منم از ترس شناسایی نشدن عکس نمیارم آخه تاپیک هام با عکس کامل منو معرفی می‌کنه 🤣